ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Dobrý den. Před nějakým časem jsme koupili peugeot 405 GLX rv 1994. zajímá mě co značí to \"X\"? Když sme volali známému do Peugeotu v Budějcích tak řekl že takové auto neexistuje...když sme mu řekli že to má nalepený na kufru tak řek že si tam předchozí majitel nalepil buhvíco a na informaci že je to ve velkém TP řek že je to blbost....Ale já to auto mám..co je to tedy za tip, popř. v v čem se liší? - prý má ekologický motor, či co..je to diesel... Citovat
MilanF1 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Diesel a nemá tam \"D\"? To je zajímavé, rád si počkám na vysvětlení od znalejších Citovat
Slipkont Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No to mne taky zajímá .... já mám GL a je to benzín a tak se od znalejších také nechám přiučit ... Citovat
ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 ještě bych dodal že v čr sem jí neviděl, ale v bělorusku několik... Citovat
MilanF1 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Trochu jsem dal wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_405 O typu výbavy tam ale nic není. 1994-1996 range GLX - 1.6L 8-valve, 1.8L 8-valve, 1.9 8-valve diesel, 1.9 8-valve turbo diesel 1996-1997 range (estate models only) GLX - 2.0L 8-valve, 1.9L 8-valve turbo diesel Citovat
ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 no, to vim i z toho tp..ale zajímala by mě nějaká bližší informace, popř. zkušenost... jo a v interieru sou vyhřejvaný sedačky ale hodiny místo otáčkoměru a má to i aitrag.. Citovat
Maverick Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 GLX je vylepšenej žebřiňák GL. GL byla naprosto holá, tam byl za příplatek snad i vzduch v interiéru To X na konci pokud si dobře vzpomínám znamenalo lepší sedačky, oproti sérii GL. Teď koukám, že jsem se nesek. Ještě to mělo prej lepší poklice na kolech viz http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot_405_GLX_GRX_92.htm Citovat
ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 no, poklice to má jak 406...a ještě to má nějakej hliníkovej bazmek na motoru - podle mechanika je to kvůli lepšímu spalování plynů pro plnění vyžších emisních nore a že prej to byl pokusnej motor pro 306 a pak i 406 kterej se do nich ale nikdy nedal..odkud tyhle informace vzal a sou-li pravda nevím... Citovat
Benžík Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Mel jsem 405 GLD, 1,9D, break, vybava uplna socka, jenom central, posuv volantu a tazny. Citovat
mi16 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 myslim, ze to bola verzia predavana v holandsku dansku a tychto severnejsich statoch... Citovat
Slipkont Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 for Mef >> Máš pravdu , GL je naprosto holá , ještě štěstí že jsem si to upgradnul na vyšší úroveň :D Citovat
jarmyl Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 a to jsem si vždycky myslel, že největší holátko byla GRi , co měli naši. Ta teda neměla výbavu žádnou. Tak koukám, že byly ještě horší Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 GRi holátko? To snad ne...prostě lidovej hezkej vůz...prostře stříkačka...v té době ani nezajímalo nikoho co to má za vnitřek,ale že je to stříkačka a že to má zátah (1,9)...a možná šíbr... Ale SRi je pravda že bylo lepší... [upravil dne 3.11.2011 10:01 od John_Ice] Citovat
jarmyl Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 No tohle byla 1.6 a nemělo to ani posilovač, centrál, klimačku,okna v el. ,natož šíbr a pod. Nemělo to ani opěrky vzadu( musely se dodělat, aby to vůbec přihlásili u nás). Ale sloužila dobře a dlouho (91-97 v Holandsku a 97-2010 u nás) Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 no tak to jo...já měl 1930 ccm a tak nevím jestli jsem měl 2,0 nebo 1,9...štvalo že jsem musel kvůli 30ccm platit větší pojistku a v té době když to bylo jako novinka,tak to sralo úplně nejvíc...dalkáč jsem měl v nějaké krabičce a to nevím jestli to bylo jako origoš nebo přidělán...v zadu jsem určitě opěrky neměl a určitě nemusely být vzadu v té době...ale vím že mě chcal šíbrt elektrickej a guma v 96 stála 2300 kč...a zátka na nalejvání oleje kde byl oukroužek,kterej mi prasknul a samostatnej neprodávali chtěli myslím něco kolem 500kč...potom mi okroužek udělal kámoš asi 10ks zadarmo...a stěrače za 1500kč...to byly cifry...ale jinak pěkné svezení v 94 roce (r.v.92) No klima určitě byla snad u všech příplatek,to měly jenom americká auta standart...přední okýnka jsem měl v eletrice... [upravil dne 3.11.2011 11:08 od John_Ice] Citovat
mi16 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 nasa gri 1,6 rv 1990 tiez nemala takmer nic... ani servo, ani elektriku, ani opierky hlav vzadu... akurat otackomer a digitalne hodiny... zoso: glx stary model mal vyhrievane sedacky, ktore mali spinace pod popolnikom ( nie ako ostatne modely v stredovom tuneli)... potom bola este gtx ktora vychadzala z GRI a tiez mala vyhrievane sedacky, volant mi16 a pod..... hmm a cuduj sa svete existuje aj verzia GXD a okrem sibra to bolo v podstate gri.. co som to mal moznost okukat... Citovat
ZoSo Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 Volant má i světýlko na airbag check a ty vyhřejvaný sedačky maj spínač u řadičky.. Citovat
Maverick Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 No klima určitě byla snad u všech příplatek,to měly jenom americká auta standart...přední okýnka jsem měl v eletrice... [upravil dne 3.11.2011 11:08 od John_Ice] Klimu měla v základu u novýho modelu Mi16 a tušim že ještě STi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.