sipka Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Na stránkách konkurenční automobilky www.opel.cz dneska začala akce na 3 denní zapůjčení auta zdarma. Akce by měla trvat 3 měsíce. Škoda, že něco takového neudělá Peugeot. Citovat
sipka Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 Co jsem se dočetl tak akorát, že by se s tím autem nemělo najet víc jak 500 km. Jinak jsem tam žádnej zádrhel neviděl. Citovat
Operator Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Sipko můžeš sem hodit odkaz, kde přesně jsi tohle viděl??? Díky Citovat
sipka Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 No jasně http://www.opel.cz/velkolepe-testovaci-jizdy-opel/main.html nebo http://www.srba.cz/opel/index.php?action=section&id=290&catalogue_290_20_offset=0 Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Tak co - už jste to někdo zkusil, jestli to funguje? Teď mám auto v servisu, takže by se to docela šiklo :D Citovat
Operator Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Dneska nebo zítra po práci na to skočim juknout. Uvidíme, jak se k tomu prodejci postavěj... :D:D Citovat
Operator Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Nemyslíš Tigru? Ta nová Corsa, mám pocit, ještě nevyjela... Já bych tu Tigru, ale tu v nabídce na ty jízdy nemaj, žabaři! Citovat
Hadra Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Jsem zaregistrován. Teďka su ale zvědavej, jestli to vyjde. Už někdo vee něco bližšího? Citovat
Operator Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Zajdu tam radši osobně než po netu. Už takhle každý ráno mažu 30-40 spamů denně! :mad: Citovat
Operator Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Takže, ehm ehm, to nejdůležitější z výpujční smlouvy: - v případě pozdního vrácení zaplatíte 8.000kč. - za každý ujetý km nad 500 km se platí 30kč/km - vozidlo se přebírá s plnou nádrží, při vracení musí být taky plná, jinak 40 kč/litr benzínu - jen po ČR, do ciziny zakázáno. Jinak pokuta 50.000kč - vozidlo je pojištěno na základě smlouvy o pojištění odpovědnosti za škodu nebo smlouvy o sdruženém pojištění. V případě nehody s vozidlem odpovídáte za spoluúčast na nákladech na opravu až do výše 10.000 kč. Bude-li škoda pojistitelem zamítnuta, odpovídáte za všechny uplatněné nároky na náhradu škody. Rovněž odpovídáte za všechny úmyslné škody na vozidle, např. nepozorné řízení, řízení pod vlivem, ovšem také platíte pokuty, které během vašeho provozování vozidla utržíte - každá nehoda se musí hlásit prodejci a volat PČR, sepsat zprávu o nehodě, která se neprodleně musí poslat témuž prodejci - ŘP starší 2 roky - zanechání svého vozidla patřičnému dealerovi jako zástavu - výpujčitel dává prodejci svolení použít výtisk z kreditní karty pro případné krytí výše uvedených nákladů (škody, palivo,...) - svým podpisem dáváte souhlas společnosti Adam Opel AG a jejím společnostem použít informace v této podobě pro účely marketingu a průzkumu trhu. - vypůjčené vozidlo zůstává v majetku prodejce po celou dobu vypůjčení a zákazník se zavazuje, že neučiní, přímo či nepřímo, nic, co by mohlo ohrozit vlastnické právo proejce k takovému vozidlu - podpisy, čísla průkazů (občanského a řidičského,... :papa:papa Zaregistrování probíhá na stránkách www.opel.cz nebo u autorizovaných dealerů. Po zaregistrování se ozve prodejce a domluví se datum předání. Termíny půjčování jsou po dobu 3 měsíců vždy od pondělí do čtvrtka a od pátku do pondělí. Vždy od 16:00 do 16:00. Tyto zkušební jízdy jsou nezávazné. Kdyby měl někdo zájem přečíst si celou tu smlouvu, hoďte sem nebo na U2U adresu, já naskenuju a pošlu... Doufám, že vás nebude 150! :papa [Editován dne 5/4/05 Operator] Citovat
Neon Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Jo, ta jejich nabídka je \"relativně férová\" - stejně, kdo by s tim jel do ciziny, když se pak musí za každej kilák zacvakat 30Kč. Co se pozdního vrácení týče, tak doufám jen, že to nepočítaj na minuty... Takže jestli se nerozmyslim jinak, půjdu to zítra omrknout blíže...! OPERATOR: díky za vyčerpávající (dostačující) info... jenom mě mrzí, že nedávají testovat CALIBRU :D:D tu bych projel rád! Citovat
Operator Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Na Calibru prdim, to je už stará pixla. Zajdi do AAÁček, tam se svezeš, o tom nepochybuju. Ale takovej Speedster nebo Astra GSi, to bych si nechal líbit. Jinak já už jsem domluvenej na příští týden, že mi svěřej Astru, tak dám vědět. Doufám, že mi to někdo někde nevykrade, neukradne, neodře, neponičí, apod. abych nevykrvácel za touhu zkusit povození v novym fáru! :(:bojim Citovat
sipka Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 Já se registroval minulej týden ve čtvrtek na jejich stránkách a zatím se nikdo neozval. Asi je opravdu lepší tam zajet osobně Citovat
zoby Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 podmínky clkem ok, ale nějaký blb ti to někde škrábne a ty zacáluješ 10 litrů spoluúčast... ale svezl bych se vectrou gts Citovat
Dave_k Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Jsem se minulej tejden registroval a dneska mi volali abych se u nich v pátek stavil a domluvil se konkrétněji. Tak jsem zvědav. Zkusil bych tu Vectru SW, abych mohl porovnat se 407SW. Ale GTS by nebyla taky marna. Citovat
Operator Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Nedělejte si iluze, na výběr jsou jen 4 typy aut: Corsa, Combo, Meriva, Astra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.