Antoan80 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 nejde mi otvoriť kufor, klučka na dverách nad EČ nereaguje ako keby tam bolo zlomené pero alebo ja neviem ako to funguje. Ďakujem [upravil dne 30/11/11 17:29 od Antoan80] Citovat
Tantor-BN Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 mne to robilo tiež nešlo to stlačilo sa to ako kebyže to bolo otvorené (stlačalo sa to uplne nie tak na polovicu ako keby zamknuté) tak som nevedel čo stým jeden dotyčný zatlačil kufor stlačil a išlo to:)) som si pripadal ako dement ) Citovat
vavoj Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 jedině přes sedačky do kufru zalegnout. odendat plasty na dveřích kufru a zkusit šroubovákem odcvaknout zámek a hledat závadu. jinak páčidlo a hodně štěstí Citovat
koblih69 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Pokud to nejde tak v některých servisech mají takové pneumatické polšťářky, podsunou se a nafouknou. Tím se dají +- šetrně otevřít dveře, kufry... Zámek se často poškodí, ale samotné plechy ne. Vapadá to nějak takhle: http://www.uni-max.cz/sada-rozpinacich-polstarku-triobag/d/ [upravil dne 30/11/11 22:50 od koblih69] Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Zadne plast sa neda zhodit zo zatvorenych dveri Citovat
wooody Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Da, ale bohuzel nenavratne hrubou silou Citovat
Antoan80 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Mne ta kľučka nad EČ ide úplne ľahko ako keď normálne otváram ale bez odporu, tak sa mi tam asi niečo zlomilo. Ten plast sa musí len polámať nakoľko má skrutky aj vo falci takže keď je zavretý tak sa nedajú odskrutkovať. Ale mne ten zámok či čo blbo asi mesiac ale naopak, že sa mi nedal zavrieť ako by narážal na nejakú prekážku - taký tupý tvrdý náraz, musel som pár krát odomknúť a zamknúť aby som ho zavrel. tak to bude zámok asi v háji či??? Citovat
marko306 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Nie som si už na 100% istý, ale myslím, že zvnútra by sa mal dať kufor otvoriť. Neni tam náhodou medzera medzi dverami a kasňou od kufra, zvnútra? Ak hej, tak tam iba pošteluj so šrobovákom a nejako odistiť zámok Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tohle pise prirucka pro 306ku, snad ti to pomuze Citovat
Daník Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Tak já jsem zavřený kufr kdy mi odešel motorek centrálu otevřel zevnitř když jsem odšruboval ten plast okolo a pak stačilo posunout táhlo od zámku a dveře se otevřely. Takže zkoušej. Citovat
Daník Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Tak já jsem zavřený kufr kdy mi odešel motorek centrálu otevřel zevnitř když jsem odšruboval ten plast okolo a pak stačilo posunout táhlo od zámku a dveře se otevřely. Takže zkoušej. Citovat
Antoan80 Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 len ja ten plast neodšrobujem nakolko je uchytený aj vo falci tak to budem asi musieť polámat aby som sa dostal k tým \"črevám\" Citovat
ferrari Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Tohle pise prirucka pro 306ku, snad ti to pomuze A toto ti nepomôže? Síce to je odomknutie, nie otvorenie...hm... [upravil dne 2.12.2011 19:48 od ferrari] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.