lape Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Ahoj.Mám problém se spuštěním dětské hry Můj kamarád kůň 1.Vyhazuje to hlášku: Nedostatečná práva:při prvním spuštění této aplikace musíte být administrátor.V uživatelských účtech jsem jako admin,tak nevím kde to ještě případně přepnout.Druhý díl hry jede bez problémů.Systém mám Win7 prof 32bit. Citovat
MJSytic Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Supsť to jako správce Pravý tlač. myši a vyber \"Spustit, jako správce\" Citovat
gronholmm Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 zkus kliknout na spouštěcí ikonu pravým tlačítkem myši a dej spustit jako správce EDIT: Sytic byl rychlejší [upravil dne 9/12/11 12:56 od gronholmm] Citovat
lape Odesláno 9. prosinec 2011 Autor Odesláno 9. prosinec 2011 Nejde to,pořád stejný problém.Je u toho ikona štítu u té volby spustit jako správce,není problém v tom? Citovat
MJSytic Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Není, to je správně . Taky jí tam mám ... Ještě možná zkusit režim kompatibility - pravý tlč. - vlastnosti - kompatibilita - zaškrtnout WinXP SP3 ale nevím ... Je to jen pokus. U těhle \"noname\" her je to občas oříšek :myslim [upravil dne 9.12.11 13:20 od MJSytic] Citovat
h4wk3y Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Muj kamarad kun 1, mas to tam napsany To je nejaka hra z cornflakes, ne? Taky jsem to instaloval u znamych doma a s temahle hrama je snad vzdycky nejaky problem... Citovat
straki007 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Ty jo. Ja myslel ze jeho kamarad kun.....jako nejaky trojak jsem pochopil. Aha.Tak to neznam. Citovat
h4wk3y Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 http://forums.eu.atari.com/forumdisplay.php?f=132 Je tam My horse and me, a ma tam byt 157 threadu, bohuzel bez registrace asi nejsou citelne... Treba bys tam nasel odpoved... Ale ocividne nejsi sam s tim problemem.... http://forums.eu.atari.com/showthread.php?p=2208042#post2208042 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Co takhle vypnout nástroj řízení uživatelských ůčtů, myslim že to pomuže, teda pokud už to nemaš vypnutý. Citovat
lape Odesláno 9. prosinec 2011 Autor Odesláno 9. prosinec 2011 Řízení účtů jsem vypnul už dávno,protože to dělalo problémy u jiných programů.Nešla nainstalovat čeština atd.Ještě vyskakuje okno,že je nainstalován nějaký ovladač,který způsobuje nekompatibilitu systému.Začalo to dělat po instalaci té hry.Jinak jsem to zkoušel spouštět i v režimu kompatibility win xp a taky nejde.No nic nechám to plavat.Spolupracovník to chtěl pro dceru,tak jsem to testoval.Dostane jen druhý díl,který jede bez problémů.Zatím dík za rady [upravil dne 9.12.2011 09:45 PM od lape] Citovat
lape Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Tak dnes problém zcela náhodně vyřešen během pěti minut.Po každém zapnutí PC vyskočil okno,že nějaký ovaldač způsobuje nekompatibilitu systému,ale páč vím,že to začalo vaskakovat až po instalaci té hry,tak jsem to neřešil.Ale dnes jsem si řekl,že se na to schválně mrknu a stačilo jens stáhnou nový Tages protection a při instalaci odkliknout,že chci pokračovat jako admin a hra už jede.I když jsem se o to nesnažil,chtěl jsem se jen mrknout,který,že ovladač je špatný Citovat
MJSytic Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Tak gratulace k úspěchu - kdybys to o tom ovladači napsal na začátku, tak si to měl vyřešený dřív:aut:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.