Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na stránkách konkurenční automobilky www.opel.cz dneska začala akce na 3 denní zapůjčení auta zdarma. Akce by měla trvat 3 měsíce.

Škoda, že něco takového neudělá Peugeot.

Odesláno

Takže, ehm ehm, to nejdůležitější z výpujční smlouvy:

- v případě pozdního vrácení zaplatíte 8.000kč.

- za každý ujetý km nad 500 km se platí 30kč/km

- vozidlo se přebírá s plnou nádrží, při vracení musí být taky plná, jinak 40 kč/litr benzínu

- jen po ČR, do ciziny zakázáno. Jinak pokuta 50.000kč

- vozidlo je pojištěno na základě smlouvy o pojištění odpovědnosti za škodu nebo smlouvy o sdruženém pojištění. V případě nehody s vozidlem odpovídáte za spoluúčast na nákladech na opravu až do výše 10.000 kč. Bude-li škoda pojistitelem zamítnuta, odpovídáte za všechny uplatněné nároky na náhradu škody. Rovněž odpovídáte za všechny úmyslné škody na vozidle, např. nepozorné řízení, řízení pod vlivem, ovšem také platíte pokuty, které během vašeho provozování vozidla utržíte

- každá nehoda se musí hlásit prodejci a volat PČR, sepsat zprávu o nehodě, která se neprodleně musí poslat témuž prodejci

- ŘP starší 2 roky

- zanechání svého vozidla patřičnému dealerovi jako zástavu

- výpujčitel dává prodejci svolení použít výtisk z kreditní karty pro případné krytí výše uvedených nákladů (škody, palivo,...)

- svým podpisem dáváte souhlas společnosti Adam Opel AG a jejím společnostem použít informace v této podobě pro účely marketingu a průzkumu trhu.

- vypůjčené vozidlo zůstává v majetku prodejce po celou dobu vypůjčení a zákazník se zavazuje, že neučiní, přímo či nepřímo, nic, co by mohlo ohrozit vlastnické právo proejce k takovému vozidlu

- podpisy, čísla průkazů (občanského a řidičského,... :papa:papa:papa

Zaregistrování probíhá na stránkách www.opel.cz nebo u autorizovaných dealerů. Po zaregistrování se ozve prodejce a domluví se datum předání. Termíny půjčování jsou po dobu 3 měsíců vždy od pondělí do čtvrtka a od pátku do pondělí. Vždy od 16:00 do 16:00.

Tyto zkušební jízdy jsou nezávazné. :cool:

Kdyby měl někdo zájem přečíst si celou tu smlouvu, hoďte sem nebo na U2U adresu, já naskenuju a pošlu... Doufám, že vás nebude 150! :D:papa

[Editován dne 5/4/05 Operator]

Odesláno

Jo, ta jejich nabídka je \"relativně férová\" - stejně, kdo by s tim jel do ciziny, když se pak musí za každej kilák zacvakat 30Kč.

Co se pozdního vrácení týče, tak doufám jen, že to nepočítaj na minuty...:)

Takže jestli se nerozmyslim jinak, půjdu to zítra omrknout blíže...!

OPERATOR: díky za vyčerpávající (dostačující) info...

jenom mě mrzí, že nedávají testovat CALIBRU :D:D:D tu bych projel rád!

Odesláno

Na Calibru prdim, to je už stará pixla. Zajdi do AAÁček, tam se svezeš, o tom nepochybuju. Ale takovej Speedster nebo Astra GSi, to bych si nechal líbit.

Jinak já už jsem domluvenej na příští týden, že mi svěřej Astru, tak dám vědět. Doufám, že mi to někdo někde nevykrade, neukradne, neodře, neponičí, apod. abych nevykrvácel za touhu zkusit povození v novym fáru! :(:(:(:mad::bojim:bojim

Odesláno

Jsem se minulej tejden registroval a dneska mi volali abych se u nich v pátek stavil a domluvil se konkrétněji. Tak jsem zvědav. Zkusil bych tu Vectru SW, abych mohl porovnat se 407SW. Ale GTS by nebyla taky marna. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...