ozzy56 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 koupit nestočenou, nevylítanou 607 za 100 tisíc je asi nemožné, navíc je nutné si uvědomit, že tyto vlajkové lodě se prodávají za meloun jako nová auta, avšak velmi rychle ztrácejí cenu, pak se olítané prodávají celkem levně, ovšem cena servisu vychází z původního melounu... kdysi jsem měl sen, že si ji jednou koupím (ojetou), dodnes se mi tvarem velmi líbí..., přesto, že si na autě něco umím udělat sám, nakonec jsem ten sen opustil Citovat
Agrafik Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Motomoto: co bys teda ještě chtěl vědět. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Praktické zkušenosti, na co se kouknout na co si dát pozor, co brzy odchází, co se musí brzy opravovat, kde je jaká slabina a nebo naopak co je výhodné a výborné. Čeho si vlastník cení, co je pro něj důležité. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Radime díky, zkusím z Přémy vytáhnout nějaké informace. Citovat
Agrafik Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Co se týká auta, zatím nic zásadního. Olej, filtry, destičky,vybojky... ,na Stk říkal ,nějaké čepy ,ale u mě ok. + pořád se mi líbí + dynamika 2.7my + prostor a velikost kufru + Amwar + dálková spotřeba + interiér - nízký podvozek - obrovský rejd - spotřeba ve městě Citovat
MotoMoto Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Ještě prosím o upřesnění, v inzerátech píší 5ti stupňová převodovka, ale v popisech je 6ti stupňový automat, jaká je tedy skutečnost? Dále zda mají el. sedadla nějakou paměť, protože někde se píše, že ano, někde ne. Je součástí RT3 s telefonem, ale někde zase bylo psáno, že to má i modul HF přes BT? Je tam jako třeba v 807 vstup pro Audio- video? Díky Citovat
Agrafik Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Záleží od typu, jakou měl výbavu. Můj má vše. Rt3 s telefonem - neumí BT. AV vstup v kastlíku spolujezdce. Převodovka AM6 6st. Paměť sedaček pro 2 ano. Ale už tady byla verze i bez těchhle věci. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 A taky tu byla verze od Schwaaary s 3.0 V6 a kuzi s vyhrevem vsech 4 sedacek Citovat
Agrafik Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Že by byly v kůži bez vyhřívání nevím, to snad mají všechny. Jo, kůže nemá Isofix. Citovat
MotoMoto Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Vyhřívání tam bylo na 4 sedačky. Díky za info. Škoda že kluci nevyjeli výbavu i když jsem je o to prosil. Třeba to ještě pro mě udělají. Citovat
Agrafik Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 To je to VIN ve druhém odkazu|? pak to má vše co ses ptal Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 (upraveno) Tady je charakteristika 607my z druhého odkazu Charakteristiky vozidla Modelová řada 607 MODERNIZOVANÝ Č. APV/PR 10525 89 2 0509 Datum poč. záruky 4.10.2005 Směrnice EU e2*98/14*0199*10 Všeobecné informace DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÁ ŘADA 607 MODERNIZOVANÝ TYP KAROSERIE SEDAN 4-DVEŘOVÁ ÚROVEŇ VÝBAVY VÝBAVA 2 IVOIRE MOTOR TURBO DIESEL DT17TED4 PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ ŠESTISTUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE EYJ - LAK ŠEDÝ ASTER TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ KŮŽE SE ZRNĚNÍM CLAUDIA L019 "CY" BARVA ČALOUNĚNÍ "FC" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BVA AM6 MOTOR (TYP) MOTOR TYP DT PŘÍDAVNÝ EMBLÉM BEZ PŘÍD