Miss Scratch Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 prosim o radu, v tomhle smeru se vubec nevyznam. Scratch ma tom tom a uz trikrat letel malem z okna je lepsi jit do osvedcenych znacek typu tom tom, garmin, nebo zkusit jine znacky? Pro rejpaly, nechci aby se tchan s tchyni nekde ztratili , at je nemusime jet nekam zase hledat :roll Citovat
Kloub Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nevím no ale každý mě říká jedině TOMTOM ted si budu kupovat tomtom XL 2 IQ region cca 2500,- Citovat
Miss Scratch Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Atlas, je ta posledni volba.-))) je to neskladny a blbe se to lepi na predni sklo.-) Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Jednoznačně TomTom Grafika nic moc, ale naviguje spolehlivě a mapy jsou k sehnání každé 3 měsíce Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 nevím no ale každý mě říká jedině TOMTOM ted si budu kupovat tomtom XL 2 IQ region cca 2500,- zrovna u tohoto modelu nejdou zadat souradnice, coz je dost podstatny, taky jsem na nej koukal Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 a co tchýně ........... já osobně jako GPS používám maminu,a vždycky jsme dojeli:D Citovat
elton Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Vendi a kolik krásných míst jste při bloudění viděli:D:D:D Citovat
Miss Scratch Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Potrebuju klid a pohodu na stari s jednoduchym ovladanim. Jeste, ze to nebudou cist slovo stari by mi asi neproslo.-) takzet o vazne asi bude tom tom Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Vendi a kolik krásných míst jste při bloudění viděli:D:D:D nevim:myslim... :D Citovat
Kloub Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 tak nakonec jsem dnes koupil v makru Tomotom XXL evropa za 2400kč bez dph v akci. i souřadnice jdou zadávat a mohu doporučit. Citovat
wojtěch Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 a co koupit nějakou čínu a pak zkoušet která navi bude nejvíc vyhovovat jde tam jak tomtom Igo garmin.......... Citovat
Návštěvník Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Co třeba autoatlas?:D:D Kvalitní autoatlas k navigaci je náhodou velice vhodnej a praktickej doplněk. Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Jo ovšem ne jako vánoční dárek pokud se tě předtím tchýně půl roku ptá jeslti ho nemáš. Já hlásím, že mám autoatlasů ČR asi 6 a Evropy 2 a ejhle, k vánocům vod ní dostanu další... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 auto atlas je jasne vzdy v aute, jako pojistka, ale uz vidim, jak tata za volantem porad nasazuje bryle na cteni a v kilu na silnici hleda v atlasu odbocku a úporad zastavovat je taky na pikacu.... Citovat
mmmb Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Asi už máš vybráno, ale jako navigace je i dobrá i nokia 5230 - cca2500,- případně z bazaru levněni. Citovat
733thunder Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Ja pouzivam Mio.Sice starsi model C720,ale som maximalne spokojny. Citovat
Benžík Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Tenhle mobil má manželka - taky akce ČP - a navigace v něj je. Řekl bych, že i jednoduchá, vyzkoušenou jí zatim nemáme. Display to má docela velkej. Citovat
gronholmm Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Benžík - tenhle telefon mám a má pár nevýhod. Navigace je od Google a vyžaduje stále připojení na internet. Taky to neuvěřitelně rychle vybíjí baterku a originální držák s nabíječkou nedělají - což je taky nevýhoda - napájecí port to má na horní straně telefonu. Jednu ale výhodu to má - tam kde není signál GPS, tam se pohybuje podle BTSek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.