Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni :papa tak jsem si konečně namontoval xenony vypadá to dobře až do doby kdy rožnu mlhovky :blicismajlik proto bych se chtěl zeptat jestli má někdo v mlhovkách xenony děkuji za odpovědi

Odesláno

No určitě doporučuju xenony i do mlhovek, ale trohcu problém je, že pak se musí dát i do blinkrů a do obrysovek. U blinkrů je potřeba s tím pak počítat a blikat s přestihem páč chvíli trvá než se xenon rožne. Každopádně je to moc krásný :papa

Odesláno

Kdo chce vidět xeny v mlhách? Ukážu, jak to vypadá.

Ještě podotýkám, že pak je nutno je používat jak se má a ne s tím svítit jak vánoční stromeček ve dne - v noci...

[upravil dne 11.12.2011 12:52 od Edison]

Odesláno

ja mam xenony aj v hmlovkach.. ale 4300k.. a v stretavacich svetlach mam 12000k.. takze ked uz nic nevidim za zleho pocasia zapnem hmlovky:D rozdiel to je ale lepsie ako tie obycajne zlte co som tam mal.. vtedy to uz bolo fakt smiesne... a svietivost paradna.. ale ajtak prejdem na sosovky :D

Odesláno
ja mam xenony aj v hmlovkach.. ale 4300k.. a v stretavacich svetlach mam 12000k.. takze ked uz nic nevidim za zleho pocasia zapnem hmlovky:D rozdiel to je ale lepsie ako tie obycajne zlte co som tam mal.. vtedy to uz bolo fakt smiesne... a svietivost paradna.. ale ajtak prejdem na sosovky :D
12 kK v potkávačkách??? No ty se dobrej blázen... Tam patřej 4,4kK!!! Právě, aby se pak mlhovky mohly použít opravdu jen v nutných případech. A tam pak zase patřej nejvíc těch 3kK. Sháněl jsem ještě teplejší, ale to jsem zatím nepotkal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...