liza6 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Ahoj jen by mě zajímalo, jak bych měl postupovat, kdybych chtěl zjistit nebo časem kupovat nějaký origo díly přímo v peugeotu. Přijde mi divný, přijít do prodejny peugeotu a říct, že sháním díl na 14let starý auto, je to vůbec možný a budou ho mít? Citovat
Dadadavid Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tak jak který díl povinnost je myslím 10 let po ukončení prodeje daného modelu dodávat náhradní díly... Rozhodopádně budeš muset mít VINko a číslo dílu ?? Já tam na 406ku sehnal vždy vše,co jsem sháněl.. Citovat
liza6 Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 Tak spíš mi to jentak napadlo, jak postupovat. Protože mi přijde blbý tam jít a chtít něco na tak starý auto Ale třeba jsem chtěl zkusit na kolik by vyšly silentbloky na zadní nápravu (stabilizátor). Popřípadě, nevíte někdo o nějakým shopu v Liberci kde by měli e-shop a pak si tam osobně zboží převzít? Elite ani Kelly ten díl nemají. Citovat
Dadadavid Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Psal jsi uživateli godzila.01 ?? Ten toho má mraky.. Citovat
romik1 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 niektore veci kupis len original v peugeote.mam s tym osobnu skusenost:D a vtedy zareves... Citovat
Benžík Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Jestli myslíš ten silentblok ve vodorovný tyčce, tak ten se snad ani samostatně nedělá. Citovat
liza6 Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 Já jsem ho na netu našel, ale je to 130Kč pošta a to právě nechci dávat, kort když samotný silentblok stojí 200Kč, tak sháním něco kde bych to měl bez pošty. Benžík mám na mysli, silentblok jsou 2 a drží stibilizátor k podvozku, už je tu na to jedno vlákno. Mě spíš jen zajímalo, jestli jsou nějaký katalogy kde bych si našel, na kolik vyjde origo a jak bych měl postupovat. Citovat
MJSytic Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tys to fakt jeste nekoupil? Ta cena se da zjistit ruzne. Napr. pres ServiceBox - vlozenim do kosiku. Pak ji uvidis taky na strankach Autobenexu. Maji v katalogu i origo dily a u nich cenu:myslim [upravil dne 21.11.11 22:29 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.