ozzy56 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Po měsíční snaze dorvat se k ojetému vozu 307SW 1.6HDi jsem rezignoval, sehnat toto auto s poctivými kilometry se mi prostě nepodařilo ani po záplavě VIN, které jsem tady dával...,(děkuji členům Pe.Tr a Martinsk za pomoc),měl jsem limit 200tisíc na dřevo,asi málo... takže nakonec jsem koupil v akci new 207 hatch. 1.4benz. 55kw a budu benzíňákem Citovat
Gargamell Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Koukám, že si se odvrátil od původního plánu o 180 stupňů. Každopádně ať slouží. Taky bych chtěl jednou autí co bude vonět novotou. [upravil dne 17/11/11 20:46 od Gargamell] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 gratulace a neodpustim si - ted je prislusenstvi v akci 20% doporucuji nakup plastove policky do kufru , dava se pod plato a je to luxusni na odlozeni cehokoliv , kufr pak zustane krasne volny. Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Měsíc shánět ojetinu to by musela být jó náhoda, aby se nějaká použitelná našla. Citovat
Gargamell Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 gratulace a neodpustim si - ted je prislusenstvi v akci 20% doporucuji nakup plastove policky do kufru , dava se pod plato a je to luxusni na odlozeni cehokoliv , kufr pak zustane krasne volny. Dá se to příslušenství někde prohédnout na netu i s cenama? Přecijen Vánoce se blíží.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 taky gratuluju nový je lepší než jetý! na benzín si zvykneš,neboj ,ale nemůžeš mít tak těžkou nohu jako s naftou,jen pěkně lechtat... Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Gargamell na 406 tam budou mít asi kulový... Citovat
Gargamell Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Gargamell na 406 tam budou mít asi kulový... Já vim To jsem myslel pro ségru Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 díky za gratulace:), od sametky jezdím dýzlama, tak nevím,nevím Pe.Tr--díky za upozornění,určitě kouknu:papa už mě prostě nebavilo přijít z práce a zbytek dne čumět do kompu,mejlovat s bazary, soukromníky,AAA,sepisovat VINy a lustrovat je přes klub, polovině nestojíte za odpověď, velká většina prodává s 80tisíci km, přitom ta auta měla před dvěma lety najeto třeba 160tisíc ,trochu tu situaci v bazarech znám,ale že až tak... [upravil dne 17/11/11 22:37 od ozzy56] Citovat
wooody Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 co vim tak ddiezlovou pistoly do benzinu nestrčíš opráceně se mi to už povedlo 6O litrů vpoweru racing v astřed 1.7 TDCI jinak gratulace, na benzín si zvykneš lehce a kdy bude foto? Citovat
Gargamell Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 gratulace a neodpustim si - ted je prislusenstvi v akci 20% doporucuji nakup plastove policky do kufru , dava se pod plato a je to luxusni na odlozeni cehokoliv , kufr pak zustane krasne volny. Jeste jeden dotaz si dovolím k tomuto. Je to všude v siti peugeot nebo jen lokální akce - 20% sleva? Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 co vim tak ddiezlovou pistoly do benzinu nestrčíš Znám jednoho, který natankoval naftu do Trabanta. Pistole se mu tam vlezla Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ...už mě prostě nebavilo přijít z práce a zbytek dne čumět do kompu,mejlovat s bazary, soukromníky,AAA,sepisovat VINy a lustrovat je přes klub, polovině nestojíte za odpověď, velká většina prodává s 80tisíci km, přitom ta auta měla před dvěma lety najeto třeba 160tisíc ,trochu tu situaci v bazarech znám,ale že až tak... Mně trvalo nalezení použitelného auta v inzerci rok. A udělal jsem při tom zkušenost, že na auta v bazaru se nemá smysl jezdit ani dívat. Citovat
kujon106 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Tak oni jsou poctivé kilometry a poctivé kilometry To si měl nějaký limit najetých km? Těžko někdo koupí nové auto za x peněz, najede prd a pak ho pod cenou prodá. To si jen velká část lidí v ČR myslí Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 kujonku kdo hleda najde, najit se daji , faktem je ze pro obyc smrtelnika je to hledani těžší Citovat
Demo Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Docela Ozzyho chápu, že chtěl nové. Člověk narazí soukromý inzerát, auto se zdá ok. Po pár měsících člověk zjistí, že předchozí majitel nebyl nic jiného než intergalaktická vagína (tj. o řád výš než nukleární vagína...) Citovat
marko306 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Fúha, gratulujem, to je teda fakt otočka o 180\' ale ten smajl na konci nie je bohvie aký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.