Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já jsem proti tady tomu masovýmu vybíjení před vánocema a proto si doma dám na štědrej večer k večeři řízek z prasátka a bramborou kaši, a nadlábnu se k prasknutí:D

tak to s tebou souhlasim,taky to tak u nás bude:D

Odesláno

no, titulek jasne nerika, co komu a kde stoji, ackoliv tady probirate stromky :) stromek od vcerejsiho pozdniho vecera stoji i NAM. Kazdopadne MNE osobne stoji vec uplne jina a musim rict, ze s tim zacinam mit docela problemy. Neda se s tim poradne jist, neda se s tim spat a neda se s tim bohuzel nic delat, nebot to je v lidech. Zvlast z tech poslednich udalosti mi asi ten rozum bude stat jeste hodne, hodne dlouho :)

Odesláno
Bože, lidi se važně zblaznili. Nejen že obchody maji vanoce už od července, ale už i stromečky jsou týden před vanocema ozdobený a vystavený. Stromeček vždycky nosil ježišek večer před štědrým dnem, každej se na to těšil, hlavně děti. Dneska je z toho prd, každej si stromeček ustrojí klidně 14 dní předem a z tradice vánoc není nic, zevšední a celý to kouzlo co tu bylo dříve je pryč.

Jako bych se slyšel

• O 1 rok později...
Odesláno
Bože, lidi se važně zblaznili. Nejen že obchody maji vanoce už od července, ale už i stromečky jsou týden před vanocema ozdobený a vystavený. Stromeček vždycky nosil ježišek večer před štědrým dnem, každej se na to těšil, hlavně děti. Dneska je z toho prd, každej si stromeček ustrojí klidně 14 dní předem a z tradice vánoc není nic, zevšední a celý to kouzlo co tu bylo dříve je pryč.

Jako bych se slyšel

Pořád stejný ....

Odesláno

dnes děti chtěli strojit,tak jsem to politicky vysvětlil že až 22 nebo 23:D

tehle rok poprvr živej smrček ne umělej,už jsou větší tak to vnímaj,

to zas bude bordelu z jehličí.....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...