Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapy, chci se zpetat jakou spotřebu má Váš Peugeotek, mě to dělá něco mezi 5-ti a 6-ti litříkama, ale přesně jsem to zatím nezměřil, ono tankovat plnou nádrž nafty za 1300 není sranda:) Jinak moje kára je Puegeot 205 1.8 XRD

[Editován dne 30/3/05 slanskym]

Odesláno

No jo, natankovat plnou za 1300, a najet na ní přes 800km, to musí být opravdu hrozná katastrofa :D

Chceš na chvíli půjčít GTI-čko? Tam taky natankuješ za 1300, hezky se svezeš, ale po 400km abys tankoval zas :P

Odesláno

Nevim, jak je velka nadrz v 205tce, ale ja se svoji 309tkou na nadrz najel vzdy neco pres 1000km. Vyzdy pri 1000 km jsem hledal levnou pumpu a tankoval plnou.

PS: Jaky je rozdil, jestli natankuju 2x za 600,-- nebo 1x za 1.200,-- ?

Odesláno
Napsán autorem Peta

PS: Jaky je rozdil, jestli natankuju 2x za 600,-- nebo 1x za 1.200,-- ?

No když bereš 15-týho 800 kč, tak nabereš za 600, za 200 čtvery Marlbora a měsíc ti to musí vydržet......:D

Odesláno
Napsán autorem oddie

No jo, natankovat plnou za 1300, a najet na ní přes 800km, to musí být opravdu hrozná katastrofa :D

Chceš na chvíli půjčít GTI-čko? Tam taky natankuješ za 1300, hezky se svezeš, ale po 400km abys tankoval zas :P

Já chci na chvíli půjčit tvoje GTI-čko, abych viděl jak to má jet, když je všechno OK! :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Holly

Napsán autorem oddie

Já chci na chvíli půjčit tvoje GTI-čko, abych viděl jak to má jet, když je všechno OK! :D:D:D

No, tak tos uhod. To GTI mi tu nechal jeden známý za velmi symbolickou cenu spíš na díly, protože už se toho chtěl co nejjednodušeji a bez starostí zbavit. To auto už dávno není kompletní, a v žádném případě není bezproblémově funkční. Elektrika je v p..., šíleně to žere, volnoběh je tak 1200-1500, zatepla to skoro nejde nastartovat. Jinak to je ale v pohodě, brzdy a podvozek jsou OK (po pár opravách - ložisko, poloosa a pár drobností), takže jsem s tím i chvilkami jezdil (teď to zrovna nemá kola). Jsou z toho oholené komplet všechny plasty, a vzadu je nápis \"GRD\", aby s tím byla větší sranda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...