Holly Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem DD Originally posted by destiny No, Brembo jsou brzdy, ne? Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-). Já to taky vím!!! Je to .......................KOLO!?
vector Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem DD Originally posted by voštík No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad. DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav. Dabli v rouse berancim rulez! Nebude to nahodou nejakej Saab?? To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-). Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani ). Abychom neměli před očima zlaté hvězdičky
Driver Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem DD A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... ). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-). Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-). DD No brzdy Brembo má taky Impreza, že by jsi si koupil tuhle stíhačku?
Guest DD Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Kolo neni spravna odpoved, Impreza taky ne, zlate hvezdicky taky ne ... a vic uz nereknu, napnuty snad jste, tak to nechci prehanet, abyste nebyli potom zklamany ;-). Co kdybych treba jen upgradnul brzdy na favoritu, ze ... ;-).
Guest Masinka Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 safra, cim to je, ze ted jsem nemel na club cas a stejne vim co ma DD a Netopyrka za auta? :-)) a to mi nikdo nic rikat nemusel.
Guest DD Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Originally posted by Masinka safra, cim to je, ze ted jsem nemel na club cas a stejne vim co ma DD a Netopyrka za auta? :-)) a to mi nikdo nic rikat nemusel. Leda bys me videl v patek v Telci ;-). Anebo jsi znalec ;-).
Ferry Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Tak uz jen 4 hodky Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa
Guest DD Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Originally posted by Ferry Tak uz jen 4 hodky Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa Takhle o mne sirit nepravosti!! Ja nic neblyskam ani neumyvam, dela to nekdo jiny . A vubec to neni kvuli srazu . See you there [Edited on 28/4/2005 by DD]
Ferry Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem DD Originally posted by Ferry Tak uz jen 4 hodky Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa Takhle o mne sirit nepravosti!! Ja nic neblyskam ani neumyvam, dela to nekdo jiny . A vubec to neni kvuli srazu . See you there [Edited on 28/4/2005 by DD] No dobra tak tedy jeste jednou : nekteri si jeste nechavaji umyt a nalestit sve milacky - vid DD To ze to neni aspon trochu kvuli srazu vypravej nekomu jinymu
Guest DD Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Originally posted by Ferry No dobra tak tedy jeste jednou : nekteri si jeste nechavaji umyt a nalestit sve milacky - vid DD To ze to neni aspon trochu kvuli srazu vypravej nekomu jinymu Jasne ze to neni kvuli srazu, proc bych to delal? Ja jen chci mit cisty svoje stary, pomaly a klasicky auticko, a nemam cas zajet na wapku, abych to vydrhnul, co je na tom spatnyho? Ze zrovna dneska je hezky a shodou okolnosti je zcela neplanovane sraz PG clubu, kam uplnou nahodou jedu za oblibenymi lidmi, za to ja prece nemuzu .
Ferry Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 aha, tak ted jsem to pochopil.Nechal jsi to teda nechal umyt kvuli tomu abysme zitra nejeli na Vysocinu spinavou plechovkou a aby to vypadalo aspon trochu jako auto, jasne
Guest DD Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Originally posted by Ferry aha, tak ted jsem to pochopil.Nechal jsi to teda nechal umyt kvuli tomu abysme zitra nejeli na Vysocinu spinavou plechovkou a aby to vypadalo aspon trochu jako auto, jasne Konecne Ti to doslo! Zitra bych uz nemel cas zajet na myti, chapes .. a s timhle veteranskym autem je hrich jezdit do mycky . Jsem rad, zes to tady vyjasnil, pac jinak bych Te nikam nesvez!!
Marlin Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem Ferry Tak uz jen 4 hodky Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa takze ja jedinej tam budu mit zasrany auto jooo???
John Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Ja teda asi budu mit taky jedinej špinavy auto hold nebyl čas zajet na wap ( hold
Vvitty Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem John Ja teda asi budu mit taky jedinej špinavy auto hold nebyl čas zajet na wap ( hold nebudes, ja jsem taky stihnul jen zajet na benzinku a stahnout okna z nejhorsiho...
Vvitty Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem John Ja teda asi budu mit taky jedinej špinavy auto hold nebyl čas zajet na wap ( hold nebudes, ja jsem taky stihnul jen zajet na benzinku a stahnout okna z nejhorsiho...
Recommended Posts