Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

v sobotu rano mi zmrzlo auto, a od odmrazeni mi nejdou predni odstrikovace, respektive pokud pustim odstrikovace na predni sklo tak paradoxne strika odstrikovac na zadni sklo.

Auto je kompletne rozmrzle ( stalo ted dva dny v garazi).

Netusite nekdo cim by to mohlo byt?

Peugeot Break 2001 model. 1.6 benzin 72kw.

Diky

Odesláno
Zdravim,

v sobotu rano mi zmrzlo auto, a od odmrazeni mi nejdou predni odstrikovace, respektive pokud pustim odstrikovace na predni sklo tak paradoxne strika odstrikovac na zadni sklo.

Auto je kompletne rozmrzle ( stalo ted dva dny v garazi).

Netusite nekdo cim by to mohlo byt?

Peugeot Break 2001 model. 1.6 benzin 72kw.

Nevim přesně kde máš ostřikovače , ale nejspíš v kapotě . tak otevři kapotu odkrej deku a jukni jestli neni vypadlá hadička od ostřikovače a další případ co sem teď dělal , mel roztrhlej moturek ostřikovačů co máš v nádobce .

Příště nemrzku dřív :papa

Odesláno

Prave ze nemrznouci smes mam nalitou uz vice nez mesic..

Ale zkusim mrknout pod kapotu, nicmene zadna hadicka utrzena ani praskla neni.

Jedna otazka, jsou tam dva motorky nebo jeden pro predek a jeden pro zadek?

Odesláno

Jasný , zvedni kapotu a ať tě někdo ostříkne a uvidíš hned jestli někde něco teče nebo motůrek bzučí. Jeden nebo dva to netušim .

Odesláno

A co když pustíš ostřik zadního skla? Dělá něco? Motorek je jeden a má dva výstupy. Vypadá to, jakoby se točil obráceně :myslim A nebo pořád jen na jednu stranu.

Odesláno

Kdyz pustim ostrik zadniho tak strika normalne zadni.

V patek vecer to bezelo normalne a v sobotu rano jak bylo auto cele omrzle to zaclo delat vyse popsane.

Odesláno

Čau,

pokud máš jeden motorek a 2 výstupy tak se ti nepřehazuje takový váleček co je na tom motorku.Dá se to rozebrat nejsou tam žádná těsnění a podobně.Na tom válečku jsou gumičky které těsní vždy ten okruh který nestříká.Dají se obrousit a ten váleček v tom vedení musí chodit volně na tom principu je to založené.To znamená že pustíš přední ostřik tlak vody posune váleček a zavře zadní okruh.Motorek se točí na levo i na pravo.Dělal jsem to již mnohokrát.

Snad ti tato informace pomůže.

Odesláno

Diky opraveno.

Abych neotviral dalsi topic, tusite nekdo kde je cidlo rucni brzdy? Obcas kdyz prejedu nejake nerovnosti tak mi \"problikne\" kontrolka rucni brzdy.

Diky

[upravil dne 5.12.2011 08:53 od Kovis]

Odesláno

Abych neotviral dalsi topic, tusite nekdo kde je cidlo rucni brzdy? Obcas kdyz prejedu nejake nerovnosti tak mi \"problikne\" kontrolka rucni brzdy.

Diky

V tunele, pod ruckou rucnej brzdy. Myslim, ze musi ist dole cely ten plastikovy tunel, co je medzi prednymi sedadlami.

Odesláno
A co tomu teda bylo? Někomu dalšímu to může pomoct ;)

Jednalo se o valecek jak je popsano vyse.

U me byl pouze \"zasekly\" takze jsem odpojil obe dve hadicky ( jedna vede k prednim druha k zadnimu odstrikovaci) a z obou stran to \"prostouchl\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...