Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To John: a budeš dávat jako dřevo, nebo to stříkneš na stříbrno? mozná že by stříbrná nebyla špatná + lak. ty máš starší model? mohl bys mi to vyfotit jak to vypadá? skusil bych to stříknout, přinejhorším to vyhodím:D

Odesláno

tak mi to prave prislo...teda..nepochopim proc to posilaji nejakou xxx autodopravou s cenou za 150k prepravy kdyz to muzou poslat postou skoro za polovinu... :( No, ale je to docela tmavem, myslel jsem ze to bude svetlejsi a trosku to rozsviti interier...tak to nerozsviti no :) je to pekne a decentni..jinak sem se na prvni pohled zlekl obrazku..zcela jina palubka, ale baleni odpovida :)

Odesláno

Taky už to mám doma. Posílat to přes DHL mi taky přišlo jako luxux - cena se zvedla na dvojnásobek.:D

Myslím, že díky Trundíkovi vyčistí sklady a všichni členové P-C poznají svoje auta podle polepů v interiéru. Ale díky za fajn typ, Trundíku.

:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak včera mě to přišlo a vypadá to celkem dobře.

Jen ta imitace co mě poslali je mnohem tmavší než ta Trundíkova. Že by pro každý model byla jiná barva ????

:papa

Odesláno

tak tak bohousi...na 605tku sme taky dostali celkem dost tmavsi...ale ono na svetle to vypada dost jinak..hlavne jak tomu sundas tu folii...ale porad je to tmavsi..mozna ze to dela u trundika na fotce blesk

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Dress

mě osobně se to nelíbí, přijde mi to takový nepřirozený nevím...ale proti gustu, žádný.....

Jo, je to pěkný, když je to decentně..ale nic se nesmí přeplácat...pak i dřevo vypadá blbě.

:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...