Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při 15\" by origo ET bylo být menší než 34:myslim, asi kvůli většímu rozměru pneu. Očekával bych tedy rozdíl 1 cm ... což by neměl být problém.

Odesláno

Díky moc kluci v techničaku je et 27 tak ET 18 by mělo jít.Včera sem koupil pro manželku nového mazla do rodiny:-)a bylo to latnich alu ,tak jsem shaněl zimni pneu a sehnal s diskama za 5000kč:-)Je to dovoz italie novej techničak stk hotová prověřené to je taky servisni řadná knížka.super stav.jen musim vyměnit akceleračni sinemblok dole u motoru.boucha to kdyz se člověk rojiždí vostřejc.

Odesláno

Měl sem na 206 Plecháče ze 406ky ET 18 takže si myslím,že ty máš ty samé,akorá sem měl vytáhnuté lemy o 2 cm.Gumu určitě max 195/55/15.Větší profil bych ani nedával.Já sem třeba měl 195/50/15 , no a starší bych ani nesháněl,nejlepší máš koupit nové

Odesláno

Ja mám letné 195/55 R15 a ET27, zimné zasa 195/55 R15 a ET15. Trošku sú vonku (hlavne vpredu to trošku vidieť), ale je to úplne v pohode, dá sa... Maximálne budeš mať obitý lak od kamienkov :D

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj,

chci se zeptat jestli ste někdo jezdil s 206 2.0 HDI na pneu 195/55 a diskách 6J R15 ET 18 (disky z 306) mám možnost to výhodně koupit ale nechci aby až se někde zhoupnu mi to mlátilo nebo se potkalo s blatníkama (přijde mi, že už to bude hodně natěsno totiž)

Dík :D

[Edited on 16/5/13 20:55 by pchz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...