Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovou otázku. Pomocí hledání jsem nic co potřebuju nenašel. Mám centrál na klíč (origo) a chtěl bych tam dál dálku s vystřelovákem tak abych pomocí něj i startoval. Nebudu to dělat sám, ale elktrikář. Chci jen vědět na co se mám připravit a co objednat. Dík za odpověď

Odesláno

nevyjde te lip koupit si origo klic s DO k autu? to te vyjde cca 3500,- jen to nebude vystrelovak no.

pokud chces delat to co pises tak kup novej klc k autu v peugeotu bez DO , potrebujes z nej planzetu do vystrelovaku a hlavne imobilizerovy chip abys mohl vystrelovakem startovat . klic je cca 800,-

pak potrebujes nejakej obyc central na DO abys mohl ovladat zamky ,pak nejakej ten vystrelovak do ktereho zadelas tu dalku z centralu , podle me by ses mohl vejit do 1500,- + sparovani imo s autem to je cca 500-800 podle toho kde a podle toho jestli znas kod imobilizeru . to jsme na cca 3100 bez montaze.

ve finale bych volil variantu koupit si jen obyc central jednotku s dvema DO jako privesky a vic neresil.

Odesláno

Za obyč. klíč 800,-? To je docela dost. :o

Já si u nás nechal dělat kvůli planžetě klíč na 406 a cena byla 100,- kč. Je to cca rok.

Je pravda, že to nebylo v peugeotu, ale ve výrobně klíčů.

Odesláno

k tem univerzalnim dalkam s vystrelovakem jsou dneska schopny slusny firmy dodat planzetu na konkretni vuz, takze neni treba planzety upravovat z jinych klicu, urcite je dobre vzit ty zesilene vystrelovaky, napr. http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-maxicar-686/ (tahle firma je spolehliva, bral jsem od nich uni DO taky) ty puvodni nezesilene vydrzely tak rok-dva a pak se cely ovladac tak nejak rozvrzal a uvolnil a melo to docela velke vule, planzeta poradne nezaklapavala, ve finale na vyhozeni.

Odesláno

Takže pokud tomu dobře rozumím, tak si koupím třeba ten vystřelovák s dálkou viz. odkaz,ten se napojí na stávající jednotku a můžu odemykat. A ten imobilizér musím nějak pořešit nebo stačí předělat čip co mám ve stávajícím klíčku?

Odesláno
Za obyč. klíč 800,-? To je docela dost. :o

Já si u nás nechal dělat kvůli planžetě klíč na 406 a cena byla 100,- kč. Je to cca rok.

Je pravda, že to nebylo v peugeotu, ale ve výrobně klíčů.

800 je zaklic s tim plastem a hlavne chipem imo uvnitr

Odesláno

to Hanzz jj presne, koupis si dalku s vystrelovakem, jeji vystupy pripojis ke stavajicimu centralu v aute (puvodni jednotka centralu zustane funkcni, napojuji se k ni jen dva ovladaci draty, pak + a - k jednotce DO a pokud budes chtit, tak jeste dva draty signalizace zamceni-odemceni na blinkry) a do toho vystrelovaku si prendas ze stareho klicku cip immo, je to takovej malej kvadricek, nove ovladace mivaji na cip uvnitr primo prirpavene misto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...