Fusion Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Ne, psal sem, že už je nepustím zaráz a když jdy pryč, jsou všechny jističe vypnutý. Já netrucuju z tvrdohlavosti, sváteční objednávky mě nedovolí překopávat půl skladu. Citovat
John_Ice Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 nejde o to to překopat...koukni se na zásuvku kam jsi to šoupal ty přímotopy...určitě budou vypáleny,takže stačí vyměnit vnitřek zásuvky... Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 No nechci rejpat, ale za dobu dnešních příspěvků bys měl už všechny zásuvky zkontrolované Citovat
John_Ice Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 teď záleží jestli tam je měď či hlína...u hlíny je jasné co,láme se....potom to je na překopání a nedej bože aby jsi to měl měď+hlína=tepelnej článek... Citovat
xavier Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 keď už nemáš čas na opravu, tak urob - prekontroluj ešte jednu vec. Vezmi merák - nie fázovku a premeraj výstupy ističov oproti nuláku - ukostreniu, keď sú vypnuté. len pre 100% istotu, že keď ich vypneš, tak ti nikde nejde šťava. Ak si si neťahal elektriku sám, tak nikdy nevieš, čo je kde poprepájané Citovat
Fusion Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 No nechci rejpat, ale za dobu dnešních příspěvků bys měl už všechny zásuvky zkontrolované Píšu z D2 směr Bratislava. Tak můžu zkontrolovat co hraje v rádiu Citovat
Dano406 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 No tak vidíš,než bys přijel tak už si to mohl mít opravené a mohl fungovat vesele dál. Citovat
punkac Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 teď záleží jestli tam je měď či hlína...u hlíny je jasné co,láme se....potom to je na překopání a nedej bože aby jsi to měl měď+hlína=tepelnej článek... jde to spojit přes mosaz a mosazný šrouby Citovat
John_Ice Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 to normálně koupím v elektře?to slyším poprvé,když jsem to řešil tak nikdo nic nevěděl a jenom že to musím udělat celé nové...to je jako čokoláda a prostě je to z mosazi? Citovat
Dano406 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ono ty čokolády jsou vesměs všechny mosazné(jenom šroubky jsou obyč).Nejlepší je zajít někde kde prodávájí elektro intalační materál a tam jim nastínit svůj problém.Oni poradí co by se dalo použít.Kdyby se to spojovalo třeba v rozvodnici tak se dají použít podložky kterým se říká CUPAL,je to podložka z jedné strany měděná a z druhé hliníková. Citovat
John_Ice Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 já právě takhle to mám v zásuvce...hlína a dál pokračuje měď... Citovat
Dano406 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Dalo by se to udělat tak,že se koupí zásuvka která má pro každou zdířku dva šroubky(něco jak průchozí).Tak na jeden přidělat hliník a odvod z druhého už pujde v mědi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.