Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci mám problémeček z motoru se ozývá takové cvakání jako by tam spínalo nějaké relé čico.Dvorní mechanik sundal řemen a cvakání přestalo.Nejvíce cvaká když sepne servo máte někdo podobnou zkušenost??:myslim

807 2,2 fap-kuch rv 2002 210 000km

Odesláno

Záleží na co saháš, ta řemenice je odpružená, co takhle volnoběžka alternátoru není kouslá? To je celkem časý problém. Mimochodem pokud se nepletu řemenice je stejná jako u 2.0 co mám v inzerci...

Odesláno

Nevím jeslti si rozumíme, ta volnoběžka na jednu stranu zabírá a na druhou prokluzuje. Je to proto aby když prudce ubereš na otáčkách tak aby se alternátor v klidu dotočil. Pokud je zaseklá řemen vibruje, nepravidelně se vytahuje...

Inzerát zde: je za 299,-

[upravil dne 28/11/11 22:12 od koblih69]

Odesláno

no me takhle cvakalo servo az jednoho dne se zadrelo mel jsem klyku ze seto nepotkalo ale skocil rozvod o dva zuby nove servo cca 8tisic

nebo to taky muze byt spojka na klimu elektro magneticka

[upravil dne 28/11/11 23:20 od plaz]

Odesláno

Keď rázom sekne niektorú z remeníc pomocných agregátov, tak kľudne to môže trhnúť rozvodami, lebo hlavná remenica pomocných agregátov od kľukovky je na jednej oske s ozubeným kolieskom rozvodov ktoré je tiež na kľukovke.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...