Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Používám internetový prohlížeč Mozilla Firefox jenže po aktualizaci na verzi 8.0 už mi nezustane uloženo po vypnutí prohlížeče několik oken(záložek), které jsem mněl posledně otevřených.Předtím mi to vždy zůstalo uložené.Dá se to někdo zapnout ,aby mi to ukládalo.

Dík za radu;)

Odesláno

to nevim teda ja mam taky 8.0 a jedine kdyz obcas ten prohlizec \"spadne\" obnovi se pak s predtim otevrenymi panely .... jinak ale veci co jsi navstivil prece najdes v historii stranek neni takovy problem si to z toho pootevirat :)

Odesláno

Já to tedca moc nemusím. Ale při pádu se mi objeví dotaz na obnovení relace, při standadním spuštění ne. Při zavírání se mi objeví dotaz na uložení relace. Pak ještě mám doplněk Správce relací. Nějaký dva doplňky tohle musej zvládnout.

Odesláno

po pádu se mě to vždycky taky ptalo problém byl ten, že při obnovování záložek mi lehl sám firefox. nebylo to pravidlem.. Doporučila bych spíš operu, ta má všechny tyhle funkce v základu. včetně nezapomínání posledních oken. je rychlejší a nežere tolik raměti jako ff... :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...