Hanzz Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Mám takovou otázku. Pomocí hledání jsem nic co potřebuju nenašel. Mám centrál na klíč (origo) a chtěl bych tam dál dálku s vystřelovákem tak abych pomocí něj i startoval. Nebudu to dělat sám, ale elktrikář. Chci jen vědět na co se mám připravit a co objednat. Dík za odpověď Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 nevyjde te lip koupit si origo klic s DO k autu? to te vyjde cca 3500,- jen to nebude vystrelovak no. pokud chces delat to co pises tak kup novej klc k autu v peugeotu bez DO , potrebujes z nej planzetu do vystrelovaku a hlavne imobilizerovy chip abys mohl vystrelovakem startovat . klic je cca 800,- pak potrebujes nejakej obyc central na DO abys mohl ovladat zamky ,pak nejakej ten vystrelovak do ktereho zadelas tu dalku z centralu , podle me by ses mohl vejit do 1500,- + sparovani imo s autem to je cca 500-800 podle toho kde a podle toho jestli znas kod imobilizeru . to jsme na cca 3100 bez montaze. ve finale bych volil variantu koupit si jen obyc central jednotku s dvema DO jako privesky a vic neresil. Citovat
Dave_k Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Za obyč. klíč 800,-? To je docela dost. Já si u nás nechal dělat kvůli planžetě klíč na 406 a cena byla 100,- kč. Je to cca rok. Je pravda, že to nebylo v peugeotu, ale ve výrobně klíčů. Citovat
Hanzz Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 JJ. Dík za radu. Vyřeším to tím přívěškem. Každé ovládání které koupím bude pasovat na stávající centrál? Líbí se mi toto: http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani/ . Nebo pokud má někdo jiný tip. Citovat
Dano406 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Když chceš vystřelovák,tak co tady toto http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-se2s/ Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 k tem univerzalnim dalkam s vystrelovakem jsou dneska schopny slusny firmy dodat planzetu na konkretni vuz, takze neni treba planzety upravovat z jinych klicu, urcite je dobre vzit ty zesilene vystrelovaky, napr. http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-maxicar-686/ (tahle firma je spolehliva, bral jsem od nich uni DO taky) ty puvodni nezesilene vydrzely tak rok-dva a pak se cely ovladac tak nejak rozvrzal a uvolnil a melo to docela velke vule, planzeta poradne nezaklapavala, ve finale na vyhozeni. Citovat
Hanzz Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 Takže pokud tomu dobře rozumím, tak si koupím třeba ten vystřelovák s dálkou viz. odkaz,ten se napojí na stávající jednotku a můžu odemykat. A ten imobilizér musím nějak pořešit nebo stačí předělat čip co mám ve stávajícím klíčku? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Za obyč. klíč 800,-? To je docela dost. Já si u nás nechal dělat kvůli planžetě klíč na 406 a cena byla 100,- kč. Je to cca rok. Je pravda, že to nebylo v peugeotu, ale ve výrobně klíčů. 800 je zaklic s tim plastem a hlavne chipem imo uvnitr Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 to Hanzz jj presne, koupis si dalku s vystrelovakem, jeji vystupy pripojis ke stavajicimu centralu v aute (puvodni jednotka centralu zustane funkcni, napojuji se k ni jen dva ovladaci draty, pak + a - k jednotce DO a pokud budes chtit, tak jeste dva draty signalizace zamceni-odemceni na blinkry) a do toho vystrelovaku si prendas ze stareho klicku cip immo, je to takovej malej kvadricek, nove ovladace mivaji na cip uvnitr primo prirpavene misto Citovat
Hanzz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Díky. Teď už jsem o něco chytřejší. Hurá do toho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.