Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, tak včera jsem si dovezl 407 2.0HDi a než jsem s ní dojel domů, tak se mi z ničeho nic asi po 250km vypl tempomat a auto na mě začlo pískat, (nepamatuji si přesně tu hlášku) že systém tempomatu selhal, musím s tím na počítač, nebo stači někde srontrolovat dráty?

2. pořád na mě píská že mám dvě vyfouklé kola, ale nemám, dá se to nějak vypnout?

3. Je někde něco jako návod co všechno a jak se dá nastavit na autě? Automatické zamčení dvěří po rozjezdu, zamčení auta samo, třeba za xy sekund, srolování oken při podržení klíčku odemikání,atd.... Díky moc, máme za sebou prvních cca 400km, jsem moc nadšenej, ale rád bych se elektrice postavil čelem, ať zas tempomatuju atd:)

[Edited on 17/12/11 07:59 by Speedy306]

Odesláno

Kola už fungují, byl špatnej ventilek, tempomat funguje po tom, co jsem posunul kobereček dolů už 150km, takže taky vyřešeno, ale zjistil jsem další \"závadu\" nehraje v zadních dveří reprák, chtěl jsem se podívat jestli neupadl drát, ale nepochopil jsem jak se sundává ten tapec, hledal jsem tu hledal, ale nenašel:( Poradíte mi někdo? Našel jsem dva šroubky a dál nic:( Díííky moc

Odesláno

Pokud tam budou tak nevíš v jakém stavu je baterka protože jak jistě víš nová baterka = nový snímač.

Leda zjistit z jakého roku jsou a podle toho posoudit životnost baterek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...