Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi,takže auto když jedu na trochu plynu(jen se ho dotýkám)mi přesto v ten okamžik hodně žere,jako by měl plný plyn a snímalo to víc plynu než ve skutečnosti.Nejvíc samozřejmě na 1,2,3.rychlost.Jezdím spíš mimo město a průměrnou mám kolem 7 litrů s tím,že se to snažím snižovat když to jde jízdou bez plynu(z kopce atd.),jinak by to bylo ještě víc.Další věc když jedu ne 4,5.rychlost a přijde nějaký kopec,tak auto nedokáže přidat abych zrychlil,jako by bylo málo výkonu.Filtry,náplně,baterka vyměněné.Auto nehlásí žádné závady,motor RHS 79kw,máte nějaké nápady?

Odesláno

jaky hodnoty dava na diag vaha vzduchu ?

dal jsi tam filtr vzduchu s nalepenym molitanem ? nebo jen obyc skladany papirak ? ten molitan je tam dulezitej

[upravil dne 17/11/11 12:18 od Ferry]

Odesláno

V popise auta ma uvedene:Peugeot 406 Combi 2.0 HDI

Preto bez lambdy, nafta ...

EDIT: Ani som si neuvedomil, ze ked dam dvojbodku a za nou \"Peugeot\" bez medzery, vznikne z toho smajlik :P

[Edited on 17/11/11 13:39 by miroja]

Odesláno

Když jsem byl na diag.,tak žádné závady ani chybovky nebyly,ale hodnoty té váhy vzduchu nevím.Měl jsem ji vytáhnutou a vypadala jako nová,žádná špína,ani smítko na tom pletuvu.Ten vzduchový filtr mám opravdu jen samostatný papír,ani jsem nevěděl,že by tam měl být ještě molitan.Vyměnil jsem ho za stejný co tam měl původní majitel.Nemohl by být třeba problém v tom snímači polohy plynu?Na diag. byl FAP zaplněný jen z malé části a když jsem na něho klepal,zvonil jak kostelní zvon.

Odesláno

no viditelne spinava byt nemusi a muze davat spatny hodnoty, chtelo by to jeste ji pres tu diag promerit, ale u nekoho, kdo tem hodnotam z diag trochu rozumi a ma nejlepe Peugeot Planet 2000

Odesláno

No původně jsem si taky myslel na tu váhu,ale když vypadala dobře,tak jsem si myslel,že bude ok.A jaké hodnoty by měla dávat?Je od Siemensu a zbytek systému(čerpadlo atd. je Bosch)ale to by nemělo vadit.Podle PP mám najeto 170 000,tak je pravda ,že by mohla mít nejlepší léta za sebou.Ten vzduch. filtr s molitanem tam musí být jen u tohoto motoru,nebo u všech HDI?

Odesláno

tusim kolem 280, ale nemam HDicka tolik v maliku, treba sem napise nekdo povolanejsi.

jinak ten molitan na filtru by prave kvuli te vaze vzduchu mel byt u vsech HDi

Odesláno

Taky by me zajimalo co ma za vliv ten molitan na vahu vzduchu?Kdyz jsem auto koupil bylo dotazeny z Italie tak tam byl filtr bez molitanu kdyz jsem koupoval novy od Mannu podle cisla ze servisboxu tak tam molitan uz mam.Ale zadny rozdil nebyl znat mezi bezmolitanakem a molitanakem.

Odesláno

Takže ikdyž vypadá ok,může teda dávat špatné hodnoty ať už špatným fitrem,vlhkostí vzduchu,nebo je prostě ko?A bude mít vliv jak na spotřebu,tak i na celkový výkon auta i v těch vyšších rychlostech jak jsem psal na začátku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...