Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Mě jen hodnou chvíli trvalo uvědomit si, žes fotil jen ďubky na skle (než jsem přímo uprostřed fotky našel) :D

Odesláno

Máme obutý letní papuče, který jsou převážený, nové stěrače, jsme umytý a vyluxovaný. Může začít pršet. :D

post-35961-1460728123,7759_thumb.jpg

Ještě výměnit nárazník, mlhovku a olej s filtrama.

Odesláno (upraveno)

Začátkem měsíce přijel do rodiny Pažoutovi nový kamarád. Minimaxa jistě ocení. :D

post-35961-1461057265,4433_thumb.jpg

Dacia Logan MCV 1.2/54kW Open

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes ráno jsem rozmrazil zadní okno, chtěl jsem si ho setřít a stěrač zastavil téměř kolmo v vzhůru. Vypnul jsem ho a když jsem zastavil na parkovišti v práci, tak jsem mu trochu pomohl a došel zpátky. Teď mě řekněte, čím to může být? Přirezlý na hřídely od motorku nebo napálený motorek? :myslim

Odesláno

Motorek zadního stěrače jsem již měnil, jezdil neskutečně pomalu. Myslel jsem si, že opět bude v relé voda, když jezdil sporadicky, ale byl v háji. Neřešil jsem, dal jsem jiný.

Odesláno

Taky mi před pár dny začal chodit dost z těžka. :myslim Kolik to koštovalo Milane? Nebo z čeho se hodí? Stavím se příští týden na vrakáči, tak abych věděl, do čeho koukat. :D

Dnes ještě tankováno a 8,4/100km. Pár delších tras, ale převážně kolem komína. :D

Odesláno

Já ho měl od Andreww a na jednom sraze jsme ho vyměnili. Cena? Jedno pivo. :D Takže nevím, jak se to pohybuje. ;)

Já taky mám s 1.6i spotřebu okolo 8l/100 km.  :P

Odesláno (upraveno)

Docela by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi sedan 3-dv a sedan podniková 3-dv :mrk (krom toho, že v obou případech jde o hatch, ne sedan..)

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...