Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak dlouho máte ve svém autě autobaterii? Já už skoro 3 roky, 2 roky parkovalo v zimě (až minus 20) a bez problému.

Mám trošku strach, aby mne to někde nenechalo viset. Proto se ptám, mam vyměnit baterii i když jsou starty naprosto OK?

Odesláno

Original bateria z vyroby mi v 407 vydržala 5 rokov- 2004 do 2009

Teraz Banner už 2 rok zatiaľ bez nutnosti nabíjania...ok

V C8 som musel tento rok dávať novú Vartu predtým tam bola Banner r.2006

Odesláno

Original bateria z vyroby mi v 407 vydržala 5 rokov- 2004 do 2009

Teraz Banner už 2 rok zatiaľ bez nutnosti nabíjania...ok

V C8 som musel tento rok dávať novú Vartu predtým tam bola Banner r.2006

Odesláno

Ahoj ja mam 2006 a baterka ide v pohode.

V tvojom pripade ked velmi silno chces novu baterku tak staru by som dal jedine do poplaska do garaze a novu do auta. Inak to nema zmysel, samozrejme pokial to uplne neklakne

Odesláno

Ešte v 306 som mal Vartu ktorá mala +/- 8rokov, preventívne som ju aj tak vymenil, ale zobral si ju Deddo306break pre švagra či kde to a tam už neviem či žila ďalej alebo nie.

V 807 mám teraz asi 3-4 mesiace new baterku, pôvodná neviem koľko mala rokov.

Odesláno
Jak dlouho máte ve svém autě autobaterii? Já už skoro 3 roky, 2 roky parkovalo v zimě (až minus 20) a bez problému.

Mám trošku strach, aby mne to někde nenechalo viset. Proto se ptám, mam vyměnit baterii i když jsou starty naprosto OK?

možná si z nás děláš prdel, tak se zdržím...

Odesláno

možná si z nás děláš prdel, tak se zdržím...

Asi tak :D:D:D a pokud ne, tak bych si tu prastarou tříletku vzal...

[upravil dne 5/12/11 19:00 od koblih69]

Odesláno

3 roky baterie,to ti ještě vydrží minimálně jednou dvakrát tolik,to ještě neni na umření:D

udržuj kontakty čistý a pokud nemáš problem s dobijenim,tak bych se toho nebál:)

Odesláno

tak ja som kupil 407 a mam v nom rok staru baterku.... to znamena, ze po troch rokoch s najvacsou pravdepodobnostou povodnemu majitelovi skapala.... a to ani nezazivala krute zimy, kedze ine indicie naznacuju, ze to je skor auto z juhu ako zo severu.

Odesláno

Ja som moju menil vlani takto cez zimu, tá čo tam bola bola origo ale už prvému majiteľovi menili ju hneď po kúpe auta v záruke ale dali mu tam slabšiu. Ak sa nemýlim mala by tal ísť okolo 72 alebo 74Ah a dali mu tam len 60ah, vydržala po nabití keď auto stálo tak 3 dni a už neštartovalo. Teraz tam mám Vartu Silver Dynamic 77Ah.

Odesláno

To sa mi zdá divné aby baterka po troch dňoch nenaštartovala. Niekde bude chyba. Keď si predstavím že 405-ka mi niekedy stojí i dva mesiace bez štartu tak to by som ju musel mať permanentne na nabíjačke. Švagor má tak Passata že raz mesačne naštartuje na 15 minút aby \"vyhnal pavúkov z výfuku\".

Odesláno

Však práve, niečo v nej muselo skratovať alebo ju vybíjať, nabil som ju a po troch dňoch som mohol znovu tak som ju vymenil a odvtedy je pokoj. Najhoršie je to že sa to stalo manželke keď nevedela naštartovať a chcela ísť na rodičovské združenie do školy.

Čo som mal baterku na Favorite tá vydržala 8 rokou s ňou som ho aj predával. Na Felícii som prvú menil už po 4,5 roku a druhú rok pred predajom tá vydržala 6 rokou.

Odesláno

Já jsem měnil baterku letos na podzim. Byla tam ještě původní, takže vydržela 5 a půl roku. Startování s ní bylo za chladnějšího počasí už ale docela obtížné, tak jsem ji vyměnil za Vartu Silver Dynamic jako má Judes.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...