Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked naštartujem a zapne sa automat.klima 20stupen ,tak sa mi zarosi predne sklo.Potom sa to ofuka aje to OK.Vonku bolo asi 4stupne tepla.Minulu zimu mi to nerobilo.DIKI

Odesláno

To je filtr, pres ktery jde vzduch do kabiny. Nevim jak je to udelany u 407, ale urcite ho najdes po otevreni motoru, nejspis bude pod nakym plastem blizko predniho skla na pravy strane auta.

Odesláno

Keď sa ochladí tak sa to predné okno zahmlieva aj samotným vylučovaním vlhkosti z dýchania, nato slúži tlačítko ovládania viditeľnosti (odhmlievania) čelného skla.

post-27076-14109620477625_thumb.jpg

Odesláno

Judes bez urážky, ale tak blbej aby nevěděl že tam má tlačítko na čelní okno asi nebude:D

Mě se to stává taky, po nastartování se zamlží čelní okno, tak cca za dvacet sekund je to zase pryč. Budu měnit filtr a ještě vyčistim výparník klimy. Uvidim snad to pomůže......

Odesláno

Kto vie možno nemá manuál :myslim a koľko je tu takých ktorý nevedia čo všetko v aute majú :papa.

Ten kabínový (klíma) filter som menil cez leto a cez zimu sa mi zahmlievalo sklo ale po pár sekundách to rozfúka ako píšeš. ;)

[upravil dne 30/10/11 23:29 od Judes]

Odesláno

Judes:

na tohle snad ani není potřeba manuál, ten symbol na tlačítku je více než jasnej :D I když zase máš pravdu, občas se tu někdo zeptá na takovou otázku, že se až divim že dostal vůbec papíry na auto a ne na hlavu :D:D:D

To ale není tenhle případ ;)

Honzo, díky za ulehčení práce;) tedy alespoň s tím výpraníkem.

Odesláno

je to jasne ,že zimne sklo teply vydych .....rosa.... len minuly rok mi to nerobilo plus novy filter DIKI JUDES KDE SA šTARTUJE 407MA Už MI TO ROK STOJI.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...