Přejít na obsah

kolec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zubří
  • Stát
    Česká republika

kolec's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. kolec

    Brzdy - jaké kotouče a destičky

    Nazdar chlapci,chci měnit přední brzdy na 406ce kotouče 283mm a slyšel jsem,že do brzdiče vleze destička z 806ky je asi o 2mm vyšší a líp to pak brzdí,tak jestli je to opravdu pravda.
  2. kolec

    Relé vyhřívání skla

    To asi bude,jedná se mi o to kde a jak se k tomu dostanu?
  3. Zdravím všechny,nevíte někde kde je v přístrojovce umístěné spínací relé zadního vyhřívání skla?Začlo mi nepravidelně samo spínat(je to slyšet někde nalevo od volantu).Chtěl bych ho vyměnit,nevím kde přesně je a jestli se k němu dá nějak jednoduše dostat.Díky za rady.
  4. kolec

    na trochu plynu velká spotřeba

    Takže o filtru už asi bylo řečeno vše.Měl jsem půjčenou druhou váhu vzduchu na vyzkoušení a chování auta i spotřeba byla stejná,takže z váhou asi žádný problém nemám.Nezbývá než se zaměřit na ten Fap.Mám s autem najeto asi 5000km a zatím jsem nepozoroval nic ohledně regenerace.Otázkou je jestli mi to vůbec funguje.Prý bych měl zkusit auto pořádně protáhnout aby se vypálily saze z fapu.
  5. kolec

    na trochu plynu velká spotřeba

    A ten filtr vzduchu,když se dívám po netu není nikde namalovaný s molitanem,nebo napsaný že obsahuje,takže koupit v peug?
  6. kolec

    na trochu plynu velká spotřeba

    Takže ikdyž vypadá ok,může teda dávat špatné hodnoty ať už špatným fitrem,vlhkostí vzduchu,nebo je prostě ko?A bude mít vliv jak na spotřebu,tak i na celkový výkon auta i v těch vyšších rychlostech jak jsem psal na začátku?
  7. kolec

    na trochu plynu velká spotřeba

    No původně jsem si taky myslel na tu váhu,ale když vypadala dobře,tak jsem si myslel,že bude ok.A jaké hodnoty by měla dávat?Je od Siemensu a zbytek systému(čerpadlo atd. je Bosch)ale to by nemělo vadit.Podle PP mám najeto 170 000,tak je pravda ,že by mohla mít nejlepší léta za sebou.Ten vzduch. filtr s molitanem tam musí být jen u tohoto motoru,nebo u všech HDI?
  8. kolec

    na trochu plynu velká spotřeba

    Když jsem byl na diag.,tak žádné závady ani chybovky nebyly,ale hodnoty té váhy vzduchu nevím.Měl jsem ji vytáhnutou a vypadala jako nová,žádná špína,ani smítko na tom pletuvu.Ten vzduchový filtr mám opravdu jen samostatný papír,ani jsem nevěděl,že by tam měl být ještě molitan.Vyměnil jsem ho za stejný co tam měl původní majitel.Nemohl by být třeba problém v tom snímači polohy plynu?Na diag. byl FAP zaplněný jen z malé části a když jsem na něho klepal,zvonil jak kostelní zvon.
  9. Nazdar chlapi,takže auto když jedu na trochu plynu(jen se ho dotýkám)mi přesto v ten okamžik hodně žere,jako by měl plný plyn a snímalo to víc plynu než ve skutečnosti.Nejvíc samozřejmě na 1,2,3.rychlost.Jezdím spíš mimo město a průměrnou mám kolem 7 litrů s tím,že se to snažím snižovat když to jde jízdou bez plynu(z kopce atd.),jinak by to bylo ještě víc.Další věc když jedu ne 4,5.rychlost a přijde nějaký kopec,tak auto nedokáže přidat abych zrychlil,jako by bylo málo výkonu.Filtry,náplně,baterka vyměněné.Auto nehlásí žádné závady,motor RHS 79kw,máte nějaké nápady?
×
×
  • Vytvořit...