Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jakej chceš...modrej,zelenej má antikorozní účinky na dobu 3let

červenej má na dobu 5let...

jinak taky záleží co tam máš teď ...červenej se nesmí smíchat s těmi dvěmi...

Odesláno

Taky není správně řečeno .... Nesmí se míchat kapaliny s rozdílnými kategoriemi .... Protože kapalina G11 / G48 může být : žlutá, zelená, modrá, červená, bezbarvá..... Kdežto kapalina G12 je červená (růžová).... Nesmí se míchat mezi sebou, na barvách nesejde....

Jinak doporučím, vypláchnout chladič a dát tam novou nápl.... mám momentálně v akci, za pár kaček .... :papa

Odesláno

godzila01:máš pravdu řekl jsem to laicky,aby to bylo jednoduší,protože většinou lidi stejně v krámě řeknou jakou barvu a né že chtěj g11 nebo g12...takhle je to i pro blbé...a tudíž ví že červenou nebude míchat nikdy a vlastně nic nezkazí ikdyby mohl to s míchat,jestli mi rozumíš ;)

Odesláno

jeno se ti to zdá...lidi jsou líný si dát vyhledávání a najít...myslejí si, že do 206 se lije něco jiného než do 307 nebo do 5008...a tudíž dokolečka dokola budem všichni do hola lala...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

toz je tu novej a proklikal a procetl se jiz hluboko do historie, tohle jeste neni tak nejhorsi, obcas tu novacci vytahnou treba i 6 a vice let stare vlakno a odpovi v dobre vire, ze pomuzou, leckdy uz puvodni zakladatel vlakna na forum ani nechodi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...