Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaky procesor do AM2 + na kolik mozno nataktovat grafiku??

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky kluci ajtacky.

Ve svem kompu mam zakladni desku ASUS AM2.....M2N32-SLI DELUXE

Procak je AMD 5400+ Black Edition.

Jde tam hodit nejaky lepsi?

Pripadne 3 jadra?

Desku a komponenty menit nechci.Jenom procak.

Diky za nazory pripadne odkazy na procaky..:papa

[upravil dne 25/12/11 19:49 od straki007]

Odesláno

Máš procák na tu desku a slot hodně dobrý. Pokud nepoužíváš vícevláknové aplikace, tak vícejádro ti nepomůže. Tuším že do AM2 se nové procáky neprodávají, takže nějaký starší.

Já bych volil cestu, kterou děláš s motory. Máš Black Edition, tudíž odemčený násobič. Z 2.8Ghz by neměl být problém se dostat na 3,2Ghz. Tohled dělám na všech svých kompech běžně a ještě mi žádný nezhynul.

Odesláno

No, tak to máš ještě rezervu :D. Ale teď vážně, na téhle desce tě budou omezovat paměti - 800MHz DDR2. Rychlejší procák sice pomůže, ale nebude to ono. Reálně si myslím, že už si pro to udělal maximum. Jestli chceš počítat a múžeš dobře koupit tak Phenom II X4, frekvenci dle uvážení, ale to určitě znáš, co s tím.

Teď jsem skládal jeden EKO, a to co mám 3 roky doma je plečka :D.

Odesláno

Aha.

Tak to nebudu asi resit.

Ja jenom kvuli prckovi.

Zajimaji ho hodne auticka tak jsem sehnal NFS RUN.

A ono ta moje plecka to nestiha.

Jako jde to ale vsechno na min.

Takze asi casem koupit jinou desku jo??

A teda intela?

Odesláno

Je to úplně jedno já volím podle celkové ceny -deska, paměti, procák. Jednou AMD,podruhé Intel. Co máš za grafiku? To by mohlo pomoct . Ten procák by mohl šlapat v pohodě ještě dlouho.

Odesláno

řešim stejnej problem, NFS RUN mi jede super, ale Battlefield 3 už mam velký problem, musel jsem snižit i rozlišení a vše na minimum aby to jakž takž jelo. V lednu asi bude upgrade, a pišu to proto že bych ti mohl nabidnout svoje střeva. TJ - Gigabyte GA-P35-DS3L, CPU DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz přetaktovanej na 3200, a 4GB RAM A-Data EXTREME DDR2 800+ časování 4,4,4,12, cenu z hlavy ted hned nevim, ale kdyby byl zájem mužeme se domluvit

[upravil dne 20/12/11 20:28 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Doporučuji minimálně 4 jádro 3,2ghz od Intelu a rovnou už 8gb ram... Pač teď jsem si koupil hru s názvem L.A.Noire což je směs Mafie 2 a GTA IV a přesně tyto požadavky ta hra má a ani nechtějte vědet,co požaduje za grafiku... No a tím pádem je jasný,že ty požadavky budou hodně narůstat a nemá cenu kupovat nějaký dvoujádro jestli chceš mít herní pc..ale jestli to je jen takhle na občasný hraní,tak proč ne... Jinak grafika byla potřeba od Nvidie Gts-250... 1Gb..

PS:Hurvajz,jak je možný,že Run dáš v pohodě a Btf na minimum,když je to dělaný na stejným Enginu?? Má to stejný nároky...

Jo a ten L.A.Noire,to vám chlapi fakt doporučuju,ale chce to silný železo,náročnější hra není... video- spustit v HD

brácha má AMD 4x3,1ghz,8gb ram a taky tu gts250 a jede to na plný detaily...jak Btf tak i L.A.Noire

[upravil dne 20/12/11 20:32 od Dadadavid]

Odesláno

Ak chces dat AM3 musis mat ale verziu BIOS-u 5002 (Beta Version 5002). Po flash biosu mozes dat aj 4jadrovy procak od AMD Phenom.

Len ta musim upozornit ze mal by si potom ale pouzivat 64bit verziu operacneho systemu na vyuzitie jadier a minimalne aspon Win7 a

samozrejme nie vsetky hry podporuju vyuzitie vsetkych jadier.

