Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám vyhlídlé toto auto a chtěl bych vědět jaký s tim máte zkušenosti. Je mi jasný že spotřeba bude větší než u mého hdi. Zajímalo by mě co tam odchází a na co si dát při koupi pozor. Děkuji

Odesláno

při hodně sportovní jízdě do 11 litrů :D :D :D to je vtipálek

já jsem zatim měnil termostat a dva elektromagentický ventily ( nebo něco podobnýho)

[upravil dne 6/11/11 22:24 od Ajdamek]

Odesláno

jj má to mít sportovní podvozek, a tý spotřebě taky nevěřím ale když se kupuje auto s tímhle obsahem tak se stím musí počítat.

Odesláno

No, já za 8 na sto jedu opravdu hodně klidnou jízdou na dlouhou vzdálenost. A kombajn bude mít horší aerodynamiku než kupé, tak si myslím, že to půjde o nějakou decu výš...:myslim. Za 11 to jede při \"svižnější\" jízdě. Když mu naložíš, tak máš co dělat, vejít se do 15ti. Ale to na něj musíš opravdu šlapat a to v čechách nemá cenu. Spíš se zabiješ, než že se svezeš.

Co se týká poruchovosti, tak já na rozdíl od Y2K nemám zatím větší problém. (najeto 245000) měněn termostat, svíce, cívky (preventivně) a teď budu asi řešit škrtící klapku, ale to se ještě uvidí. Jinak zatím nic. Jestli je to důvěryhodně po rozvodech, tak to je bonus, protože počítej na rozvody cca 15tis, když to hodně dobře seženeš. Ale věř jim! Spíš bych se bál toho sportovního podvozku, protože jestli to není origo, tak bůh ví, co tam je a může to stát při opravě pěknou pecku...

Ale jinak to vypadá na pěkný auto. Dal bych si říct.. :papa

Odesláno
:xvul tak ta spotreba me dostala, mam sice ten starsi motor, ale kdyz na to slapu (a tim myslim co to jde) tak jsem na nejakych 17 l/100km. Momentalne 14 l/100km plynu, takze takovych 12 benzinu. Ale nejezdim teda zrovna ekonomicky nebo pomalu. Myslim ze pri normalni jizde se na tech 10 nebo i min da dostat. Nicmene kdo si koupi 3.0 V6 a pak se s tim bude plandat 85km/h, ze? :mad:
Odesláno
:xvul:D :D tak při svižnější jizdě asi myslel při jízdě kolem 160-180km.... jinak nevím ale když se člověk jde opravdu projet a jede skoro na \"doraz\" tak není problém vidět průměr hluboce přes 20l/100km.Ale jinak předpisový ježdení po dálnici s plynulou rychlostí atd. jde vpohodě kolem 8l/100km.
Odesláno

Problém je spotřeba ve městě, natankuji plnou a za 3 neděle jsem na benzínce znovu... Fobie mi na stejné trati vydrží taky 3 neděle, ale má poloviční nádrž :D. Na dálku je to pohoda, to se dá jet za ty průměry co jsou tu již uvedené. Můj starý model žere o litr víc než tenhle (vyzkoušeno)...

Servis, to se dá ošidit, takže to chce paragon z nějakého normálního servisu, pitomce s razítkem co mi stvrdí cokoliv znám taky... Jinak vypadá moc pěkně, pokud sedí to co prodávající uvádí, šel bych do něj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...