Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Našel jsem foťák na záchodě v Tescu - prosím LOCK

Recommended Posts

Odesláno
Značka: Sony Ericsson

Model: T707

Datum pořízení: 2011-12-09 20:43:32 (bez čas. pásma)

Ohnisk. vzdálenost: 3.6mm

Clona: f/2.8

Čas expozice: 0.125 s (1/8)

Citlivost ISO: 250

Expoziční kompenzace: žádný

Režim měření: Středové měření

Vyvážení bílé: Auto

Použit blesk: Ne (Blesk nedostupný)

Orientace: Normální

Barevný prostor: sRGB

Souřadnice GPS: undefined, undefined

Software: R1FA035 prg1217-3360_GENERIC_ET 00.00

Vyfoceno 20:43, vlákno z 20:52. Radek to hlídá :D

Jak jsi přišel na typ mobilu? Poznal jsi podle odrazu? :D

Odesláno
Dobrá dobrá, sranda musi bejt

:D

V pohodě :D

Já už tu normálně nebudu nic psát,.... Pokaždé to všichni obrátí proti mě :( to je až hnusné.

Odesláno

Takový normální postup. Najdu foťák, dojdu k rodičům do domu, u ségry na stole ho vyfotím a pak letím k sobě domů stáhnout fotky do počítače a vystavit na klub...

Odesláno

No, foťák jsem našel, vezl jsem mamku do Tesca na nákupy, taťka byl pryč... Když jsem se stavoval u našich, při \"ukázce\" foťáku našim jsem si ho vyfotil. Pomohl vybalit nákup a šel domů, thats all.. :papa

edit: je to větší stůl, kde jsem míval i já počítač,...

[upravil dne 10/12/11 20:45 od hYena]

Odesláno

A já bych ho nevracel....nikdy mi nikdo nic co jsem ztratil nebo mi ukradli nevrátil, já jednou vrátil peněženku s dokladama a dvouma litrama, ještě jsem blbec sháněl číslo na dotyčnýho....a výsledek? Pomalu ani bů.

Odesláno

Bol som dnes v hyper tescu v košiciach a spomenul som si na toto vlákno, tak som len tak zo zvedavosti zašiel na WC a ........... nič, ani foťak ani kamera, len čiste wc, asi som prišiel neskoro :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Já byl dneska taky v Tescu, v ČB, jdu na záchod, hledám, hledám, nakonec prohlížím i kabinky a pořád nic. Najednou v poslední kabince vidím přiklopenou mísu... kouknu pod poklop a co vídím... je tam zase ho...no :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...