Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ne, psal sem, že už je nepustím zaráz a když jdy pryč, jsou všechny jističe vypnutý.

Já netrucuju z tvrdohlavosti, sváteční objednávky mě nedovolí překopávat půl skladu.

Odesláno

keď už nemáš čas na opravu, tak urob - prekontroluj ešte jednu vec. Vezmi merák - nie fázovku a premeraj výstupy ističov oproti nuláku - ukostreniu, keď sú vypnuté. len pre 100% istotu, že keď ich vypneš, tak ti nikde nejde šťava. Ak si si neťahal elektriku sám, tak nikdy nevieš, čo je kde poprepájané

Odesláno
No nechci rejpat, ale za dobu dnešních příspěvků bys měl už všechny zásuvky zkontrolované :D

Píšu z D2 směr Bratislava. Tak můžu zkontrolovat co hraje v rádiu :)

Odesláno
teď záleží jestli tam je měď či hlína...u hlíny je jasné co,láme se....potom to je na překopání a nedej bože aby jsi to měl měď+hlína=tepelnej článek...

jde to spojit přes mosaz a mosazný šrouby

Odesláno

to normálně koupím v elektře?to slyším poprvé,když jsem to řešil tak nikdo nic nevěděl a jenom že to musím udělat celé nové...to je jako čokoláda a prostě je to z mosazi?

Odesláno

Ono ty čokolády jsou vesměs všechny mosazné(jenom šroubky jsou obyč).Nejlepší je zajít někde kde prodávájí elektro intalační materál a tam jim nastínit svůj problém.Oni poradí co by se dalo použít.Kdyby se to spojovalo třeba v rozvodnici tak se dají použít podložky kterým se říká CUPAL,je to podložka z jedné strany měděná a z druhé hliníková.

Odesláno

Dalo by se to udělat tak,že se koupí zásuvka která má pro každou zdířku dva šroubky(něco jak průchozí).Tak na jeden přidělat hliník a odvod z druhého už pujde v mědi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...