Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

predem se omlouvam, ale jako cerstvi vlastnik 406tky, se vas tady budu asi ted casto ptat na par dotazu.

mam samoztmivaci zrcatko, zapnu ho a dioda sviti, ale na dalnici nebo kdekoli zadnej rozdil kdyz mi do nej neco sviti, kde by mohla byt zrada? to jako proste nefunguje?

dalsi dotaz je ohledne max rychlosti. docela me dnes prekvapilo, ze na nejakych 3800 otacek rychlost mezi 185 - 190 a konec, vic ani prd. nepotrebuju litat pres 200, proto se ani neptam, ale docela me to zarazilo, pac rychlomer do 260. je to normalni nebo by nekde mohla byt zrada?

diky za odpovedi.

[upravil dne 17/11/11 21:28 od Ferry]

Odesláno

Vono se to zatmavuje postupně, takže to není dobře poznat, ověříš to snadno zkrytím toho čidla co kouká dopředu.

Co se týká max rychlosti tak to ti tvůj Pežo automaticky hlídá počet dosažených bodů. Postupně až se začneš blížit ke 12 tak už bude jezsit jen předpisově

Odesláno

tak to zrcatko jdu jeste ted zkusit..

to ne prave, mam plnych 12 a na dalnici se drzim mezi 130 a 140 vic ne, ale jelikoz je to nove auto pro me, chtel jsem to vyzkouset.

Odesláno

Co se týká max rychlosti tak to ti tvůj Pežo automaticky hlídá počet dosažených bodů. Postupně až se začneš blížit ke 12 tak už bude jezsit jen předpisově

Tyvoe tak to mě dostalo!!!!!:potlesk:potlesk:potlesk

Já už začal hledat jak že mi to to auto může hlídat:myslim

Když mi to došlo tak sem málem spadnul ze židle...inteligentní humor...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...