Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Mám problém se spuštěním dětské hry Můj kamarád kůň 1.Vyhazuje to hlášku: Nedostatečná práva:při prvním spuštění této aplikace musíte být administrátor.V uživatelských účtech jsem jako admin,tak nevím kde to ještě případně přepnout.Druhý díl hry jede bez problémů.Systém mám Win7 prof 32bit.

Odesláno

Není, to je správně . Taky jí tam mám ...

Ještě možná zkusit režim kompatibility - pravý tlč. - vlastnosti - kompatibilita - zaškrtnout WinXP SP3

ale nevím ... Je to jen pokus. U těhle \"noname\" her je to občas oříšek :nevim:myslim

[upravil dne 9.12.11 13:20 od MJSytic]

Odesláno

Muj kamarad kun 1, mas to tam napsany :D

To je nejaka hra z cornflakes, ne? Taky jsem to instaloval u znamych doma a s temahle hrama je snad vzdycky nejaky problem...

Odesláno

Řízení účtů jsem vypnul už dávno,protože to dělalo problémy u jiných programů.Nešla nainstalovat čeština atd.Ještě vyskakuje okno,že je nainstalován nějaký ovladač,který způsobuje nekompatibilitu systému.Začalo to dělat po instalaci té hry.Jinak jsem to zkoušel spouštět i v režimu kompatibility win xp a taky nejde.No nic nechám to plavat.Spolupracovník to chtěl pro dceru,tak jsem to testoval.Dostane jen druhý díl,který jede bez problémů.Zatím dík za rady

[upravil dne 9.12.2011 09:45 PM od lape]

Odesláno

Tak dnes problém zcela náhodně vyřešen během pěti minut.Po každém zapnutí PC vyskočil okno,že nějaký ovaldač způsobuje nekompatibilitu systému,ale páč vím,že to začalo vaskakovat až po instalaci té hry,tak jsem to neřešil.Ale dnes jsem si řekl,že se na to schválně mrknu a stačilo jens stáhnou nový Tages protection a při instalaci odkliknout,že chci pokračovat jako admin a hra už jede.I když jsem se o to nesnažil,chtěl jsem se jen mrknout,který,že ovladač je špatný :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...