Marcel00 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Idem na STK a EK, Da sa legalnym sposobom vyhnut tomu sialenemu turovaniu motora na emisiach ? [upravil dne 3/12/11 14:47 od Marcel00] [upravil dne 12/12/11 22:36 od Marcel00] Citovat
jofo Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Asikaj nie. Inac by ma zaujimalo ako testuju nejake korejce napr sangyong. Ten na volnobeh nepusti viac ako 2500 otacok. Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Tak tam choď zo zohriatym motorom,tá chvíľka tomu nezaškodí:aut Citovat
straki007 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Vyrusi omezovac na volnobeh. Pokud to stanice ma. Marko 306: to je jedno jestli ma motor teply. Meri se kourivost v prubehu decelerace.... Marcl: Absolutne se toho neboj.Jezdis jak \"nemecky duchodce\" tak ti alespon vymetou pavuciny. Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Straki, mal som skôr na mysli to, že motor tak potom netrpí ak je zohriaty:myslim Citovat
straki007 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Tak oni si ho stejne ohreji normalnim spusobem. Az potom dostava na drzku. U novejsich aut to nic neni. Ono kazdy se toho boji ale je to mene nebezpecne jak jizda do kopce v otackach 3000 Citovat
KapriQ Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Skodi nejak motoru to turovanie ? Ved ked sa ten motor zahreje, tak by to malo by ok nie ?! Na tych diesloch kazdy nadava a kazdeho to sere ale ako som niekde cital \"tak si nekupuj diesel\" rada nad zlato.. Heh Mne na stk zohrievali motor dost debilnym sposobom, drzal ho v otackach 3500 ?!! Ako fajn ... Nabuduce uz levika dopredu zahrejem ... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 asi potrapim aj navyse webasto Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Idem na STK a EK, Da sa legalnym sposobom vyhnut tomu sialenemu turovaniu motora na emisiach ? legálně nedá, kontrolor má předepsaný postup při měření emisí,který zahrnuje i přeběhové otáčky ale jsou i jiné způsoby jak dostat známku na SPZ Citovat
Marcel00 Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 to nic, to mi je jasne, ale tak sak o nic nejde... aj mne zasivali ruku zaziva bez umrtvenia a vydrzal som, tak vydrzi aj zabozrut ale je to moj prvy ropak a vzdy som ich na EK lutoval a hops uz sa to tyka aj mna Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 straki007--super:D taková zajímavost--kontrolor neodpovídá za škodu na motoru, kdyby se ten řemen při tůrování přetrhl Citovat
KingSpade Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 co jsem byl naposled na STK s SRičkem...tak tomu šlápl 2x3 maximálně do 4tisíc a hotovo, ale stála vedle mě oktávka v dieselu..a ten kravál, už jsem si řikal že ten motor musí vyskočit, nakonec jsem absolvoval celou TK a ten chudák tam ještě byl a tůroval do zblbnutí Citovat
Dýdý Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Mě se jenom zeptal jestli mám nový rozvody.Když slyšel ,že jsou nový už 80 000 tak prohlásil,že on se teda soudit nikam nepůjde.Prý nějaký technik z STK takový soud prohrál.Alespon mi to tvrdil.Logicky se mi to zdá jako blbost ale se správným advokátem a s našima soudama je všechno možné. Citovat
pyrone Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 marcel: tak tam nechod osobne a posli polovicku, co nevidis ta netrapi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.