GooFy Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Zdravím, mám vyhlídlé toto auto a chtěl bych vědět jaký s tim máte zkušenosti. Je mi jasný že spotřeba bude větší než u mého hdi. Zajímalo by mě co tam odchází a na co si dát při koupi pozor. Děkuji Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 to máš tohle? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/9370748 Citovat
Vítek1 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 vypada hezky! akorat co jsem tu cet tak neni uplne jednoduchej motor jak inzeruje. kdybych nemel hdi tak taky uvazuju o v6 Citovat
Ajdamek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 při hodně sportovní jízdě do 11 litrů :D to je vtipálek já jsem zatim měnil termostat a dva elektromagentický ventily ( nebo něco podobnýho) [upravil dne 6/11/11 22:24 od Ajdamek] Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Přijde mi to nějak woodyovsky sedlý na čumák. 3,0 je sice těžký motor, ale že by až tak ..... Citovat
wojtěch Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 má psáno sportovní podvozek tak jestli tam nemá jiné pružiny.... ale zas má psáno i sportovní sedadla..:D Citovat
Bendy_- Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Sorry za off topic ale 406 měla 6 airbagů? Jinak ostřikovače světlometů tam taky nevidim. Citovat
GooFy Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 jj má to mít sportovní podvozek, a tý spotřebě taky nevěřím ale když se kupuje auto s tímhle obsahem tak se stím musí počítat. Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 a co neverite spotrebe? a na otazku co odchadza pri tomto motore....spytaj sa radsej co neodchadza Citovat
kupák Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 No, já za 8 na sto jedu opravdu hodně klidnou jízdou na dlouhou vzdálenost. A kombajn bude mít horší aerodynamiku než kupé, tak si myslím, že to půjde o nějakou decu výš.... Za 11 to jede při \"svižnější\" jízdě. Když mu naložíš, tak máš co dělat, vejít se do 15ti. Ale to na něj musíš opravdu šlapat a to v čechách nemá cenu. Spíš se zabiješ, než že se svezeš. Co se týká poruchovosti, tak já na rozdíl od Y2K nemám zatím větší problém. (najeto 245000) měněn termostat, svíce, cívky (preventivně) a teď budu asi řešit škrtící klapku, ale to se ještě uvidí. Jinak zatím nic. Jestli je to důvěryhodně po rozvodech, tak to je bonus, protože počítej na rozvody cca 15tis, když to hodně dobře seženeš. Ale věř jim! Spíš bych se bál toho sportovního podvozku, protože jestli to není origo, tak bůh ví, co tam je a může to stát při opravě pěknou pecku... Ale jinak to vypadá na pěkný auto. Dal bych si říct.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 tak ta spotreba me dostala, mam sice ten starsi motor, ale kdyz na to slapu (a tim myslim co to jde) tak jsem na nejakych 17 l/100km. Momentalne 14 l/100km plynu, takze takovych 12 benzinu. Ale nejezdim teda zrovna ekonomicky nebo pomalu. Myslim ze pri normalni jizde se na tech 10 nebo i min da dostat. Nicmene kdo si koupi 3.0 V6 a pak se s tim bude plandat 85km/h, ze? Citovat
John Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 :D tak při svižnější jizdě asi myslel při jízdě kolem 160-180km.... jinak nevím ale když se člověk jde opravdu projet a jede skoro na \"doraz\" tak není problém vidět průměr hluboce přes 20l/100km.Ale jinak předpisový ježdení po dálnici s plynulou rychlostí atd. jde vpohodě kolem 8l/100km. Citovat
chechet Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 divne cisla. kdyz jsem zkousel \"co to da\", tak prutokomer ukazoval 30. a to proto, ze vic neumi. Citovat
rootsky Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Problém je spotřeba ve městě, natankuji plnou a za 3 neděle jsem na benzínce znovu... Fobie mi na stejné trati vydrží taky 3 neděle, ale má poloviční nádrž . Na dálku je to pohoda, to se dá jet za ty průměry co jsou tu již uvedené. Můj starý model žere o litr víc než tenhle (vyzkoušeno)... Servis, to se dá ošidit, takže to chce paragon z nějakého normálního servisu, pitomce s razítkem co mi stvrdí cokoliv znám taky... Jinak vypadá moc pěkně, pokud sedí to co prodávající uvádí, šel bych do něj... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.