Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pre tybyt,,,,chces uver a chces poskytnut nepravdive udaje??to si celkom dobre neviem predstavit,,AAA su len sprostredkovatelmi,,uver uzatvaras z inou spolocnostou a ta ťa preveri cez Soc.poistovnu,preto nepotrebujes ziadne doklady,,staci im tvoje R.Č.,,a ako tu uz pisali viacerí,,radšej cez tvoju banku,,auto bude hned tvoje,,cez AAA uver bude vlastnit auto lizingovka,,tu je jeden link ak chces auto naozaj z áčka,,,http://www.topsluzby.sk/auto-moto/predaj/aaa-auto.html?all=1,,,prajem vela stastia pri výbere:roker

Odesláno

buburak, to neries. na takychto ludoch zarabaju leasingovky a uverove firmy.

tybyt: skus si dat prepocet ze za kolko to auto v skutocnosti kupis, kolko minies na celkovy uver a potom popremyslaj

Odesláno

chlapi to řešíte ale něco jiného než auto P407....to je do jiné sekce...

nemusí se mnou nikdo souhlasit,ale já říkám,když nemám na auto,tak si ho prostě nekoupím, auto není nutností a jestli je tak to auto na sebe musí vydělat nebo prostě na to budu mít....zadlužovat se?....ale to je zase o něčem jiném.

Odesláno
neni za co podla mna je 308sw vacsia ako 407sw a ci krajsia to je na kazdeho vkuse

Kšá Robo, rychle do svojí sekce, kazíš nám tady rozrůstající klientelu :D:D:D:D:D

PS: jenom vtípek :papa

nekazim vase velebnosti:P

tiez vtipkujem:aut

Odesláno
podla mna je 308sw vacsia ako 407sw

Robo ako si to myslel že je 308 SW väčšia ako 407 SW ?

To si asi nemyslel vážne ;).

dĺžka 308 SW - 4500 mm.

407 SW - 4743 mm.

Odesláno

nemusí se mnou nikdo souhlasit,ale já říkám,když nemám na auto,tak si ho prostě nekoupím, auto není nutností a jestli je tak to auto na sebe musí vydělat nebo prostě na to budu mít....zadlužovat se?....ale to je zase o něčem jiném.

John_Ice sorry ale myslím si, že v dnešnej dobe je auto nutnost...ja som si bral z banky pozicku a splácam cca 210 € mesačne... zarobím asi 550€ ale mám to šťastie, že bývam u rodičov....keby som mal rodinu tak samozrejme na to autíčko nemám....
Odesláno

dĺžka 308 SW - 4500 mm.

407 SW - 4743 mm.

Judes, robozv mal na mysli vnutorny priestor vozidla a davam mu za pravdu...

ano 307/308 je vnutorne vacsia ako P407. zial ale je to tak...

to Tosho5:

ok, tak John_Ice to zle napisal... P407 neni nutnost... brat plat 550€a zo splatky mi zostane 340€ na mesacnu reziu...

no neviem, nieco sa ti ne pezotkovi nedajboze pokazi co urobis potom?

ja ked som mal plat ako ty tak som jazdil s feliciou. neber to osobne ani ako urazku,

ale proste som sa prisposobil situacii pre pripad aby som mohol byt stale pojazdy...

[upravil dne 25/12/11 22:21 od Marcel00]

Odesláno

dĺžka 308 SW - 4500 mm.

407 SW - 4743 mm.

Judes, robozv mal na mysli vnutorny priestor vozidla a davam mu za pravdu...

ano 307/308 je vnutorne vacsia ako P407. zial ale je to tak...

to Tosho5:

ok, tak John_Ice to zle napisal... P407 neni nutnost... brat plat 550€a zo splatky mi zostane 340€ na mesacnu reziu...

no neviem, nieco sa ti ne pezotkovi nedajboze pokazi co urobis potom?

ja ked som mal plat ako ty tak som jazdil s feliciou. neber to osobne ani ako urazku,

ale proste som sa prisposobil situacii pre pripad aby som mohol byt stale pojazdy...

[upravil dne 25/12/11 22:21 od Marcel00]

Marcel ja som schopný cez 200 € z mesačnej výplaty ušetrit takže si myslím, že na tú opravu mám..... a keby nie, verím, že mi naši požičajú.....mám ešte zatial tú výhodu, že bývam u rodičov a dá sa povedat, že im nič nemusím platit...ale to neznamená, že som rozmaznaný \"spratek\":aut:)
Odesláno

proč si to myslíš:aut:aut:aut:aut Peto ono to možno tak vypadá ale ja som bol fakt vychovávaný dost tvrdo. To, že bývam u rodičov (mám 20 rokov :aut) nič neznamená...doteraz keď na mňa otec zakričí sa ho bojím....ale viem, že v nich mám oporu....

[upravil dne 25/12/11 21:41 od Tosho5]

Odesláno

Souhlas, zadlužil jsem se u auta pouze 2x když jsem měl jistotu, že si auto na sebe provozem vydělá. V obou případech se to podařilo. Jinak za hotový s tím, že napřed našetřit...nevím proč někomu cpát peníze zbytečně.

Odesláno

Ja ta chapem,,,ale tu ide o to kto si co a kolko moze dovolit,,a 407-ka je fakt fajn autisko,,a je rozdiel kto rozhoduje o tom čo sa s autom stane po havarii,,ja mam stastie ide ako mááááá,,a velmo dore,toto nie je WW Group:aut

Odesláno

je dost mozne, ze do dlzky ponukne viac miesta 307,8 ako 407. Aj nase druhe auto astraH ponuka minimalne rovnako priestoru do dlzky ako 407. Ale do sirky asi nie.

Marcel, ktore auto teraz radsej jazdis a preco? 308, alebo 407? Keby ste mali ist na dovolneku napr na juh chorvatska, ktorym autom radsej (naroky na kufor teraz odmysli, kedze 308 nemas SW).

To, kto si moze ake auto dovolit kupit je jedno, pre mna za mna, nech ma aj naklady a vydavky rovnake, podstatne je, ze mame o jedneho viac na fore :-)

[upravil dne 25/12/11 23:26 od hipisko]

Odesláno

hehe, no pojdem 407mou sice nie do HR ale do ITA :D,

nakolko mame len jedno bejby a je rozdiel sa viezt 407mou alebo 308mou.

o komforte jazdy niet so diskutovat. jednoznacne 407ma. ;)

[upravil dne 25/12/11 23:29 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...