Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ako vam zavidim aj tych par dni volna ktore mate... ja mam volno len 29. 12 aj to mam zajednanu fusku... a ked som si v praci napisal dovolenku na silvestra tak mi dali 30.12 nocnu a 1.1 dennu.. ma porazi... ale to sa odzrkadli aj na vykone prace:aut a ze uzite si pekne sviatky.. jasne v praci...:papa

Odesláno

U nás v robote sa robí stále nezáleží či je sviatok na koho to padne ten robí (Český turnus) a tak práve cez sviatky 24 a 25 robím.

Odesláno

Nemučte mě.

Když jsem se ještě před pár roky živil knižní distribucí, měl jsem pravidelně volno od cca 22. 12. minimálně do cca 10. 1. Je fakt, že v listopadu a prosinci byl fofr, ale následná kompenzace jak finanční (plat se vypočítával z dosaženého obratu) tak v podobě volna stála za to. Mezi svátky dělali skladníci inventuru, začátkem ledna knihkupci měli většinou minimálně první týden zavřeno a tak nemělo cenu ani vyjíždět.

Momentálně mám v práci fofry ještě větší - vozím granule pro psy a kočky a jsem ve firmě na celou Prahu sám. Obchodníci si mohou do 9 hodin ráno zboží objednat a já jim ho ještě týž den mám dovézt. Bohužel ale nejsem pouze řidič, ale funguju i jako skladník a velkou část závozů si sám ve skladu připravuju. Fakticky to vypadá tak, že celé dopoledne poletuju po skladu a připravuju závozy, kolem 10 se dozvím obchody, které mám zavézt, kolem poledne začnu nakládat (běžně kolem 25 adres po celé Praze, cca 2 t zboží) a mám to do 18 hodin rozvozit. Takže běžně kolem 18 hodiny začínám obchodníky obtelefonovávat a ukecávat je, aby na mě počkali, že je prostě nestíhám ... poslední 3 týdny končím kolem 20 hodiny. No a mezi svátky volno není a podobný (věřím, že aspoň o něco menší) hukot bude prý ještě do cca 20 ledna, pak by se rozvozy měly zase stabilizovat a já bych měl fungovat maximálně v rámci otvíraček krámů.

Škoda, že knižní trh šel do kytek, tu práci jsem míval kurňa rád.

Odesláno

Frustrujuce .. No vzdy ma svoje pre a proti ...

Sice mam dovolenku od dnes do 09.01, ale tento mesiac som nebol denne menej v praci nez 10 hodin, posledny vykend som bol v prahe sa odreagovat, ale 2 vykendy pred tym som skoro cele pracoval, aj v sobotu aj v nedelu ... Cez tyzden som zacinal o cca 7 dmej ráno, domov som sa vracal o cca 20 tej hodine vecer, a o 10 tej som nahadzoval aj do 1 rana do systemu ...

Takze to ze mam teraz volno, som si poctivo oddrel ... Ale v tejto praci je to len 1x za rok nastastie :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...