Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Chtěl bych se vás zeptat, jestli na označeném místě má být ještě nějaký další plastový kryt ? Já osobně si myslím, že by tam měl být ještě kryt převdovky, ale v jednom shopu mi řekli, že tak jak to mam je to komplet. Ani na vrakáči jsem zatim nic neobjevil. Díky

post-34897-14109620610436_thumb.jpg

Odesláno

No mat to i v techničáku... 1.8 , 81 kw , LFY. Někdy jsem četl, že tyhle motory měli ještě zkraje i new modely. Jinak mám opravdu nový model a budu rád, když sem ještě někdo přidá názor na ten motor :)

Odesláno

Však tam mám tenhle motor :

1.8 (1761 ccm) XU7 JP4 4/16 82 kW pri 5500 ot./min. 155 Nm pri 4250 ot./min. 1995-2000

a podle tý tabulky se montoval ještě i v roce 2000 :) Ale foto klidně dodám

Odesláno

A čím by tedy mohlo být, že když vymetu nějakou louži nebo trochu víc vody, tak se mi na různě dlouhou dobu rozsvítí kontrolka dobíjení ? Nemáte s tím někdo zkušenost ? Řekl bych, že tak to asi být nemá...:myslim

Odesláno

Fieldy-cz: Prokluzuje ti klínový řemen. :papa Dej nový za tři stovky a bude po problému.

Viz.

Odesláno

Řemen si vždycky trochu pískne, ale myslel jsem, že to je spíš nějakým chybějícím plastem... Tupě jsem šel spíš tímhle směrem, ale jak se v tom teď trochu vrtam, tak to vypadá, že plasty jsou komplet. Možná občas trochu popraskané, ale žádný nechybí. Zkusím tedy ten řemen. Prosím tě, Džůny, ten řemen opravdu vyšel na tak směšné kačky jak píšeš ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...