Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak nemas zamek ? to je nekdo pred tebou zavaril ? standartne totiz zamky jsou jak na prednich dverich, tak na kufru.

Pokud nejsou, dlazebni kostka to jisti :D

Ba ne, da se to vcelku snadno vyhackovat kusem dratu, jen je treba vedet, jak a kde ;)

Takhle jsem si vydelal kilco, pomohl jsem odemknout auto pani, ktera si zabouchla klice v aute zaparkovanem pred mym barakem. To jsem tak jednou odjizdel z baraku, pani tam za asistence nejakeho znameho zkousela otevrit zamcene auto, kdyz jsem se za dve hodky vratil a oni tam porad skakali kolem auta, prislo mi jich lito, nabehl jsem s kusem dratu a za minutku bylo auto otevreny :D Na otazku, zda uz jsem to nekdy delal, jsem radeji odvetil, ze ne, ze mam asi stesti :D tak jsem dostal kilo za odmenu

Odesláno

Asi si nemal 206 ked vypravas o drote on hovori o kufre. totizto kufor na 206 nema zamok na kluc a da sa otvorit len centralom ak nefunguje tak kufor proste neotvoris.

Odesláno

Ale DanHal se ptá jak otevřít kufr, když nejde centrál. Většinou bývá u zámku kufru otvor, kam se strčí třeba tenký šroubovák a uvolní se zámek. Tak je to třeba u 407my.

Odesláno

ja vypravam o drate na prednich dverich, kufr se samozrejme vyhackovat neda. Kazdopadne asi neznas vsechny 206, pac nektery na kufru zamek normalne maji

Jinak se teda omlouvam, pac jsem trochu prehlidl, ze se pta konkretne jenom na kufr

[upravil dne 20/11/11 20:26 od Ferry]

Odesláno

Ja tez nemam zamek na kufru :) a jeste lepsi tuhle mi dosla baterie v centralu a oba zamky mam jak jsem zjistil totalne zarezle... tak jsem sel pro novou baterii a modlil se ze je to jen baterie :) nastesti byla :) doma jsem jeden zamek rozhejbal ale druhej je furt na tvrdo :(

Pokud teda nejde central tak bud umele poslat pulz do zamku a on cvakne (mooc slozite najit svazek atd) a nebo zevnitr sundat ten plast, vzit poradny lano privazat to za nej a nekam dovnitr v aute a neotevre ti to (krajni moznost) a nebo opravit central (nejlepsi moznost)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...