Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Se za něj stydíš? Mě tyhle variace neoslovují, neříkám, že není auto potom pěkné, ale nějak mě to nebere. Když clean, tak komplet. Takhle by to bylo takový nedodělaný. :myslim

Řekl bych, že se nudíš :D

edit: a váž si mého názoru, koukni kolik mám příspěvků a zrovna u tebe. :D

[upravil dne 11/12/13 12:43 od radim.1008]

Odesláno

Coupe bych nechal origo, já rušil zavařený kufr, protože s novým znakem je top původní vzhled :papa

Mám tu formu na kompozit kapotu po tom406 a jsem rád, že i na ní je prolis pro znak...

Odesláno

až za pár let bude mít kupéčko historickou hodnotu, tak právě jen v nedobastlenym stavu. Jak jsem kdysi psal v mym vlákně, chtěl jsem za každou cenu křídlo, ale jedině ORIGINAL, jinak radši nic.

Odesláno

fuj :D teda myslím to počasí :D u nás zatím palermo :D stále na letních kolech ... doufám že takhle sucho bude až do března :D tuhle zimu nepřezouvám ... jednou jsem teda nevyjel, protože pršelo a bylo pod nulou, ale když bude takhle celej rok jak je u nás ted, tak by mi to vubec nevadilo :D

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak oni ty bilsteiny nejsou až tak drahý. Nechával jsem si posílat nabídku na cabrio a ty B4 docela ujdou a budou asi kvalitka. Jinak nevím proč ale modrý coupé je stejně nejkrásnější, hned bych zajel do lakovny :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...