Kovis Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Zdravim, v sobotu rano mi zmrzlo auto, a od odmrazeni mi nejdou predni odstrikovace, respektive pokud pustim odstrikovace na predni sklo tak paradoxne strika odstrikovac na zadni sklo. Auto je kompletne rozmrzle ( stalo ted dva dny v garazi). Netusite nekdo cim by to mohlo byt? Peugeot Break 2001 model. 1.6 benzin 72kw. Diky Citovat
fejfarz Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Jestli ten mráz neroztrhnul nějak ty trysky respektivě spíš nějak nezdeformoval uvnitř. Citovat
Adisek Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Zdravim, v sobotu rano mi zmrzlo auto, a od odmrazeni mi nejdou predni odstrikovace, respektive pokud pustim odstrikovace na predni sklo tak paradoxne strika odstrikovac na zadni sklo. Auto je kompletne rozmrzle ( stalo ted dva dny v garazi). Netusite nekdo cim by to mohlo byt? Peugeot Break 2001 model. 1.6 benzin 72kw. Nevim přesně kde máš ostřikovače , ale nejspíš v kapotě . tak otevři kapotu odkrej deku a jukni jestli neni vypadlá hadička od ostřikovače a další případ co sem teď dělal , mel roztrhlej moturek ostřikovačů co máš v nádobce . Příště nemrzku dřív Citovat
Kovis Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Prave ze nemrznouci smes mam nalitou uz vice nez mesic.. Ale zkusim mrknout pod kapotu, nicmene zadna hadicka utrzena ani praskla neni. Jedna otazka, jsou tam dva motorky nebo jeden pro predek a jeden pro zadek? Citovat
Adisek Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Jasný , zvedni kapotu a ať tě někdo ostříkne a uvidíš hned jestli někde něco teče nebo motůrek bzučí. Jeden nebo dva to netušim . Citovat
Andreww Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 A co když pustíš ostřik zadního skla? Dělá něco? Motorek je jeden a má dva výstupy. Vypadá to, jakoby se točil obráceně A nebo pořád jen na jednu stranu. Citovat
Kovis Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Kdyz pustim ostrik zadniho tak strika normalne zadni. V patek vecer to bezelo normalne a v sobotu rano jak bylo auto cele omrzle to zaclo delat vyse popsane. Citovat
palete Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Čau, pokud máš jeden motorek a 2 výstupy tak se ti nepřehazuje takový váleček co je na tom motorku.Dá se to rozebrat nejsou tam žádná těsnění a podobně.Na tom válečku jsou gumičky které těsní vždy ten okruh který nestříká.Dají se obrousit a ten váleček v tom vedení musí chodit volně na tom principu je to založené.To znamená že pustíš přední ostřik tlak vody posune váleček a zavře zadní okruh.Motorek se točí na levo i na pravo.Dělal jsem to již mnohokrát. Snad ti tato informace pomůže. Citovat
Kovis Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Diky opraveno. Abych neotviral dalsi topic, tusite nekdo kde je cidlo rucni brzdy? Obcas kdyz prejedu nejake nerovnosti tak mi \"problikne\" kontrolka rucni brzdy. Diky [upravil dne 5.12.2011 08:53 od Kovis] Citovat
Andreww Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 A co tomu teda bylo? Někomu dalšímu to může pomoct Citovat
miroja Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Abych neotviral dalsi topic, tusite nekdo kde je cidlo rucni brzdy? Obcas kdyz prejedu nejake nerovnosti tak mi \"problikne\" kontrolka rucni brzdy. Diky V tunele, pod ruckou rucnej brzdy. Myslim, ze musi ist dole cely ten plastikovy tunel, co je medzi prednymi sedadlami. Citovat
Kovis Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 A co tomu teda bylo? Někomu dalšímu to může pomoct Jednalo se o valecek jak je popsano vyse. U me byl pouze \"zasekly\" takze jsem odpojil obe dve hadicky ( jedna vede k prednim druha k zadnimu odstrikovaci) a z obou stran to \"prostouchl\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.