Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Emisie - turovanie motora - vznetovy motor + ceny STK+EK

Recommended Posts

Odesláno

Vyrusi omezovac na volnobeh.

Pokud to stanice ma.

Marko 306: to je jedno jestli ma motor teply. Meri se kourivost v prubehu decelerace....

Marcl: Absolutne se toho neboj.Jezdis jak \"nemecky duchodce\" tak ti alespon vymetou pavuciny.

Odesláno

Tak oni si ho stejne ohreji normalnim spusobem.

Az potom dostava na drzku.

U novejsich aut to nic neni.

Ono kazdy se toho boji ale je to mene nebezpecne jak jizda do kopce v otackach 3000

Odesláno

Skodi nejak motoru to turovanie ? Ved ked sa ten motor zahreje, tak by to malo by ok nie ?!

Na tych diesloch kazdy nadava a kazdeho to sere ale ako som niekde cital \"tak si nekupuj diesel\" :D rada nad zlato.. Heh

Mne na stk zohrievali motor dost debilnym sposobom, drzal ho v otackach 3500 ?!! Ako fajn ... Nabuduce uz levika dopredu zahrejem ...

Odesláno
Idem na STK a EK,

Da sa legalnym sposobom vyhnut tomu sialenemu turovaniu motora na emisiach ? :grr

legálně nedá, kontrolor má předepsaný postup při měření emisí,který zahrnuje i přeběhové otáčky

ale jsou i jiné způsoby jak dostat známku na SPZ :)

Odesláno

:ticho

to nic, to mi je jasne,

ale tak sak o nic nejde...

aj mne zasivali ruku zaziva bez umrtvenia a vydrzal som, tak vydrzi aj zabozrut :D

ale je to moj prvy ropak a vzdy som ich na EK lutoval a hops uz sa to tyka aj mna :)

Odesláno

co jsem byl naposled na STK s SRičkem...tak tomu šlápl 2x3 maximálně do 4tisíc a hotovo, ale stála vedle mě oktávka v dieselu..a ten kravál, už jsem si řikal že ten motor musí vyskočit, nakonec jsem absolvoval celou TK a ten chudák tam ještě byl a tůroval do zblbnutí :D

Odesláno

Mě se jenom zeptal jestli mám nový rozvody.Když slyšel ,že jsou nový už 80 000 tak prohlásil,že on se teda soudit nikam nepůjde.Prý nějaký technik z STK takový soud prohrál.Alespon mi to tvrdil.Logicky se mi to zdá jako blbost ale se správným advokátem a s našima soudama je všechno možné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...