Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj jen by mě zajímalo, jak bych měl postupovat, kdybych chtěl zjistit nebo časem kupovat nějaký origo díly přímo v peugeotu. Přijde mi divný, přijít do prodejny peugeotu a říct, že sháním díl na 14let starý auto, je to vůbec možný a budou ho mít? :D

Odesláno

Tak jak který díl :) povinnost je myslím 10 let po ukončení prodeje daného modelu dodávat náhradní díly... Rozhodopádně budeš muset mít VINko a číslo dílu ?? :) Já tam na 406ku sehnal vždy vše,co jsem sháněl..

Odesláno

Tak spíš mi to jentak napadlo, jak postupovat. Protože mi přijde blbý tam jít a chtít něco na tak starý auto :) Ale třeba jsem chtěl zkusit na kolik by vyšly silentbloky na zadní nápravu (stabilizátor).

Popřípadě, nevíte někdo o nějakým shopu v Liberci kde by měli e-shop a pak si tam osobně zboží převzít? Elite ani Kelly ten díl nemají.

Odesláno

Já jsem ho na netu našel, ale je to 130Kč pošta a to právě nechci dávat, kort když samotný silentblok stojí 200Kč, tak sháním něco kde bych to měl bez pošty.

Benžík mám na mysli, silentblok jsou 2 a drží stibilizátor k podvozku, už je tu na to jedno vlákno. Mě spíš jen zajímalo, jestli jsou nějaký katalogy kde bych si našel, na kolik vyjde origo a jak bych měl postupovat.

Odesláno

Tys to fakt jeste nekoupil? :aut

Ta cena se da zjistit ruzne. Napr. pres ServiceBox - vlozenim do kosiku. Pak ji uvidis taky na strankach Autobenexu. Maji v katalogu i origo dily a u nich cenu:myslim

[upravil dne 21.11.11 22:29 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...