Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, mám dotaz ohledně náprav na 406 přezul jsem na zimu a auto zvýšil, a po tom mě začalo na předku něco bouchat a i na zadku mě to bouchá, prostě obě nápravy bouchají co s níma může být ? nebo spíš co na ních odchází chci to dát do servisu, aby mě poviměňovali silembloky atd. myslíte že tím se to odtraní ? Díky.:super

Odesláno

No hele na předku je mám kvuli snížení sundaný to už jsem pohledal a pozjistil že by to mohlo na předku dělat díky nim po případš ještě čepy, ale co zadek ?

Odesláno

Tak když je máš sundaný, tak to ti to právě musí mlátit ne?! Jestli si teda nesundal i stabilizátor a zadek to může dělat vyklepaný silentblok co drží stabilizátor a nebo ty tyčky a nebo vše okolo ;)

Odesláno

prosím tě tohle tady neřeš ptal jsem se na jíné věci za prvé byly totálně v prdeli mám doma nové a za druhé to je naprosto moje věc co já tam mám a co ne... ;):xvul

BTW: na kolik ta výjde výměna těch silembloku a táček na zadku ? :super

[upravil dne 27/11/11 20:08 od H@sky]

Odesláno

tyčky kolem 3-4stovky za kus(jsou 2) a silentbloky 2stovky za kus(2ks), jentak pro zvědavost jak se to auto chová bez stabilizátoru? Nerejpu je mi to celkem jedno, pokud to není nebezpečný vůči ostatním ;) Jinak vše okolo, je lepší kouknout sám do serviceboxu podle vin si najdeš svůj podvozek a uvidiš co obsahuješ celá zadní náprava od ještě jednich tyček, různých silentbloku čepu. Tohle asi nezjistíš přes net :myslim

Odesláno

hele jelikož tam mám sportovní podvozek což je sámo o sobě tvrdý tak že se auto nenáklání v zatáčkách jako na originálním podvozku tak se stabilizator vyřadil už tím a že jsme vydali tyčky tak to bylo jen z toho důvodu že byli v prdeli a co se týče jízdy nic nepociťuju, můžete mi to věřit, ale nemusíte ale je to tak jak říkám.

Odesláno

tie silentbloky na stabilizator stoja par supov ale mas tam dve zvisle tycky a dve vodorovne na zadku a capy v tehlici to treba spravit prehliadku je tam toho vela ale najcastejsie su to tycky , k tomu stabilizatoru v predu nic v zlom ale to nebol asi najlepsi napad dat prec teraz sa ti musi pekne rozhadzovat geometria na predku pocas jazdy a za dalsie na stk asi tiez z toho nadseny nebudu proste je to vec bezpecnosti

co vsetko tam mas sportove? tlmice pruziny? a este?

[Edited on 27/11/11 20:27 by krtek 2]

Odesláno

S ohledem na popisovaný úpravy to podle mě bude vytlučený tak, že dát to dohromady bude asi dobrá hitparáda... mimochodem bez stabilizátoru to bylo asi fakt luxusní svezení, hlavně v zatáčkách :D:D:D

Odesláno

Opravdu lituju, že u nás prakticky nefungují STK, a po silnicích jezděj takhle nebezpečně zmatlaný krámy. A o to víc mě s*e, když někdo takhle otřesně prasí Peugeoty.

Odesláno
Opravdu lituju, že u nás prakticky nefungují STK, a po silnicích jezděj takhle nebezpečně zmatlaný krámy. A o to víc mě s*e, když někdo takhle otřesně prasí Peugeoty.

Sakra oddie neslyšel jsi ? To neřeš :D:D:D:D

PS: jednou to snad bude jako v DE a všichni si voddechneme od tuzingářů ;)

Odesláno
tie silentbloky na stabilizator stoja par supov ale mas tam dve zvisle tycky a dve vodorovne na zadku a capy v tehlici to treba spravit prehliadku je tam toho vela ale najcastejsie su to tycky , k tomu stabilizatoru v predu nic v zlom ale to nebol asi najlepsi napad dat prec teraz sa ti musi pekne rozhadzovat geometria na predku pocas jazdy a za dalsie na stk asi tiez z toho nadseny nebudu proste je to vec bezpecnosti

co vsetko tam mas sportove? tlmice pruziny? a este?

[Edited on 27/11/11 20:27 by krtek 2]

Nedá mi to, ale proč když vyndá tyčky ke stabilizátoru, proč by si měl rozhodit geometrii? Jsem na neutrální straně, tohle je můj dotaz, protože mi to nedává smysl ;)

Odesláno

prizivim sa ... ked zacinaju ist zadne kolesa do A tak je co pokazene ? :myslim mimochodom zadne vodorovne mlatia tie pojdu na vymenu zvisle neviem .. ale tie tycky to asi nerobia ze ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...