MONOGRAMU Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY VÝBAVA 2 IVOIRE TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE EYJ - LAK ŠEDÝ ASTER TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ KŮŽE SE ZRNĚNÍM CLAUDIA L019 "CY" BARVA ČALOUNĚNÍ "FC" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BVA AM6 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM Přívod paliva do motoru TĚLESO ŠKRTICÍ KLAPKY (SÁNÍ VZDUCHU DO MOTORU) BEZ TĚLESA ŠKRTICÍ KLAPKY (SÁNÍ MOTORU) MOTOR TURBO DIESEL DT17TED4 DETEKTOR VODY FILTRU MOTOROVÉ NAFTY S DETEKCÍ VODY V NAFTOVÉM FILTRU PALIVO NAFTA EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) SPLŇUJE EMISNÍ PŘEDPIS EURO 4 (MOTOR) MOTOR (TYP) MOTOR TYP DT CHLAZENÍ OLEJE VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE PŘEVODOVKY CHLAZENÍ MOTORU CHLADIČ TLOUŠŤKY 33 - 27 DM2 HLINÍK PÁJENÝ NATVRDO OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PALUBNÍ DIAGNOSTICKÝ SYSTÉM EOBD AUTODIAGNOSTIKA "EOBD" ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ "EGR" TECHNICKÝ EMISNÍ PŘEDPIS VOZIDLA VOZIDLO TECHNICKY SPLŇUJE EMISNÍ PŘEDPIS EURO 4 FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC VENTILÁTOR 2 VENTILÁTORY 1 RYCHLOST 150 W AERO ZACHYCOVÁNÍ BENZINOVÝCH PAR BEZ RECYKLACE BENZÍNOVÝCH PAR Převodovka - Poloosy PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ ŠESTISTUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BVA AM6 PŘEVODOVÝ POMĚR STÁLÝ PŘEVOD 15 X 53 STYL KOLA KOLO ARCTIQUE 17 PALCŮ PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 225/50 R17 98Y NEZESÍLENÁ KOLO (TYP) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU 2 UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK TYP PŘEVODOVKY BVA AM6 Odpružení - Řízení - Brzdy ŘÍZENÍ (FUNKCE) MECHANICKÉ ŘÍZENÍ S POSILOVAČEM ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 25 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 26 ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ AKTIVNÍ ODPRUŽENÍ VARIAB PÉROVÁNÍ Karosérie - Vybavení ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ ANTÉNA ANTÉNA + GPS + GSM OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) ODRAZKA APOLLO PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC +MARCHE AR+MEMO COND +PASSAGE STĚRAČ SVĚTLOMETU STÍRAČ SVĚTLOMETU NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (VZHLED SKLA) SKLO VNĚJ ZPĚT ZRCÁTKA ELEKTROCHROM (AUTOMAT CLONA VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) ASFÉRICKÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA U ŘIDIČE OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA OKNO (TYP) ČS+ZAD BOČ VÍCEVRS ODS KROMĚ SINGAPOUR Vybavení interiéru PAKET VARIABILNOST / ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA S PAKETEM VARIABILITA ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ KŮŽE SE ZRNĚNÍM CLAUDIA L019 "CY" ALARM S ALARMEM ZAPALOVAČ CIGARET PŘEDNÍ+ZADNÍ ZAPALOVAČ CIGARET ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁS S PŘEDPÍNAČEM SE SIGNALIZACÍ PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ S CHLADNÝM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 250 KM/H NEBO 150 M/H POZADÍ SVĚTLÉ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK BEZ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK ISO VZADU VPRAVO REPRODUKTOR 4 REPRO VPŘEDU (2 TW + 2 REP) + 6 REPRO VZADU STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) ELEKT ZAD ROLETA NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ+PŘED OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE S PAMĚTÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED ELEK SEDADLA SPOLUJEZDCE KOMPAKTNÍ DISK MONTÁŽ S KOMPAKTNÍM DISKEM NAVIGAČNÍ SYSTÉM S NAVIGAČNÍM SYS S BAREVNÝM DISPLEJEM ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ VÝBOJKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (OBR VIDEO 16/9 +RÁDIO+HODINY,TEPLOMĚR,CD) VYHŘÍVACÍ VLOŽKA VYHŘÍV SEDADLO ŘIDIČE + SPOLUJEZDCE + ZADNÍ LAVICE PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAKY HRUDNÍKOVÉ VPŘEDU+VZADU + HLAVOVÉ AIRBAG SPOLUJEZDCE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY AUTOM SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM "RT3" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) ASFÉRICKÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA U ŘIDIČE DETEKCE PŘEKÁŽKY RADAROVÝ DETEKTOR PŘEKÁŽKY VPŘEDU I VZADU BOČNÍ ROLETKY BEZ BOČNÍCH ROLET UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘEDNÍ OPĚRKA HLAVY (FUNKCE) PŘED ELEKTRICKÁ OPĚRKA HLAVY VRCHNÍ KOBEREC S PODLADOVOU PODL KRYTINOU ZESILOVAČ – EKVALIZÉR SE ZESILOVAČEM S EQUALIZÉREM OKNO (TYP) ČS+ZAD BOČ VÍCEVRS ODS KROMĚ SINGAPOUR VOLANT KOŽ VOLANT 4 RAM VENTILÁTOR 2 VENTILÁTORY 1 RYCHLOST 150 W AERO Elektroinstalace ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 18 AKUMULÁTOR AKUMULÁTOROVÁ BATERIE L5 600 STARTÉR STARTÉR TŘÍDY 6+ ZVLÁŠTNÍ OSVĚTLENÍ AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC +MARCHE AR+MEMO COND +PASSAGE ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ VÝBOJKA MULTIPLEXNÍ ROZVOD MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN CAN SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY AUTOM SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Značky výbavy Různé KRITÉRIA VARIACÍ, CÍLOVÁ KLIENTELA STANDARD ATMOSFÉRA NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO SESKUPENÍ VYBAVENÍ VÝBAVA OŘECH + EPERNAY BOČNÍ NÁRAZY DVEŘE NEZESÍLENÉ JÍZDA ŠŤASTNOU CESTU Upraveno 29. leden 2015 uživatelem Roman Bazi Citovat
edo172 Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Nechcem zakladať nove vlakno chcel by som sa len opytať ake je oznaćenie mojej 607ky.Piše mi že uroveň vybavy je Dynamicky luxusny.Čo je to za nazov?kolega nadomnou ma Ivoire,niektory mate Exekutive alebo Platinum atď.Ďakujem za vysvetlenie. Všeobecné informácie DRUH VÝROBKU VOZEŇ OBCHODNÁ ZNAČKA, TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÝ RAD 607 TYP KAROSÉRIE 4-DVEROVÝ SEDAN ÚROVEŇ VÝBAVY DYNAMICKÝ LUXUSNÝ MOTOR DW12TED4 TURBO DIESEL PREVODY MANUÁLNA PREVODOVKA 5 TYP LAKU METALÍZA TYP VNÚTORNÉHO VYBAVENIA KOŽA L005 + KOBEREC ARGALI V145 "C9" FARBA ČALÚNENIA "FL" PREVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNA PREVODOVKA ML5T MOTOR (TYP) EW/DW PRÍDAVNÝ EMBLÉM BEZ POMOCNÉHO MONOGRAMU Citovat
MotoMoto Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Romane díky moc. Agrafik, to BT jsem tam nenašel. Jsi si jistý? Citovat
Viki39004 Odesláno 31. leden 2015 Odesláno 31. leden 2015 BT ma iba RT5 vacsie rozlisenie obrazovky.Samozrejme HDD na hudbu a mapy. Citovat
