kolec Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Nazdar chlapi,takže auto když jedu na trochu plynu(jen se ho dotýkám)mi přesto v ten okamžik hodně žere,jako by měl plný plyn a snímalo to víc plynu než ve skutečnosti.Nejvíc samozřejmě na 1,2,3.rychlost.Jezdím spíš mimo město a průměrnou mám kolem 7 litrů s tím,že se to snažím snižovat když to jde jízdou bez plynu(z kopce atd.),jinak by to bylo ještě víc.Další věc když jedu ne 4,5.rychlost a přijde nějaký kopec,tak auto nedokáže přidat abych zrychlil,jako by bylo málo výkonu.Filtry,náplně,baterka vyměněné.Auto nehlásí žádné závady,motor RHS 79kw,máte nějaké nápady? Citovat
Ferry Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 jaky hodnoty dava na diag vaha vzduchu ? dal jsi tam filtr vzduchu s nalepenym molitanem ? nebo jen obyc skladany papirak ? ten molitan je tam dulezitej [upravil dne 17/11/11 12:18 od Ferry] Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 A co lambda sonda? Jestli nedava povel, aby ti to davalo bohatsi smes.. Citovat
Přema Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 RHS... tudíš to vidím na přicpaný FAP..... Citovat
Ferry Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 A co lambda sonda? Jestli nedava povel, aby ti to davalo bohatsi smes.. lambda? na RHS motoru ? to fakt ne Citovat
limar Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Ferry, aký je rozdiel vo vzduchovom filtry s molitanom a bez? Prečo je tam ten molitan dôležitý? Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Tak ja podle kodu poznam prd.. tak se mi hned nesmejte no.. Citovat
miroja Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 V popise auta ma uvedene:Peugeot 406 Combi 2.0 HDI Preto bez lambdy, nafta ... EDIT: Ani som si neuvedomil, ze ked dam dvojbodku a za nou \"Peugeot\" bez medzery, vznikne z toho smajlik [Edited on 17/11/11 13:39 by miroja] Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Predtim tam prave popis nemel.. [upravil dne 17/11/11 13:39 od Jimmy106] Citovat
kolec Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Když jsem byl na diag.,tak žádné závady ani chybovky nebyly,ale hodnoty té váhy vzduchu nevím.Měl jsem ji vytáhnutou a vypadala jako nová,žádná špína,ani smítko na tom pletuvu.Ten vzduchový filtr mám opravdu jen samostatný papír,ani jsem nevěděl,že by tam měl být ještě molitan.Vyměnil jsem ho za stejný co tam měl původní majitel.Nemohl by být třeba problém v tom snímači polohy plynu?Na diag. byl FAP zaplněný jen z malé části a když jsem na něho klepal,zvonil jak kostelní zvon. Citovat
Ferry Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 no viditelne spinava byt nemusi a muze davat spatny hodnoty, chtelo by to jeste ji pres tu diag promerit, ale u nekoho, kdo tem hodnotam z diag trochu rozumi a ma nejlepe Peugeot Planet 2000 Citovat
kolec Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 No původně jsem si taky myslel na tu váhu,ale když vypadala dobře,tak jsem si myslel,že bude ok.A jaké hodnoty by měla dávat?Je od Siemensu a zbytek systému(čerpadlo atd. je Bosch)ale to by nemělo vadit.Podle PP mám najeto 170 000,tak je pravda ,že by mohla mít nejlepší léta za sebou.Ten vzduch. filtr s molitanem tam musí být jen u tohoto motoru,nebo u všech HDI? Citovat
Ferry Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 tusim kolem 280, ale nemam HDicka tolik v maliku, treba sem napise nekdo povolanejsi. jinak ten molitan na filtru by prave kvuli te vaze vzduchu mel byt u vsech HDi Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Potvrzuju, že váha hrozně trpí, takže buď s molitanem nebo netkanou textílií. Jde tam totiž hodně vlhkosti. Citovat
Stosun Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Taky by me zajimalo co ma za vliv ten molitan na vahu vzduchu?Kdyz jsem auto koupil bylo dotazeny z Italie tak tam byl filtr bez molitanu kdyz jsem koupoval novy od Mannu podle cisla ze servisboxu tak tam molitan uz mam.Ale zadny rozdil nebyl znat mezi bezmolitanakem a molitanakem. Citovat
Stosun Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 sakra nez jsem to napsal tak uz jsou tu dve odpovedi Citovat
kolec Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Takže ikdyž vypadá ok,může teda dávat špatné hodnoty ať už špatným fitrem,vlhkostí vzduchu,nebo je prostě ko?A bude mít vliv jak na spotřebu,tak i na celkový výkon auta i v těch vyšších rychlostech jak jsem psal na začátku? Citovat
kolec Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 A ten filtr vzduchu,když se dívám po netu není nikde namalovaný s molitanem,nebo napsaný že obsahuje,takže koupit v peug? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.