H@sky Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Zdravím pánové, mám dotaz ohledně náprav na 406 přezul jsem na zimu a auto zvýšil, a po tom mě začalo na předku něco bouchat a i na zadku mě to bouchá, prostě obě nápravy bouchají co s níma může být ? nebo spíš co na ních odchází chci to dát do servisu, aby mě poviměňovali silembloky atd. myslíte že tím se to odtraní ? Díky. Citovat
krtek 2 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 najpravdepodobnejsie budu stabbilizacne tycky(tycky stabilizatoru) ko, bezna vec u 406 pohladaj si na fore je tu toho dost o tom [Edited on 27/11/11 19:50 by krtek 2] Citovat
H@sky Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 No hele na předku je mám kvuli snížení sundaný to už jsem pohledal a pozjistil že by to mohlo na předku dělat díky nim po případš ještě čepy, ale co zadek ? Citovat
liza6 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Tak když je máš sundaný, tak to ti to právě musí mlátit ne?! Jestli si teda nesundal i stabilizátor a zadek to může dělat vyklepaný silentblok co drží stabilizátor a nebo ty tyčky a nebo vše okolo Citovat
oddie Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Kvůli snížení auta máš vyřazený stabilizátor? Jsi normální??? Citovat
H@sky Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 prosím tě tohle tady neřeš ptal jsem se na jíné věci za prvé byly totálně v prdeli mám doma nové a za druhé to je naprosto moje věc co já tam mám a co ne... BTW: na kolik ta výjde výměna těch silembloku a táček na zadku ? [upravil dne 27/11/11 20:08 od H@sky] Citovat
liza6 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 tyčky kolem 3-4stovky za kus(jsou 2) a silentbloky 2stovky za kus(2ks), jentak pro zvědavost jak se to auto chová bez stabilizátoru? Nerejpu je mi to celkem jedno, pokud to není nebezpečný vůči ostatním Jinak vše okolo, je lepší kouknout sám do serviceboxu podle vin si najdeš svůj podvozek a uvidiš co obsahuješ celá zadní náprava od ještě jednich tyček, různých silentbloku čepu. Tohle asi nezjistíš přes net Citovat
H@sky Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 hele jelikož tam mám sportovní podvozek což je sámo o sobě tvrdý tak že se auto nenáklání v zatáčkách jako na originálním podvozku tak se stabilizator vyřadil už tím a že jsme vydali tyčky tak to bylo jen z toho důvodu že byli v prdeli a co se týče jízdy nic nepociťuju, můžete mi to věřit, ale nemusíte ale je to tak jak říkám. Citovat
krtek 2 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 tie silentbloky na stabilizator stoja par supov ale mas tam dve zvisle tycky a dve vodorovne na zadku a capy v tehlici to treba spravit prehliadku je tam toho vela ale najcastejsie su to tycky , k tomu stabilizatoru v predu nic v zlom ale to nebol asi najlepsi napad dat prec teraz sa ti musi pekne rozhadzovat geometria na predku pocas jazdy a za dalsie na stk asi tiez z toho nadseny nebudu proste je to vec bezpecnosti co vsetko tam mas sportove? tlmice pruziny? a este? [Edited on 27/11/11 20:27 by krtek 2] Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 S ohledem na popisovaný úpravy to podle mě bude vytlučený tak, že dát to dohromady bude asi dobrá hitparáda... mimochodem bez stabilizátoru to bylo asi fakt luxusní svezení, hlavně v zatáčkách :D:D Citovat
oddie Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Opravdu lituju, že u nás prakticky nefungují STK, a po silnicích jezděj takhle nebezpečně zmatlaný krámy. A o to víc mě s*e, když někdo takhle otřesně prasí Peugeoty. Citovat
Benžík Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 To je jednoduchý, když už nemáš tyčky stabilizátorů, tak vyndej i ostatní tyčky a čepy a silentbloky a jezdi bez toho, pak už nic bouchat nebude. Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Opravdu lituju, že u nás prakticky nefungují STK, a po silnicích jezděj takhle nebezpečně zmatlaný krámy. A o to víc mě s*e, když někdo takhle otřesně prasí Peugeoty. Sakra oddie neslyšel jsi ? To neřeš :D:D:D PS: jednou to snad bude jako v DE a všichni si voddechneme od tuzingářů Citovat
Guest Džůny Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 koblih69: Že jsem tak smělý; jak je to v DE? Citovat
H@sky Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 díky těm co mi normálně odpověděli na rozdíl od rejpalů Citovat
liza6 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 tie silentbloky na stabilizator stoja par supov ale mas tam dve zvisle tycky a dve vodorovne na zadku a capy v tehlici to treba spravit prehliadku je tam toho vela ale najcastejsie su to tycky , k tomu stabilizatoru v predu nic v zlom ale to nebol asi najlepsi napad dat prec teraz sa ti musi pekne rozhadzovat geometria na predku pocas jazdy a za dalsie na stk asi tiez z toho nadseny nebudu proste je to vec bezpecnosti co vsetko tam mas sportove? tlmice pruziny? a este? [Edited on 27/11/11 20:27 by krtek 2] Nedá mi to, ale proč když vyndá tyčky ke stabilizátoru, proč by si měl rozhodit geometrii? Jsem na neutrální straně, tohle je můj dotaz, protože mi to nedává smysl Citovat
Durii Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 prizivim sa ... ked zacinaju ist zadne kolesa do A tak je co pokazene ? mimochodom zadne vodorovne mlatia tie pojdu na vymenu zvisle neviem .. ale tie tycky to asi nerobia ze ? Citovat
krtek 2 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 ked ides do zakruty prudsie alebo vyberas jamy sa ti ciastocne meni aj geometria cim viac uchyteni koleso ma tym je vykyv mensi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.