Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim o radu, v tomhle smeru se vubec nevyznam. Scratch ma tom tom a uz trikrat letel malem z okna :D

je lepsi jit do osvedcenych znacek typu tom tom, garmin, nebo zkusit jine znacky?

Pro rejpaly, nechci aby se tchan s tchyni nekde ztratili :D, at je nemusime jet nekam zase hledat :D:roll

Odesláno
nevím no ale každý mě říká jedině TOMTOM

ted si budu kupovat tomtom XL 2 IQ region cca 2500,-

zrovna u tohoto modelu nejdou zadat souradnice, coz je dost podstatny, taky jsem na nej koukal :D

Odesláno
Co třeba autoatlas?:myslim:D:D:D

Kvalitní autoatlas k navigaci je náhodou velice vhodnej a praktickej doplněk.:super

Odesláno

Jo ovšem ne jako vánoční dárek pokud se tě předtím tchýně půl roku ptá jeslti ho nemáš. Já hlásím, že mám autoatlasů ČR asi 6 a Evropy 2 a ejhle, k vánocům vod ní dostanu další... :bojim

Odesláno

auto atlas je jasne vzdy v aute, jako pojistka, ale uz vidim, jak tata za volantem porad nasazuje bryle na cteni a v kilu na silnici hleda v atlasu odbocku :D

a úporad zastavovat je taky na pikacu....

Odesláno

Benžík - tenhle telefon mám a má pár nevýhod. Navigace je od Google a vyžaduje stále připojení na internet. Taky to neuvěřitelně rychle vybíjí baterku a originální držák s nabíječkou nedělají - což je taky nevýhoda - napájecí port to má na horní straně telefonu. Jednu ale výhodu to má - tam kde není signál GPS, tam se pohybuje podle BTSek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...