Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno
Cp se týká opravy po kroupách tak TADY jsou fotky našeho firemního auta, které se opravovalo po loňských kroupách, byla zasažená kapota, střecha a sloupky. Vyrovnali to bez poškození laku a udělali to perfektně, není nic poznat, ale cena byla 71 000,- :blicismajlik Naštěstí to bylo na pojišťovnu.

Levnější bude koupit novou kapotu, klepnout střechu a obě části do barvy.... A to je investice do 10 000kč přes známého.

[upravil dne 8/11/11 20:24 od hYena]

Odesláno

Víc jak 12-15L při lehké noze si nevezme :D. Předělání na LPG do 30t kč. Pokud se Ti neposere převodovka, tak ceny dílu nejsou předražené. Motor je myslím Ford.

Odesláno

To že není tolik lexusů má svůj důvod, BMW je jenom jedno. Když jde o tu originalitu, tak je Alfa úplně někde jinde... Nic proti lexusu...

Odesláno
Nech udělat na lexus panoramatickou střechu, kapotu vyměň a hotovo :). Svezl si se už aspoň v jednom z těch aut?

Zatím bohužel ne..

Ale četl jsem zatím samou chválu na Alfu, luxusní podvozek, výborné zpracování, prostě chvála... Ale fotřík zase říká, že ty motory TwinSpark jsou špatné, kazí se a opravy a díly jsou hrozně drahé...

Odesláno
To že není tolik lexusů má svůj důvod, BMW je jenom jedno. Když jde o tu originalitu, tak je Alfa úplně někde jinde... Nic proti lexusu...

Trochu jsem nepochopil....? :myslim

Odesláno

Luxusní podvozek u Alfy, asi nemyslí pohodlný. Svez se v obou. Mi svezení výběr ulehčilo - u jednoho mi vadil tlustý A sloupek (šlo špatně vidět ven) u druhého tuhé sedačky atd. Aut je jako sraček.

Odesláno

No nic proti, ale začíná mi trošku vadit, že na foru o Peugeotech se čím dál víc píše o tom jak vyměnit značku. Proč? To se stydíte, že jezdíte v peugeotu? Když budu chtít nějaké jiné auto, tak se podívám na fora té dané značky nad kterou uvažuji a tam to prokonzultuji, ne.

Odesláno

Trochu jsem nepochopil....? :myslim

a

myslel to asi tak ze LEXUS IS mal byt hlavnym konkurentom trojkoveho BMW, 6valcovy motor nahon na zadek...

Odesláno
elton: nechceš, nečti, nepiš. Je tady spousta lidí, kteří nejezdí celý život jen v peugeotu, tak mohou poradit.

Díky, plně souhlasím...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...