Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po měsíční snaze dorvat se k ojetému vozu 307SW 1.6HDi jsem rezignoval, sehnat toto auto s poctivými kilometry se mi prostě nepodařilo ani po záplavě VIN, které jsem tady dával...,(děkuji členům Pe.Tr a Martinsk za pomoc),měl jsem limit 200tisíc na dřevo,asi málo...

takže nakonec jsem koupil v akci new 207 hatch. 1.4benz. 55kw a budu benzíňákem :(

Odesláno

Koukám, že si se odvrátil od původního plánu o 180 stupňů. Každopádně ať slouží. Taky bych chtěl jednou autí co bude vonět novotou. :super

[upravil dne 17/11/11 20:46 od Gargamell]

Odesláno

gratulace a neodpustim si - ted je prislusenstvi v akci 20% doporucuji nakup plastove policky do kufru , dava se pod plato a je to luxusni na odlozeni cehokoliv , kufr pak zustane krasne volny.

Odesláno
gratulace a neodpustim si - ted je prislusenstvi v akci 20% doporucuji nakup plastove policky do kufru , dava se pod plato a je to luxusni na odlozeni cehokoliv , kufr pak zustane krasne volny.

Dá se to příslušenství někde prohédnout na netu i s cenama? Přecijen Vánoce se blíží....

Odesláno

díky za gratulace:), od sametky jezdím dýzlama, tak nevím,nevím :D

Pe.Tr--díky za upozornění,určitě kouknu:papa

už mě prostě nebavilo přijít z práce a zbytek dne čumět do kompu,mejlovat s bazary, soukromníky,AAA,sepisovat VINy a lustrovat je přes klub, polovině nestojíte za odpověď, velká většina prodává s 80tisíci km, přitom ta auta měla před dvěma lety najeto třeba 160tisíc :),trochu tu situaci v bazarech znám,ale že až tak...:mrk

[upravil dne 17/11/11 22:37 od ozzy56]

Odesláno

co vim tak ddiezlovou pistoly do benzinu nestrčíš:) opráceně se mi to už povedlo :D 6O litrů vpoweru racing v astřed 1.7 TDCI :) jinak gratulace, na benzín si zvykneš lehce :) a kdy bude foto?

Odesláno

Jeste jeden dotaz si dovolím k tomuto. Je to všude v siti peugeot nebo jen lokální akce - 20% sleva?

Odesláno

...už mě prostě nebavilo přijít z práce a zbytek dne čumět do kompu,mejlovat s bazary, soukromníky,AAA,sepisovat VINy a lustrovat je přes klub, polovině nestojíte za odpověď, velká většina prodává s 80tisíci km, přitom ta auta měla před dvěma lety najeto třeba 160tisíc :),trochu tu situaci v bazarech znám,ale že až tak...:mrk

Mně trvalo nalezení použitelného auta v inzerci rok. A udělal jsem při tom zkušenost, že na auta v bazaru se nemá smysl jezdit ani dívat.

Odesláno

Tak oni jsou poctivé kilometry a poctivé kilometry :) To si měl nějaký limit najetých km? Těžko někdo koupí nové auto za x peněz, najede prd a pak ho pod cenou prodá. To si jen velká část lidí v ČR myslí :)

Odesláno

Docela Ozzyho chápu, že chtěl nové. Člověk narazí soukromý inzerát, auto se zdá ok. Po pár měsících člověk zjistí, že předchozí majitel nebyl nic jiného než intergalaktická vagína (tj. o řád výš než nukleární vagína...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...