DanHal Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Čau, tak mě napadlo, jak můžu odemknout nebo zamknout kufr, když by mě nešel vůbec centrál. Žádnej zámek tam nemam... Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 jak nemas zamek ? to je nekdo pred tebou zavaril ? standartne totiz zamky jsou jak na prednich dverich, tak na kufru. Pokud nejsou, dlazebni kostka to jisti Ba ne, da se to vcelku snadno vyhackovat kusem dratu, jen je treba vedet, jak a kde Takhle jsem si vydelal kilco, pomohl jsem odemknout auto pani, ktera si zabouchla klice v aute zaparkovanem pred mym barakem. To jsem tak jednou odjizdel z baraku, pani tam za asistence nejakeho znameho zkousela otevrit zamcene auto, kdyz jsem se za dve hodky vratil a oni tam porad skakali kolem auta, prislo mi jich lito, nabehl jsem s kusem dratu a za minutku bylo auto otevreny Na otazku, zda uz jsem to nekdy delal, jsem radeji odvetil, ze ne, ze mam asi stesti tak jsem dostal kilo za odmenu Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 ... a paní vzala rádio, pán airbag z volantu a integrovanou navi ... [upravil dne 20.11.11 20:07 od MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 jj, ja pak vecer sel jeste pro elektrony Citovat
command Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Asi si nemal 206 ked vypravas o drote on hovori o kufre. totizto kufor na 206 nema zamok na kluc a da sa otvorit len centralom ak nefunguje tak kufor proste neotvoris. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Ale DanHal se ptá jak otevřít kufr, když nejde centrál. Většinou bývá u zámku kufru otvor, kam se strčí třeba tenký šroubovák a uvolní se zámek. Tak je to třeba u 407my. Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 ja vypravam o drate na prednich dverich, kufr se samozrejme vyhackovat neda. Kazdopadne asi neznas vsechny 206, pac nektery na kufru zamek normalne maji Jinak se teda omlouvam, pac jsem trochu prehlidl, ze se pta konkretne jenom na kufr [upravil dne 20/11/11 20:26 od Ferry] Citovat
ChouLu Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Ja tez nemam zamek na kufru a jeste lepsi tuhle mi dosla baterie v centralu a oba zamky mam jak jsem zjistil totalne zarezle... tak jsem sel pro novou baterii a modlil se ze je to jen baterie nastesti byla doma jsem jeden zamek rozhejbal ale druhej je furt na tvrdo Pokud teda nejde central tak bud umele poslat pulz do zamku a on cvakne (mooc slozite najit svazek atd) a nebo zevnitr sundat ten plast, vzit poradny lano privazat to za nej a nekam dovnitr v aute a neotevre ti to (krajni moznost) a nebo opravit central (nejlepsi moznost) Citovat
DanHal Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Honza: kde by měl být ten otvor? Citovat
podolak2 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 však do auta se dostaneš kličem a pak přelezeš do kufru kde sundaš plast kryt a rukou si to cvakneš..(tak jsem to dělal na stare ibizi) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.