c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Nevíte o někom z Havlíčkova Brodu, kdo chová potkany a měl by nějaký větší? Netajím se tim, že to mám pro hada, ale ve zveráku maj problém mi ho prodat,tak se ptám jestli někdo neví o nějakým chovateli, kterýmu to je jedno. Dík Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Potkany jsme vždycky chovali samy, měli jsme jich velkou spotřebu:D Jinak u vás nebývá žádná burza nebo něco podbnýho? Podívej se třeba na ifaunu, hodně se tam prodávají. P.s. co máš za hada? Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 Šalda: mně se to nechce chovat v bytě, takže to neni kde chovat. Jo burza tu je,jednou za rok tušim a vždycky to stejnak prošvihnu. Mám Hroznýše Královskýho jménem Kuba :-D elton: vedoucímu prodejny je to asi jedno, ale je tam ženská, co se o tu prodejnu stará,tak mi dělá problémy typu: to je škoda házet hadovi atd. Už mě to neba se s ní furt dokola řešit, dneska jsem tam byl a už ani jiná ženská mi ho nechtěla dát,jak kdyby tam ta kr**a zavedla pravidlo,že se mi nebudou prodávat potkani a to nechci vidět až si tam přijdu pro morče:bojim Citovat
koblih69 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 To by mě zajímalo jeslti v tý prodejně prodávají hady ... Citovat
elton Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 A co takhle zkusit jinou prodejnu. Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 no jas,prodávaj tam hady, ale asi je krměj salátem... Citovat
genzer Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 zitra se ti zeptam u kamose,co ma tady zverimex a taky ma plno hadu:) Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 díky,ale ať kdyžtak nabídne někoho co nejlíž brodu Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Taky jsem se s tím často potkával, a poslouchat pořád ty keci: Ale to je přece škoda, to jsou takový mazlíčci a podobně Fakt se zkus podívat na ifaunu.cz, nebo na podobný inzertní webovky, tam by neměl být problém v Tvým okolí něco sehnat. Jinak my jsme potom dávali i králíky, psy a kočky, protože dávat jednomu hadovi 8-10 potkanů na jedno krmení by bylo finančně neúnosný A jak je velkej Kubík;) Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 má něco kolem 1,5 metru,ale nedaří se mi ho pořád změřit, on mi prostě nemůže chvíli poležet natáhnutej na místě jinak díky za tip na webovku, už tam koukám [upravil dne 20/12/11 18:36 od c.WO.k] Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak to je zatím prcek:D Jak ho máš dlouho? Citovat
tadom Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 OT. o hroznýši mi vyprávěl tchán, že jeho šéfová měla doma taky mazlíka, až jim jednou přestal žrát, ale jinak to byl mazlík, že se prý každý večer pěkně vyšponoval k nim do postele. Měli po nějaké době s tím krmením už strach tak lítali po veterinářích, jenže všude se jim na něj podívali a že vypadá dobře. Nedalo jim to a sháněli dál až se dostali na nějakého profesora z Pražské Zoo, řekli mu že už skoro dva měsíce nežral a že mají strach co s ním je. On se na něj podíval prohmátl a zeptal se a nenatahuje se vedle Vás? Šéfová je prý taková drobná, říká no on s námi spává v posteli a vždy se krásně natáhne, ale to začal dělat až posledního půl roku. Profesor se usmál a říká, tak to je jasné už si Vás změřil, že se do něj vejdete a teď se vyprazdňuje aby Vás mohl pozřít. Tak ho prý nechali v tý ZOO. Profesor jim tvrdil, že už je prázdný a do útoku zbývali tak maximálně dva dny, to už bez úsměvu. Jinak ve zverimexech jsou ujetý, měl jsem želvičky, kupoval jsem jim na střídačku holata a rybičky, chtěl jsem jim koupit tak 15 rybek tak jsem to obešel, nejlevnější měli paví očka, tak říkám dejte mi jich tak 15, prodavačka tak si pojďte vybrat, já na to že není potřeba, že do rána bude po nich, že to je pro želvy, tak mi dala o 8Kč dražší parmičky za cenu oček, že prý jsou ty očka nádherný a že je nedá. Od té doby jsem tam taky nebyl. [upravil dne 20/12/11 19:00 od tadom] Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 šalda 2 roky tadom - tohle už jsem taky slyšel, ale tak trochu se mi to nezdá,že by na ně zaútočil, ale příroda je nevyspitatelná kdybych měl odkud jinud brát,tak už mě tam taky neuviděj,ale zatim to musim vydržet Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 My měli doma krajty tmavý, měli 4.5 metru a taky nás nesežrali;) To jsou všechno jen keci. Tak počkej až bude mít o metr víc, to bude teprve cvičení třeba při čištění Citovat
c.WO.k Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 no na to se taky tešim, na jaře se bude zvětšovat terárko,tak to bude ještě sranda Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Náhodou nechce někdo asi tak deset křečku? Nikde ve zverimexu je nechtějí. [upravil dne 3/8/12 21:36 od Ta jak bydlí s Pe.Trem] Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 osobní odběr Liběchov nebo Neratovice a nebo Zdiby. Čím dříve tím lépe,měsíc staré. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.