Vzhladom na vek dosky sa uz vacsina quad procesorov nedodava, ale sem tam sa da nieco este zohnat. Nezabudni na dostatocny zdroj

lebo ked kupis nejaky procak so spotrebou 125W tak aby ti zdroj nevypinal. ;)

Ja mam Phenom II X4 965 3,4GHz a je to citit ze to ide dobre, avsak na intel i7 a podobne vyssie sa to uz nechyta :)

pomohlo ?

Odesláno
Doporučuji minimálně 4 jádro 3,2ghz od Intelu

nechce menit nic okrem procaku tak naco rec o intel procaku hm ?

moze pouzit iba od AMD

Aha.

Tak to nebudu asi resit.

Ja jenom kvuli prckovi.

Zajimaji ho hodne auticka tak jsem sehnal NFS RUN.

A ono ta moje plecka to nestiha.

Jako jde to ale vsechno na min.

Takze asi casem koupit jinou desku jo??

A teda intela?

Vidíš tu poslední otázečku?Tam se na ten Intel ptá :) To je jen můj názor,nikomu ho nevnucuji :) Ale každý ví,že intel je lepší ve všech směrech než AMD..

[upravil dne 20/12/11 20:38 od Dadadavid]

Odesláno

ja len aby sa vlakno zas nezamotalo inde a nezacalo sa riesit co je lepsie ci intel alebo amd...

otazka bola postavena jasne tak sa treba drzat temy.

to je posledny trend tu na fore ze vzdy sa debata zvrhne uplne inde a vlakno strati pre zadavatela zmysel.

sory za OT ale musel som...

Odesláno

L.A.Noire ma min pozadavky nasledujici :myslim

Operační systém: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3

Procesor: Intel Dual Core 2.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz

RAM: 2GB

Místo na disku: 16GB

Grafická karta: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB, Radeon HD 3000 512MB

ja jsem ted taky resil vylepseni deska+ phenom 925 + 4gb ram a bylo to asi 2800kč deska byla nova vracena do czc Asus M4A78T-E - AMD 790GX. procak lehce jetej od znameho a ram nove za par korun ted me ceka grafika nejsem narocnej na pc hraju vzdy 2 dny o vanocich :D

edit: a nebo si vytvor ucet na onlive a muzes hrat na cem chces

[upravil dne 20/12/11 20:42 od Vítek1]

Odesláno

Marcel00: Beru na vědomí a taky se omlovám za OT :)

PS: pro Vítka: Operační systém: Windows XP Service Pack 3/Vista Service Pack 1/Windows 7/Onlive pro PC nebo Mac

Procesor: Minimum - Intel Dual Core 2.2 GHz, doporučen Quad Core 3.2 GHz/AMD minimum - Dual Core 2.4 Dual Core, doporučen Quad Core 3.2 GHz

Operační paměť: 2 až 8 GB RAM

Grafická karta: Minimum Nvidia GeForce 8600 GT 512 MB, doporučena Nvidia GeForce GTX 580 1536 MB/Minimum Radeon HD 3000 512 MB, doporučen Radeon 6850 1024 MB

Harddisk: 16 GB

[upravil dne 20/12/11 20:44 od Dadadavid]

Odesláno

No grafarnu ma Nvidia Geforce GTX260

A batelfielda mam uz taky na hdd.

Jinak hdd mam 3x 1T black kaviar WD byl mi doporuceny a za dobrou cenu za kus tak rovnou tri:D

No a jak tak vidim tak zacinate mluvit svou reci......

Odesláno

Aha.

A jak se divam tak musim delat upgrade pokud chci aby prdola hral se mnou lepsi hry....:P

Tak zatim to asi necham jak to je a pak udelame vyberove rizeni na poskladani sestavy:D:D:D:D

Odesláno

Straki007: k tomu co máš bych dal tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507K0BV0001AQI . K tomu procáku co máš by to bylo akorát. Lepší nemá smysl. Nebo když máš NVIDII tak bez nějaké přeinstalace třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507K0BX50H197L . Teď jsem dával toho Radeona do kompu s procákem Athlon II X2 250e což má 3Ghz. Předtím tam měl HD3650 a je to úplně někde jinde :D. Ale obávám se že na max. detaily to nebude i tak. Ale zlepšení určitě bude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...