koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 no ale kdyz se to da na ECO, tak se klima nezapne a nasteluju si jen teplotu, kterou mi to pak udrzuje ne ? Nebo se po kazdem otoceni klicku zapne rezim AUTO ? Tak moje nevýhody: * subjektivně se mauál líp seřídí v zimě na nohy * AC se zapne pokaždý s klíčkem - musel jsem vypínat * pokud je pod cca 15 stupňů tak je kompresor hlučnejší ( není to v kompresoru, konkrétně na mém autě bylo vyměněno 100% vše takže mám jistotu ) * Autoklima dělá věci, které nechci, například sedneš do horkého auta a kvůli účinnosti přepne na vnitřní okruh a dokud s eto nevychladí tak nejde ručně přepnout i když kontrolka vnitřního okruhu a displej se tváří že ano. ... těch drobností je víc... Citovat
alternativ Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Holt budes muset vymenit auto Ja jsem s klimou v me 407 absolutne spokojeny a funguje presne dle mych predstav. Sorry za Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 alternativ možné jsem byl nejasný, ale mluvil jsem o zkušenostech s 406, u 407 musím zaťukat, co se týče autoklimy tak super, perfektně vyvážený Citovat
alternativ Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Covece, ja nemel problem ani na 406 Asi jsem mel stesti na lepsi kus:papa Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 No nevím jeslti jsem měl štěstí na blbej kus, ale všechny moje problémy jsou tady poměrně známé na fóru a boj s hlučným kompresorem jsem vzdal po zjištění, že to dělají skoro všechny auta včetně naší skoro nové 607... Takže nic neobyklého... kdo chce kam [upravil dne 15/12/11 08:19 od koblih69] Citovat
Janec Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Tak díly jsou doma snad to pujde hladce bez problému dál [upravil dne 17/12/11 19:30 od Janec] Citovat
Janec Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 První problém je na světě po stisku A/C se nespustí kompresor :/ Kdyby měl nekdo shéma vůbec bych se za něj nezlobil :D Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 No tak je to v pořádku ne? Klima spíná někde kolem 5 stupňů min. ... ale mělo by stačit ohřát čidlo v zrcátku.... Citovat
Janec Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Joo ták nečekal jsem že to bude až tak \"chytré\" zítra to skusím dík ;-) Citovat
Janec Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 no dnes sem se snažil vyměnit servo klapu na vnitřní vnější okruh. Demontáž vpohodě ale nemůžu tam dostat tu druou furt mi nesedí ty zuby fakt nic horšího sem nedělal a to nemluvím o motrku pod volantem tam je místa jak ... takže to taky bude sranda jinak vše ostatní mám nevíte někdo jestli se dají koupit nové uhlíky do ventilátoru ?? [upravil dne 18/12/11 14:10 od Janec] Citovat
Janec Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 Zdravím tak dnes jsem úspěšně dokončil přestavbu. Malý rychlý návod pro ty co by to taky zajímalo. 1. Vymontovat kaslík spolujezdce 2. Rozebrat panel staré klimy, rádio a tlačítka. 3. Porozpojovat a vytáhnout starý kabelový svazek 4. Protáhnout nový + zapojit co se dá 5. Vymněnit popř. upravit ventilátor a zapojit 6. Osadit motorek spolujezdce + zapojit 7. Vymněnit klapu vnejší vnitřní okruh 8. Protáhnout čidlo světla a osadit mezy výdechy palubní desky. 9. Dozapojit teplotní čidlo ve stropním světle. (měl sem tam dotáhly drát stačilo spojit na kabelovém svazku u klimatizéru ) 10. Složit kaslík. 11. Vymontovat výstuhu palubky. 12 Osadit motorkem klapu určující směr foukání ( u řidiče ) 13 Udělat díru do skříně klimatizéru 14 Osadit do otvoru čidlo teploty 15. Složit výstuhu, plasty, zapojit motorek , zapojit čidlo , zapojit panel vyzkoušet zda je vše funkční složit vše co není a hotovo Ten panel jsem měl zapojený skoro furt vyždy je dobré to vyzkoušet po namontování motorku nebo tak . Zde je pár fotek s akce -->> http://www.uloz.to/11928650/klima-exe . A díky všem kteří mi v tomhle poradily [upravil dne 21/12/11 08:16 od Janec] Citovat
Maverick Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Včera jsem se taky pustil do týhle přestavby. Všechno funguje jak má, s diagnostikou komunikuje a žádné závady nehlásí... ALE jelikož jsem díly posbíral z několika zdrojů a nesehnal jsem originál ventilátor, tak mám ten problém, že mi fouká jen na plnej výkon. Zbylé stupně jsou nefunkční. Ventilátor je 100% v pořádku a spínačka taky. Četl jsem tu, že by se ventilátory pro manuální a digitální klimu měli lišit zapojením, ale nikde jsem nenašel žádný schéma nebo návod, jak zapojení upravit. Nevěděl by to prosím někdo? Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 od tlusteho cerneho kabelu ma byt jeste tenky cerny kablik, ktery ma protikus v kabelovem svazku klimy Citovat
Ajap Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Ve všech mnou ježděných autech s manuálním nastavením ventilace mně v zimě vždycky bylo při nastavení topení a foukání do kabiny nebo na sklo zima na nohy. Když dám foukání na nohy, tak se mně zase mlží okna, když přidám na intenzitě, tak je mně pro změnu horko... Autoklima mně naprosto vyhovuje u 308, tepelná pohoda je v zimě i létě parádní. Akorát v parnech by se hodily větrané sedačky, ale to třeba příště V pohodě byla autoklima taky v Octávce (byť se mně ji díky dokonale omílané fantastické ergonomii co chvíli při řazení zpátečky doleva dopředu dařilo vypnout klouby prstů), naprosto nenastavielná mně přišla ve Vectře C. S jinýma autoklimama nemám zkušenosti. Citovat
Maverick Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Díky Ferry, zkusim se na to zítra mrknout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.