agregatos Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Zdravím, pod levým předním podběhem jsem našel černou krabičku. Poblíž vedou 3 hadičky (asi nějaký podtlak) a jsou do sebe propojený T-kusem. Krabička má 3 otvory pro připojení. Vypadá to, že hadičky mají přijít zapojit do krabičky a někdo je odpojil a propojil do sebe. Zajímolo by mě k čemu je ta krabička (zhřejmě nefunkční) a čeho se dosáhlo jejím odpojením.(vliv na spotřebu, chod motoru apod.) Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Zasobnik podtlaku. Kdyz to je propojene tak to nech Citovat
MotoMoto Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 A má to být zapojené do té krabky a nebo nemá? Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Ano melo by to byt zapojene. Ta krabka sama o sebe neni draha(400,-) ale dost casto praskne ve spoji a pak mizi podtlak z okruhu. Pokud se to propoji do sebe tak neni to az tak hrozne a auti funguje. Slouzi pro okruh elmag ventilu pro turbo a ovladani vzduchu v klapkach. U nekterych tipu jenom pro turbo. Citovat
jarmyl Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Takže typické kurvítko Kazí se to a auto funguje i bez toho. Citovat
Wensdy Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Můžete sem někdo hodit fotku nebo nákres co že je to za krabičku? Občas se mi stává že mi auto padne do nouzáku kvůli nízkému tlaku turba. Straki: mohlo by to mít souvislost? Citovat
agregatos Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Ještě jeden dotaz. Teče mi kapalina z trubičky spojky u převodovky. nevíte někdo jaký je rozměr O-kroužku je to číslo 18 na obrázku. http://eper.fiatforum.com/eper/navi?COUNTRY=012&GRP_COD=181&SBMK=F&DRIVE=D&SGS_COD=2&MAKE=F&COMM_MODEL=ULY&CAT_COD=2F&MOD_COD=179&SGRP_COD=3&ALL_FIG=0&LANGUAGE=3&NEW_HTTP=TRUE&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW_ID=1&GUI_LANG=3 Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Nefunguje ti ten odkaz. Wensdi: Vetsinou skace chyba vysokeho tlku turba. Ale zalezi jak ho mas ovladane to turbo. A dokonce myslim ze tvuj motor to ani nema....... Citovat
agregatos Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 http://eper.fiatforum.com/eper/navi?COUNTRY=012&GRP_COD=181&SBMK=F&DRIVE=D&SGS_COD=2&MAKE=F&COMM_MODEL=ULY&CAT_COD=2F&MOD_COD=179&SGRP_COD=3&ALL_FIG=0&LANGUAGE=3&NEW_HTTP=TRUE&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW_ID=1&GUI_LANG=3 mě odkaz funguje. je to napojení trubičky na spojkový válec (plastový zajištěný pružinou) Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 To neni obyc \"O\" krouzek . Je to tesneni ktere stoji v origo servisu 73,- a ma cislo 2156 15 Citovat
agregatos Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Ano melo by to byt zapojene. Ta krabka sama o sebe neni draha(400,-) ale dost casto praskne ve spoji a pak mizi podtlak z okruhu. Pokud se to propoji do sebe tak neni to az tak hrozne a auti funguje. Slouzi pro okruh elmag ventilu pro turbo a ovladani vzduchu v klapkach. U nekterych tipu jenom pro turbo. pokud to není zapojené, má to vliv na spotřebu nebo výkon? Citovat
straki007 Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Ani ne. Je to vetsinou pro turbo a to kvuli tomu aby se \"rychleji\"staveli lopatky,ale kdyz je to vyrazene tak se stejne stavi docela rychle a nepozoruje se zmena co se tyce zmeny tlaku. Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Taky přidám jeden dotaz k čemu slouží ten otvor pod SPZ dík Citovat
straki007 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Ulozeni TNT k pomoci vyndani vstrikovacu....... Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Ulozeni TNT k pomoci vyndani vstrikovacu....... humor......... přejde:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.