Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kolem dokola celého boxu jsou plastové háčky, musíš každý postupně vycvakávat až se ti podaří jednu ze stran odpojit. Připrav se na to že jakmile odstraniš kryt Comu tak ti zároveň vypadnou i páčky a celý se to rozhodí, určitě doporučuji rozebírat nad stolem kde máš přehled nad tím odkud co vypadlo a kam to patří. Skládání zpět je docela pakárna ale dá se to, já to dělal už 2x sice ne na 407 ale na Citroenu Picasso, což by měl být ten samý modul.

Odesláno

Tak jsem rozebral starý COM a nafotil to. Ani to nevypadá, že by to bylo opotřebená. Ten kolíček má eliptický tvar, samozřejmě ta část. co přeskakuje v té kulise.

kulisa

post-25780-14109621292973_thumb.jpg

Odesláno

stredu mi to vramci zaruky idu menit, okrem problemu so smerovkami mi este aj nejdu vypnut hmlovky

takze stary sa budem snazit opravit a vsetko zdokumentovat

Odesláno

:xvul tu v GB nam zatial vsetko vyslo, uz som tu aj kdesi pisal dokonca o preplateni pneumatik :) teraz ale nechcu dat doporiadku vramci zaruky vyhrievanie sedaciek tak znovu nanich vysielam segru s jej 100% anglictinou a verim ze donesie s5 aj stare packy aj vyhrievane sedacky

[upravil dne 19/12/11 22:01 od poldy]

Odesláno

tak sa nam to prezmenu nepodarilo :( staru packu poslali vraj \"na rozbor do peugeotu\" zo slubovanej prace na 30 minut boli 4 hodiny, po vymene za novy kus vypisalo zlu polohu volantu a riesili to cez net inzinieri z francuzska !!! :blicismajlik doma som to napojil na dia a chyba bola stale tam, takze nas caka vdaka packe kolotoc slubov a vyhovoriek ...

• O 9 měsíců později...
Odesláno

tiez mi to robi :(

a chcem sa spytat staci vymenit iba packu smerovky alebo sa to musi vymenit cele------?

a ak by som menil iba packu smerovky musim dat dole aj volant alebo sa to da vymenit aj bez toho aby som zhodil volant:myslim diki

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...