kveton Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 tak včera vyměněna baterie a dnes ráno s bufíkem start naprosto v pohodě, tak snad to tak bude pořád Citovat
JirkaBe Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Jo,jo též už si ráno spokojeně bufíkuju a pak hlavně nastartuju Citovat
adraj Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 má tady někdo zkušenost s baterkou YUASA? Ráno sem potřeboval jet na melouch a ejhle pípání a jen cvak cvak. Měl sem neblíž prodejnu Micronic za 2350kč. Po výměně stačilo brnknout a jelo se. Byla tam Starline. Citovat
kveton Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 no, značka mi nic neříká a cena dost vysoká Citovat
filas1 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Japonský baterky my měly být dobrý, určitě lepší než Starline. Citovat
sidonius1 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Máš pravdu, japonská GS je dle recenzí špička. Navíc ani nebyla tak drahá. Už jsem tu o ní psal. Mě osobně strašně zklamala varta (na dvou autech po dvou letech KO. To přece není náhoda!) . Exide je ještě taky dobrá. Citovat
filas1 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Varta a Bosch nic moc, dělají to ve stejné továrně, jen na to lepí jinou nálepku. Citovat
Tango C8 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Někdo nemá problém z Vartou, jiný zase nemá problém z Exide, další zase z japonskou, tak co koupit boha vášho? Tady tvrdíte že 2400 kč je moc za velkou baterku? To jsem Vám ještě neřekl příhodu z Espacem co jsem mněl, taky s baterkou. Nenastartoval jsem a co ted tak jsem volal prodejci co mi vozidlo prodal (jeden nejmenovaný prodejce renaultu v Břevnově) že to může byt různe ale že přijedou a vezmou novou baterku. Tak vyměnili baterku a naštěstí to bylo tím a cena? Držte se cca 6 tis. i z dopravou, výměnou - servisem. Ale říkal jsem si naštěstí že přišli, protože já levorukej vtedy, bych to nezvládnul, ještě padla nafta, bylo potřeba dlouhej nadstavec na odšroubování baterky, byla přidělaná dole. Citovat
sidonius1 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Někdo nemá problém z Vartou, jiný zase nemá problém z Exide, další zase z japonskou, tak co koupit boha vášho? Tady tvrdíte že 2400 kč je moc za velkou baterku? To jsem Vám ještě neřekl příhodu z Espacem co jsem mněl, taky s baterkou. Nenastartoval jsem a co ted tak jsem volal prodejci co mi vozidlo prodal (jeden nejmenovaný prodejce renaultu v Břevnově) že to může byt různe ale že přijedou a vezmou novou baterku. Tak vyměnili baterku a naštěstí to bylo tím a cena? Držte se cca 6 tis. i z dopravou, výměnou - servisem. Ale říkal jsem si naštěstí že přišli, protože já levorukej vtedy, bych to nezvládnul, ještě padla nafta, bylo potřeba dlouhej nadstavec na odšroubování baterky, byla přidělaná dole. No nazdar !! Citovat
kveton Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 za nějakou YUASA je to dost, Varta stojí cca 2300 a za EXIDE jsem dal 2070 ale 6000 je opravdu ranec Citovat
Tango C8 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 To bylo tak 4 roky dozadu , a jak to Espace umněl tak psalo to všechny hlášky co, ABS faulty, ESP faulty, Airbag faulty a tak dále, takže já vystrašený co se děje a připraven na cestu:myslim A teď jsem se poučil a koupil baterku \"jenom\"za 3 tis (to \"jenom\" jako pro mně, pro Vás moc) Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Já kupoval novou baterku loni v zimě a vyšla mě na 2200 přes známého automechanika, já bych za ni dal v Kelině po slevě 2300, bez slevy chtěli asi 2900. Takže koupit baterku nahned za 2350 není nic hroznýho. A na značku Yuasa jsem slyšel spíše chválu, takže asi taky dobrý. Adraj napiš později zkušenosti jak se ta baterka chová. Starty v mrazech, jak klesá kapacita při odstavení (pokud tedy nejezdíš každý den jako já, to pak nic nepoznáš), po několika letech (jestli tu teda ještě bude nějaké fórum ) ... Citovat
Milan+ Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Yuasa se dává do prvovýroby u japonců,takže to nebude zase tak nic špatného. Ale dnes na natáčení jsem tam měl řeč s jedním co kupoval baterie Exide a nestačil jsem se divit. Cena tam prý je takto nízká proto,že výroba přesunuta do polska a kdysi se prý vracela každá padesátá a ted pátá,prý moc reklamací,říkal mu to prodejce po tom co ji šel reklamovat. A to jsem byl doted o jejich kvalitě také přesvědčen. Tak budu hodně na vážkách. Citovat
adraj Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Bigbadjohn Vědět dám. Každý den nejezdím. Nějaký tip na měřák baterky? Něco za pár korun Sice sem to měl cca 200m od prodejny domu,ale pěkně se člověk pronesl:D. No podle papírů necelých 20kg:o:D. Nechtěl bych táhnout baterku v ruce do náklaďáku:D [upravil dne 26/1/13 09:31 od adraj] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Adraj: Měřák na baterku za pár korun je třeba ten co byl teď v Lidlu. Podle diod tam vidíš jaké je napětí baterky i kolik to dobíjí, ale je to opravdu hodně jednoduchoučké. Pořádný měřák je samozřejmě v úplně jiné cenové kategorii. Edit: Měl jsem na mysli tenhle: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/index_27745.htm [upravil dne 26/1/13 21:01 od Bigbadjohn] Citovat
Milan+ Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tady je jeden z těch dostupnějších ,ale i tak je to na domádo raketa. http://www.autokramek.cz/produkt/tester-autobaterii-luna-TT207290107/3822866/ Citovat
filas1 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Tady je jeden z těch dostupnějších ,ale i tak je to na domádo raketa. http://www.autokramek.cz/produkt/tester-autobaterii-luna-TT207290107/3822866/ Tak to už je opravdu dost drahý, a moc to toho neumí, to spíš něco takového:http://www.stualarm.cz/produkt/35906-tester-3v1-baterie/nabijeni/starter/ Citovat
kveton Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 po měsíci s novou EXIDE baterkou můžu říct, že zatím pracuje jak má, každý den ráno webasto a startuje jak víno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.