koblih69 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Jaj tak máš pravdu dyť já neměl MUX... Citovat
mixi Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 a ma niekto navod ako s ten COM rozobera? ten navod by mi dost pomohol ... Citovat
Brizan Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 kolem dokola celého boxu jsou plastové háčky, musíš každý postupně vycvakávat až se ti podaří jednu ze stran odpojit. Připrav se na to že jakmile odstraniš kryt Comu tak ti zároveň vypadnou i páčky a celý se to rozhodí, určitě doporučuji rozebírat nad stolem kde máš přehled nad tím odkud co vypadlo a kam to patří. Skládání zpět je docela pakárna ale dá se to, já to dělal už 2x sice ne na 407 ale na Citroenu Picasso, což by měl být ten samý modul. Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 no ja to vidim tak ze az bude nekde nejakej klidne i spatnej na prodej za extra cenu tak ho beru na pokusy Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 jeste me napadlo kdyz bych vzal z kombika kterej ma zadni sterac bude to fungovat a je rozdim mezi van a can? Citovat
matejgigi Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 To: Brizan Tak nejak som to myslel, jednoducho, netreba to riešiť Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Tak jsem rozebral starý COM a nafotil to. Ani to nevypadá, že by to bylo opotřebená. Ten kolíček má eliptický tvar, samozřejmě ta část. co přeskakuje v té kulise. kulisa Citovat
poldy Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 stredu mi to vramci zaruky idu menit, okrem problemu so smerovkami mi este aj nejdu vypnut hmlovky takze stary sa budem snazit opravit a vsetko zdokumentovat Citovat
merlin99 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 @poldy: hmm,na svk ,de alebo at zakazdym skasirovali diely ktore menili na zaruku, myslis ze ti ten diel nechaju? Citovat
poldy Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 tu v GB nam zatial vsetko vyslo, uz som tu aj kdesi pisal dokonca o preplateni pneumatik teraz ale nechcu dat doporiadku vramci zaruky vyhrievanie sedaciek tak znovu nanich vysielam segru s jej 100% anglictinou a verim ze donesie s5 aj stare packy aj vyhrievane sedacky [upravil dne 19/12/11 22:01 od poldy] Citovat
Joozino Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 aj ja sa pripájam, mne sa to tiež stáva obcas..minule isla predomnou 407 a tiez sa jej to stalo Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 No vono klid, naše služební I30 má najeto 16 tis a už to dělá taky Citovat
matejgigi Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Keby sa dal niekde zohnať ten kolíček, tak by to bola paráda... Asi sa pôjdem poprechádzať do Trnavy okolo závodu, možno nájdem nejaký vypadnutý z kamiónu pri krajnici Citovat
poldy Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 tak sa nam to prezmenu nepodarilo staru packu poslali vraj \"na rozbor do peugeotu\" zo slubovanej prace na 30 minut boli 4 hodiny, po vymene za novy kus vypisalo zlu polohu volantu a riesili to cez net inzinieri z francuzska !!! doma som to napojil na dia a chyba bola stale tam, takze nas caka vdaka packe kolotoc slubov a vyhovoriek ... Citovat
dusko201 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 tiez mi to robi a chcem sa spytat staci vymenit iba packu smerovky alebo sa to musi vymenit cele------? a ak by som menil iba packu smerovky musim dat dole aj volant alebo sa to da vymenit aj bez toho aby som zhodil volant:myslim diki Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.