Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by destiny

No, Brembo jsou brzdy, ne?

Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-).

Já to taky vím!!! Je to .......................KOLO!?;)

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by voštík

No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad.

DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav.

Dabli v rouse berancim rulez!

Nebude to nahodou nejakej Saab?? :)

To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-).

Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani :)).

Abychom neměli před očima zlaté hvězdičky :D

Odesláno
Napsán autorem DD

A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... :)). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-).

teaser.jpg

Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-).

DD

No brzdy Brembo má taky Impreza, že by jsi si koupil tuhle stíhačku? :)

Odesláno

Kolo neni spravna odpoved, Impreza taky ne, zlate hvezdicky taky ne ... a vic uz nereknu, napnuty snad jste, tak to nechci prehanet, abyste nebyli potom zklamany ;-). Co kdybych treba jen upgradnul brzdy na favoritu, ze ... ;-).

Guest Masinka
Odesláno

safra, cim to je, ze ted jsem nemel na club cas a stejne vim co ma DD a Netopyrka za auta? :-)) a to mi nikdo nic rikat nemusel.

Odesláno
Originally posted by Masinka

safra, cim to je, ze ted jsem nemel na club cas a stejne vim co ma DD a Netopyrka za auta? :-)) a to mi nikdo nic rikat nemusel.

Leda bys me videl v patek v Telci ;-). Anebo jsi znalec ;-).

Odesláno

Tak uz jen 4 hodky :D Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa:papa

Odesláno
Originally posted by Ferry

Tak uz jen 4 hodky :D Tak co jak se tesite ? Pocasi zda se vydarene, nekteri jeste umyvaji a blyskaji sve milacky - vid DD :D :D takze na Dzbanu :papa:papa:papa:papa

Takhle o mne sirit nepravosti!! Ja nic neblyskam ani neumyvam, dela to nekdo jiny :D. A vubec to neni kvuli srazu :P.

See you there :papa

[Edited on 28/4/2005 by DD]

Odesláno
Napsán autorem DD

Takhle o mne sirit nepravosti!! Ja nic neblyskam ani neumyvam, dela to nekdo jiny :D. A vubec to neni kvuli srazu :P.

See you there :papa

[Edited on 28/4/2005 by DD]

No dobra tak tedy jeste jednou : nekteri si jeste nechavaji umyt a nalestit sve milacky - vid DD :D

To ze to neni aspon trochu kvuli srazu vypravej nekomu jinymu :D

Odesláno

No dobra tak tedy jeste jednou : nekteri si jeste nechavaji umyt a nalestit sve milacky - vid DD :D

To ze to neni aspon trochu kvuli srazu vypravej nekomu jinymu :D

Jasne ze to neni kvuli srazu, proc bych to delal? Ja jen chci mit cisty svoje stary, pomaly a klasicky auticko, a nemam cas zajet na wapku, abych to vydrhnul, co je na tom spatnyho? :D

Ze zrovna dneska je hezky a shodou okolnosti je zcela neplanovane sraz PG clubu, kam uplnou nahodou jedu za oblibenymi lidmi, za to ja prece nemuzu :P.

Odesláno

aha, tak ted jsem to pochopil.Nechal jsi to teda nechal umyt kvuli tomu abysme zitra nejeli na Vysocinu spinavou plechovkou a aby to vypadalo aspon trochu jako auto, jasne ;):D

Odesláno

aha, tak ted jsem to pochopil.Nechal jsi to teda nechal umyt kvuli tomu abysme zitra nejeli na Vysocinu spinavou plechovkou a aby to vypadalo aspon trochu jako auto, jasne ;):D

Konecne Ti to doslo! Zitra bych uz nemel cas zajet na myti, chapes .. a s timhle veteranskym autem je hrich jezdit do mycky :P.

Jsem rad, zes to tady vyjasnil, pac jinak bych Te nikam nesvez!! :D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

takze ja jedinej tam budu mit zasrany auto jooo??? :D

Odesláno
Napsán autorem John

Ja teda asi budu mit taky jedinej špinavy auto hold nebyl čas zajet na wap :(( hold

nebudes, ja jsem taky stihnul jen zajet na benzinku a stahnout okna z nejhorsiho... :)

Odesláno
Napsán autorem John

Ja teda asi budu mit taky jedinej špinavy auto hold nebyl čas zajet na wap :(( hold

nebudes, ja jsem taky stihnul jen zajet na benzinku a stahnout okna z nejhorsiho... :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...