JJEENNDDAA Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Tak abych to zase nějak obnovil, tak k dnešku jsou vyměněny: Přední brzdy čep řízení přední stabilizáky silentblok převodovky a motoru vyvařen vyfuk kolem katu vyměněn držák výfuku pod motorem nové zadní tlumiče zadní stabilizátory jak jedny tak i druhé. Čekám už jen na vyvaření prahů, ale to až se karosaři uvolní garáž Jinak na klimu kašlu. :-D Koupíme další 406ku a bude! Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Další upgrade: Nové zadní brzdy výměna oleje + filtru, vzduchového a palivového filtru. Čeká mě vyvaření prahů a výměna lanovodů RB. Citovat
Medvěd Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 O vyvaření prahů jsem taky přemýšlel, ale vzhledem k poměru ceny vyvaření kontra cena auta zřejmě zvítězí varianta - dojezdit až do rozpadu. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 :-O takže jsi je od chrlieho nevzal? Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 no jo když medvěde koupíš za 1-2 roky funglovku tak není co řešit to bych taky nedělal.... ne prahy vzal Dano;) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 první den bez 406ky a už mi je smutno. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 U kolegy na transplantaci nových prahu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 ale hoši moc to dramatizujete měl jsem dva favority takže toto je po 14 letech jen lehce chycene Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Fuj to je hnusna rakovina..... Jak s tou Klímou?kasles na ni?jak to v létě budeš dělat mas malý děti se upecete\'v sedanu mi taky přestala jít klima tak ji správním at to stoji co to stoji za ten komfort to stoji.... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. září 2013 Autor Odesláno 9. září 2013 Charlie s tou klimou je to těžké. Vše je závislé na penězích určitě to znás . Ale musím souhlasit že když sednu do auta po nákupu v tescu tak se cítíme jako gyros . ono by se to dalo vydržet ale děcka dneska sedí v těch sedačkach úplně obklopené a bez možnosti pohybu. jinak prahy jsou na autě, fotky dodám až to bude komplet. teď je na řadě plnič a pak lak. do pátku bude snad hotovo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.