Dundee Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Tak oproti všem očekávání a přáním jsem si dnes domů přivezl náhradníka za Trpaslíka (Favorit BMM \'94). Je to nakonec stříbrný Saxo 1.1 3dv. z roku 1996 s výbavou Social edition, tzn. jedinej luxusní prvek výbavy je el. servořízení. Ale má výhodu v podobě zaplacený ekodaně a docela solidních jízdních vlastností, který mě mile překvapily, vzhledem k motorizaci vozu. Bude na něm trocha práce jako na každý ojetině plus se na něm bude muset podepsat svářečka, ale naštěstí jen na dvou místech. Nějaký fotky se pokusím dodat zítra;) [upravil dne 5/4/2012 10:22 od Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Tak tady jsou nějaký ty fotky mýho novýho \"zázraku\":D Citovat
gronholmm Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 No je moc pěkná A jinak vítej doma z tý pouště Citovat
Dundee Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 Díky a díky;) Dneska jsem dostal středočeský značky za úplatu 800,- Kč Citovat
MJSytic Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Parádní 106 Tak ať slouží. Ta 1,1 je tak akorát. Když v tom budeš jezdit sám a občas někoho svezeš tak ideální motůrek Citovat
Ferry Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 koukam rezne na stejnych mistech jako moje 106 JJ na poskakovani kolem komina bohate staci. P.S. vitej zpet Citovat
Maverick Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Tak ti přeju mnoho šťastných kilometrů. Já si nový autíčko přivezu snad zítra. Jinak výběr celkem dobrej. Máme ho doma taky, jen po faceliftu a polokabrio, ale se stejnym motorem a ve stejný barvě Není to sice žádná stihačka, ale jako poskakovadlo dobrý. Hlavně tomu stačí plivnou do nádrže a ono to jezdí celej tejden Jediný co mě u toho auta štve, je absence přihrádky před spolujezdcem:nevim [upravil dne 12/12/11 22:28 od Mef] Citovat
Dundee Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Díky, chlapi;) Ferry: No, ty šavle hnijou snad na všech stejně... Mef: Pidipřihrádka je nahoře, ale tam se skoro nic nevejde:( Taky bych ocenil nějakou větší kapsu po ruce... Jinak jsem pevně rozhodnutej tam nacpat origo mlhovky, centrál a když se to povede, tak i el. okna. Musim jen doufat, že i u Citroënu mají nataženou kabeláž a stačí jen dodávat komponenty:D Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 cece s mlhovkama a jejich dodelanim do svy 106 mam zrovna problem, kabelaz pripravena neni (taky social edition) a v narazniku nejsou dokonce ani pripraveny drzaky mlhovek, ty diry jsou tam jen naznaceny v plastu, ale kdyby se vyrizly, tak zezadu chybi drzak, ke kterymu se mlhovky prisroubujou, taky jsem si myslel,ze to bude jen o dodani komponentu jako u 406 a takhle mi uz mlhovky lezi doma rok a pul a jeste jsem je tam nedal central je jednoduchej, staci nacvakat moturky do pripravenych der v zamcich a natahnout kabliky, to jsem zvladl pomerne rychle, komplet montaz trvala asi dve hodky Citovat
Dundee Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Tak dneska dotal Saxík nový bačkůrky (tušim Kormoran) a svezení je tak o 300% lepší A taky obě přední světla TYC, protože tam byly Depa a svítilo to na <> a na jednom byl ulomenej držák el. motoru naklápění Ferry: Hmm, tos mě moc nepotěšil, budu se muset mrknout pod tapecy a pod nárazník... Citovat
punkac Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Brácha má Saxo 1.5D 96\' i s manuál klimou, dráty na mlhovky neměl, museli jsme dotáhnout Na ten plast, jestli má držáky zezadu na mlhy, se zeptám bráchy, jak to vyřešil.... Jinak tomu dodělal podtlakovou houkačku a je sranda, když takový prdítko troubí jako tirák Má pětidvířko a el. okna jsme dodělávali vzadu bez problémů Vepředu nehnije, hnije v podběhu nad zadníma kolama Jinak vítej zpět Citovat
Dundee Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 Saxík si dal delší okružní jízdu (Šluknovský výběžek a zpět) a spotřeba vychází krásných 6,5 litru na sto:super:D Jinak jsem zběžně mrkl pod nárazník a vyčnívají tam nějaký kousky plastu, takže tam asi držáky mlhovek budou;) A když to hodně dobře dopadne a bude to stát za to, tak si domů přivezu rozstřelenýho bráchu po faceliftu (musim omrknout výbavu, ale jinak je to 3dv. stříbrný s 1.1 motorem)... Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 kdybys měl volant na víc, byl bych ti povděčen a měl bych dárek pro bratra, ten jeho už je hroznej, taky to saxo má skorem 400 kkm nalítáno Citovat
Dundee Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 Dneska jsem si na Saxíka přivezl od Devils-nighta pár drobností Mám obě zadní světla, budíky, rámeček budíků, kompletní středovej panel, světýlko a spínač do kufru a ještě pár drobností a to vše zcela zdarma :super Takže hned zítra ráno začnou drobné opravy a dodělání osvětlení kufru:roker Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Dane, doufej, že tam David ještě nějaký světýlko a spínač má, páááč já to měl rezervovaný do naší 106 Citovat
Dundee Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Michale, znáš takový to rčení: \"Kdo dřív přijde, ten dřív mele\"? David říkal, že jich tam určitě ještě pár má, třeba spínač bral z jednoho rozebranýho coupe a světýlek tam měl taky povícero;) Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 JJ, když já to k němu mám tááák daleko Tak ať se ti montáž podaří Citovat
Dundee Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Když všechno půjde podle plánu, tak zítra na zahradě přibude druhý Saxo na díly, takže začne upgrade a výměny špatných dílů za lepší (centrál, el. okna, lepší sedačky a tapecy, zrcátka z novýho modelu, dobrá zadní náprava a určitě se ještě pár drobností najde) Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Když všechno půjde podle plánu, tak zítra na zahradě přibude druhý Saxo na díly, takže začne upgrade a výměny špatných dílů za lepší (centrál, el. okna, lepší sedačky a tapecy, zrcátka z novýho modelu, dobrá zadní náprava a určitě se ještě pár drobností najde) Pokud to bude 3 dver zabiram tu ozdobnou listu dveri u ridice Citovat
Dundee Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 3D to je, lišta je stříbrná, ale musim se domluvim s majitelem, jestli si to nechám komplet nebo jestli si pro zbytek přijede, až si vymontuju, co budu potřebovat. I když tu lištu bych ti asi vyloupl tak jako tak;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.