Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Před nějakým časem jsme koupili peugeot 405 GLX rv 1994. zajímá mě co značí to \"X\"?

Když sme volali známému do Peugeotu v Budějcích tak řekl že takové auto neexistuje...když sme mu řekli že to má nalepený na kufru tak řek že si tam předchozí majitel nalepil buhvíco a na informaci že je to ve velkém TP řek že je to blbost....Ale já to auto mám..co je to tedy za tip, popř. v v čem se liší? - prý má ekologický motor, či co..je to diesel...

Odesláno

no, to vim i z toho tp..ale zajímala by mě nějaká bližší informace, popř. zkušenost...

jo a v interieru sou vyhřejvaný sedačky ale hodiny místo otáčkoměru a má to i aitrag..

Odesláno

no, poklice to má jak 406...a ještě to má nějakej hliníkovej bazmek na motoru - podle mechanika je to kvůli lepšímu spalování plynů pro plnění vyžších emisních nore a že prej to byl pokusnej motor pro 306 a pak i 406 kterej se do nich ale nikdy nedal..odkud tyhle informace vzal a sou-li pravda nevím...

Odesláno

a to jsem si vždycky myslel, že největší holátko byla GRi , co měli naši.

Ta teda neměla výbavu žádnou. Tak koukám, že byly ještě horší :o

Odesláno

GRi holátko? To snad ne...prostě lidovej hezkej vůz...prostře stříkačka...v té době ani nezajímalo nikoho co to má za vnitřek,ale že je to stříkačka a že to má zátah (1,9)...a možná šíbr...

Ale SRi je pravda že bylo lepší...

[upravil dne 3.11.2011 10:01 od John_Ice]

Odesláno

No tohle byla 1.6 a nemělo to ani posilovač, centrál, klimačku,okna v el. ,natož šíbr a pod. Nemělo to ani opěrky vzadu( musely se dodělat, aby to vůbec přihlásili u nás).

Ale sloužila dobře a dlouho (91-97 v Holandsku a 97-2010 u nás):super

Odesláno

no tak to jo...já měl 1930 ccm a tak nevím jestli jsem měl 2,0 nebo 1,9...štvalo že jsem musel kvůli 30ccm platit větší pojistku a v té době když to bylo jako novinka,tak to sralo úplně nejvíc...dalkáč jsem měl v nějaké krabičce a to nevím jestli to bylo jako origoš nebo přidělán...v zadu jsem určitě opěrky neměl a určitě nemusely být vzadu v té době...ale vím že mě chcal šíbrt elektrickej a guma v 96 stála 2300 kč...a zátka na nalejvání oleje kde byl oukroužek,kterej mi prasknul a samostatnej neprodávali chtěli myslím něco kolem 500kč...potom mi okroužek udělal kámoš asi 10ks zadarmo...a stěrače za 1500kč...to byly cifry...ale jinak pěkné svezení v 94 roce (r.v.92)

No klima určitě byla snad u všech příplatek,to měly jenom americká auta standart...přední okýnka jsem měl v eletrice...

[upravil dne 3.11.2011 11:08 od John_Ice]

Odesláno

nasa gri 1,6 rv 1990 tiez nemala takmer nic... ani servo, ani elektriku, ani opierky hlav vzadu... akurat otackomer a digitalne hodiny...

zoso: glx stary model mal vyhrievane sedacky, ktore mali spinace pod popolnikom ( nie ako ostatne modely v stredovom tuneli)... potom bola este gtx ktora vychadzala z GRI a tiez mala vyhrievane sedacky, volant mi16 a pod..... hmm a cuduj sa svete existuje aj verzia GXD a okrem sibra to bolo v podstate gri.. co som to mal moznost okukat...

Odesláno

No klima určitě byla snad u všech příplatek,to měly jenom americká auta standart...přední okýnka jsem měl v eletrice...

[upravil dne 3.11.2011 11:08 od John_Ice]

Klimu měla v základu u novýho modelu Mi16 a tušim že ještě STi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...