Fusion Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Neznáte někdo prosím firmu nebo člověka, kterej bokem může na CNC rýt do kovu? Může být i někdo, kdo má takovou věc doma jako hobby. Jde o nápis cca 8x2cm a hloubku 1-2mm (nejde laserem), několik stejných kusů. (ani slovensko by nebyl problém) [upravil dne 5/12/2011 22:05 od Fusion] Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Mívají tam aji počítačem řízený stroje? Bude to určitej font a musí to pokaždé být naprosto stejný. Citovat
Benžík Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Me udelali stitek na dvere, font jsem si mohl vybrat, material taky. Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Otázka jestli můžou tak hluboko ale poptám, děkuju, to mě nenapadlo Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 No některé ty klíčové služby to jen mechanidky \"kopírují\" ze seskládaných fontů, ale mají i gravírky připojené na PC. Co to je za kov? Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Nevím přesně, něco jako hliník ale ten asi ne, takže nějakej odlitek různých slitin. Citovat
Vvitty Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Co je to za material? Kvuli tomu jak blbe se to obrabi... pokud by to potrebovalo chlazeni ci silne mazani, tak neumim... Jaky je nejmensi radius? Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Mohl bych Ti to domluvit jako bokovku na frézovacím centru. Když pošleš na můj e-mail výkres nebo náčrt toho co chceš udělat a počet kusů, tak Ti zjistím, kolik kořalky si za to kluci řeknou. Dělají nápis do čehokoli. Jsem z Blanska. [upravil dne 6/12/11 13:10 od dvorrom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.