Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne to robilo tiež nešlo to stlačilo sa to ako kebyže to bolo otvorené (stlačalo sa to uplne nie tak na polovicu ako keby zamknuté) tak som nevedel čo stým jeden dotyčný zatlačil kufor stlačil a išlo to:)) som si pripadal ako dement :))

Odesláno

jedině přes sedačky do kufru zalegnout. odendat plasty na dveřích kufru a zkusit šroubovákem odcvaknout zámek a hledat závadu.

jinak páčidlo a hodně štěstí :bojim

Odesláno

Mne ta kľučka nad EČ ide úplne ľahko ako keď normálne otváram ale bez odporu, tak sa mi tam asi niečo zlomilo. Ten plast sa musí len polámať nakoľko má skrutky aj vo falci takže keď je zavretý tak sa nedajú odskrutkovať.

Ale mne ten zámok či čo blbo asi mesiac ale naopak, že sa mi nedal zavrieť ako by narážal na nejakú prekážku - taký tupý tvrdý náraz, musel som pár krát odomknúť a zamknúť aby som ho zavrel. tak to bude zámok asi v háji či???

Odesláno

Nie som si už na 100% istý, ale myslím, že zvnútra by sa mal dať kufor otvoriť. Neni tam náhodou medzera medzi dverami a kasňou od kufra, zvnútra? Ak hej, tak tam iba pošteluj so šrobovákom a nejako odistiť zámok :myslim

Odesláno

Tak já jsem zavřený kufr kdy mi odešel motorek centrálu otevřel zevnitř když jsem odšruboval ten plast okolo a pak stačilo posunout táhlo od zámku a dveře se otevřely. Takže zkoušej.

Odesláno

Tak já jsem zavřený kufr kdy mi odešel motorek centrálu otevřel zevnitř když jsem odšruboval ten plast okolo a pak stačilo posunout táhlo od zámku a dveře se otevřely. Takže zkoušej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...