Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik najedete měsíčně ve Vaší 407?

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě, kolik asi tak přibližně najedte ve Vaší 407 za měsíc. Já sám najedu přibližně 3500 Km a to většinou tak 60 % po dálnici a zbytek napůl po městě a mezi městy.

A když už máte SW, jezdíte většinou sami nebo třeba s rodinou anebo spíše nákladem? Když už po cestě nějakou 407 potkám, většinou v ní sedí jeden člověk.

Odesláno

Cca 3 000 km za mesiac.

Jazdím z domu do práce... v práci ...a z práce domov.Prevažne sám ,na víkendy s rodinou mám teraz C8.

Pozn. Ale kým som nemal C8 tak v 407 SW som viezol už aj teplovzdušnú rúru,umývačku riadu a nábytok z Ikei...:super

Odesláno

takže mesíčně nalítám cca 2000 km, z toho v 70%(mimo město) mám v autě ženu, dítě a nějaké věci... zbylých 30%(město) jsou moje cesty do práce + nákupy + zařizování, což jezdím sám

Odesláno

Najezdím zhruba 1000 km měsíčně a z toho je tak 40% město, 30% mimo město a zbytek dálnice. 60% jezdím sám do práce a zbytek s manželkou, popř. ještě s mrňouskem. :)

Odesláno

Není to anketa. Bylo mi řečeno, že jezdím hodně a hodně to stojí :-). Tak si chci porovnat, jak to mají druzí.

Vypadá to, že opravdu jezdím hodně. :D

Odesláno

..odkedy jazdím do práce služobným autom je toho o dosť menej ale priemerne to vychádza okolo 800 km mesačne. 30% mesto, 50% mimo a zbytok diaľnice.

Priemerná spotreba 7,2l /100 km (myslím že primeraná k autu aj keď by som prijal menej)

Odesláno

my tak spravime mesacne 3000-5000,,a nezda sa mi to az moc...podla mna je auto spotrebny material, radsej ho zhuplujem na ceste, ako by my malo hnit v garazi..asik tolko na okraj...

Odesláno

Do roboty jazdím vlakom ako správny železničiar a tak ako to tu čítam najazdím asi najmenej mesačne do 600 km (keď nie je v danom mesiaci zraz P-C :D).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...