funthomas Odesláno 31. leden 2015 Odesláno 31. leden 2015 Že by byly v kůži bez vyhřívání nevím, to snad mají všechny. Jo, kůže nemá Isofix. ale ma (isofix) a to dokonca aj r.v.2001 u 607 bola castokrat konfiguraciia individualna a menila sa, takze sa neda len tak povedat co ma a co nie, jedine podla vin alebo nazivo ja som si napr. isty cas myslel, ze dvojvrstvove bocne skla mali vsetky 607.... a nemali Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Tak psal jsem tu jak jsem ji mel par mesicu ted je to 3 a pul roku, koupil jsem ji se stavem 166000km r.v2002, krom navigace plna palba, cerna perlet, alu17nive zimaky dunlop3D sport , zadny skrabanec, vevnitr jak s fabriky, a cena byla 103,000,- v tu dobu absurdni , cena byla nejmene jeste kolem 150,000,- a to nebyli zrovna extra kusy. Sel jsem do toho s tim ze asi budu i litovat, prece jen koupit o tolik penez mene takou dokonalost nadheru, jen ty pneu byli za 26,000,- nove! To jsem si hned zjistil, byl jsem v par servisech zjistit po koupi coajak a jediny problem co mi dali byl( chybi dolit voda do ostrikovacu!) v pezotu mi rekli ze je to jak z novoty krasa a to jsem to koupil v cechach a prohlizel to doma v havirove takze zadne smecko na me nemohl udelat, do ted mi bere telefon a radi mi kdyz potrebuji cokoli s mim i jinym pezotem, rozumi jim, zjistoval jsem historii a vzdy sedela perfektne km vse jak ma byt, ted mam 228000km, projete okolni staty dovolene pres cele chorvatsko a celou italii az k sicilii a vzdy me dovezlo zpet domu bez zadychani se spotrebou od 5.0 do 5.5l/100 , vymenil jsem tam pouze klasiku rozvody, nejake cepi atd klasicke vymlacene veci diky nasim krasnym silnicim na ostravsku , , jedine investice byli, chladic klimatizace( po 13 letech uz byl celkem ozrany( 2.000 kc) a zadni tlumic byl kaput tak jsem rovnou oba ( 3.600km za ova TRW)vymenil,, ted mam praskle dve stahovacky( ma chyba primrzle okna a za zmackl otvirani a rvalo to dokad to nerozervalo, jsou hloupi skoda penez ted, dily panove, pokad mate lidi co s vama nevyjebou aby z toho meli zisk tak muzete nakupovat na 607 za cenu temer schodnou jak na golf, ja takove lidi mam takze jsi nestezuji muzu mit opravdu skvele znacky kvalitu za nadhernou cenu zalezi oco jde, a pokud stejne jse o auto pecuje tak se ti jen tak nevysere, nedavej mu bio naftu a starlain dili a bude ti to oplacet:). Byl to muj sen, strasne jsem se toho bal ale sel jsem do toho a opravdu nelituju. Jen pro zajimavost nejsem z bohate rodiny na vse sem si musel rukama zarabet sevsim si poradit sam a i tak to jde takze proti 607 nic nemam, jen jsi dejte sakra poror na stav vstriku, turba cerpadla a rozvodu, to je i se znamma dost draha zalezitost ale u ktereho auta ne . Raci jsi znou koupil treba 607-407 kupe nez oktavku nebo golf, proc resit ze tam je cep zatolik rozvody za tolik ze zere o neco mene kdyz jse mi to néibi neuspokoji to co chci a necitim se v tom jak chci, auto si te musi ziskat snad ne:) a ze toho mam az az hodne projezdene, ale jedna chyba na 607 je! Sakra nevim jak jsi tam udelat AUX! Nechci tam neoriginal radio jak by to vypadalo ale zas nevim jak to udelat, pokud nekdp ma nejakou radu tak napiste, ale nemyslim ty krabice za nekolik tisic:-/ nejak to udelat misto cd changeru Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Omlouvam se za docela spane napsany text, nejak jsem si nevsimal co to pise, hold chytre telefony nase milovane :-D Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 DVS-------tohle si kup zapoj zezadu radia a mělo by to jit, aspon na 407mě to tak je http://www.ahifi.cz/aux-adapter-pro-autoradia-citroen-peugeot-rd4-0.html jestli to je co myslíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.