Přejít na obsah

faki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Tomášovce
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    gabkofarkas@gmail.com

faki's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Total 5W-40....každých 15.000km
  2. faki

    šruby na plecháče

    A prečo by si nemohol mať tie, čo si mal na elektrónoch? Však keď máš správne rozmery, nie je problém...veď na nich je aj šikmá dos. plocha. Ja používam tie isté aj v lete na elektróny a v zime na plecháče.
  3. 17.8-24.8 Šilo ostrov KRK, tentokrát skúsime niečo severnejšie...predvlani sa nám veľmi páčilo na Brele
  4. faki

    a este malickost... klima divny zvuk

    Nechcem zakladať nové vlákno, tak píšem sem. Automatická klíma mi občas vydáva zvuk tečúcej vody a odfukovaného vzduchu. Všetko ide ako má, nemal som nikdy problém ani s kúrením, ani s klímou. Klíma chladí bez problémov. Peľový f. menený pred 5000km. V zime 2-3x do mesiaca vždy zapnem klímu. Na jednej stránke som vyčítal toto: \"Zvuk tečúcej vody je vydávaný chladivom, ktoré prúdi v klimatizácii. Tento zvuk sa môže objaviť v situácii, kedy je aktivované odmrazovanie na vonkajšej jednotke behom režimu vykurovania. Zvuk odfukovaného vzduchu je spôsobený zmenou smeru toku chladiva. Zvuk sa vytvorí, keď klimatizácia prestane pracovať alebo je aktivované odmrazovanie v režime vykurovania.\" Čomu tak veľmi nerozumiem, pretože klimatizácia pracuje, v režime ECO mi nič nepočuť, ale v AUTO to už zvuky vydáva.....???? Máte niekto podobné skúsenosti?
  5. faki

    Tak kdopak ještě nepřezul

    Ja som si kúpil nové letné Conti-Premium 5, ale kým nespravia niečo s výtlkmi, neprezujem. Hotový tankodrom. Tieto zimné dojazdím a na jeseň kúpim nové...
  6. faki

    P 206 sw automaticka klima

    Mne sa tiež nič nevynuluje, zostáva mi vždy mnou nastavená hodnota 22 AUTO. Jasné, že z ECO mode to preskočí po preštartovaní do AUTO, ale to je samozrejmé. Stupne však zostávajú nezmenené.
  7. Mne to urobila raz 206 () ale mne to zblblo následkom výmeny baterky (mi bolo povedané), že sa nesmie hneď naštartovať, ale vypnúť zapaľovanie a počkať kým sa nakalibruje.... vraj to je vo franc. Peugeot knižke... Skús odpojiť na 15 min, čo Ti to spraví.
  8. faki

    "gong" pri nastartovani

    100% baterka. Mne sa gong ozýval rok. Nie pravidelne, skôr keď auto dlhšie stálo. Ku koncu už pri každom štartovaní a keď prišli tuhé zimy, len točilo, točilo, točilo....a nič. heh 7 rokov vydržala.
  9. faki

    Tlak pneu

    Ja mám 195/55 R15 a dávam 2,3-2,4
  10. Ja mám tiež 2.0 HDI 66 kW ...a teraz mi stúpla spotreba na 7,2 l. Jazdím mesto každý deň, do toho aj kúrenie, zimné gumy, takže sa nečuduj. V lete som urobil Makarskú a späť (2000km) za 5,2 l. Tá tvoja kombinovaná spotreba 6,5 l je myslím v poriadku.
  11. faki

    airbag fault

    Mne to tiež robilo za studena a po druhom naštartovaní už nie. Neskôr do toho prišli aj iné hlášky ako Imobilizer, ABS... Po nabití batérie bolo chvíľku dobre, po čase sa to všetko vrátilo. Vyriešil som to kúpou novej baterky a je to v poriadku.
  12. faki

    Et 18 Mužou bejt?

    Ja mám letné 195/55 R15 a ET27, zimné zasa 195/55 R15 a ET15. Trošku sú vonku (hlavne vpredu to trošku vidieť), ale je to úplne v pohode, dá sa... Maximálne budeš mať obitý lak od kamienkov
  13. faki

    blbne páčka blinkrů

    Mne zase blbne páčka ľavej smerovky len pri zapnutom nočnom svietení. Zhasne spolu aj s osvetlením palubovky a keď mám pri tom diaľkové svetlá zapnuté, tiež zhasnú (stretávacie zostanú o.k.) Stačí ľahký \"ťukes\" do páčky a funguje to ďalej. Zbadal som to, že to robí v zime, kým sa auto nezohreje. Pri dennom svietení je všetko v poriadku. Dá sa rozobrať samostatne ľavá páčka, či je potrebné dať dolu volant? Ďakujem za rady.
  14. faki

    páčky P206 MUX

    Ahoj. Mne zase blbne páčka smeroviek len vtedy, keď mám zapnuté nočné svietenie. Občas, keď dám ľavú smerovku, tak zhasne spolu aj s osvetlením palubovky a keď mám pri tom diaľkové svetlá zapnuté, tiež zhasnú (stretávacie zostanú o.k.) Stačí ľahký \"ťukes\" do páčky a funguje to ďalej. Zbadal som to, že to robí v zime, kým sa auto nezohreje. Pri dennom svietení je všetko v poriadku. Je asi potreba rozobrať páčku, že? Ja sám sa do toho asi nepustím, bojím sa, že to potom neposkladám. Zrejme napíšem chujovinu, žeby som to skúsil vystriekať len tak kontoxom okolo páčky .... ???
×
×
  • Vytvořit...